Nidatie, CM peste sarcina sau iminenta de avort

Nidatie, CM peste sarcina sau iminenta de avort | Autor: oanab125

Link direct la acest mesaj

Sun insarcinata, am aproape 6 saptamani. Am avut CM pe 3 martie, apoi contact sexual in perioada fertila, si iar CM pe 24 martie. Ultimul ciclu a durat 6-7 zile , dar a fost putin cantitativ. Ma dureau sanii si am facut niste teste de sarcina care au iesit pozitive. La ecograf, totul a fost bine. S-a dovedit ca ultimul ciclu a fost peste sarcina.
Azi la pranz, am observat niste pete rozalii si ma doare si burta, ca si cum mi-ar veni. e posibil sa am iar luna aste ciclu peste sarcina?
D-na doctor mi-a zis ca e posibil sa fie de la nidatie si mi-a dat sa iau duphaston.
Nu e cam tarziu sa fie nidatie?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Nu vreau sa te alarmez inutil, pentru ca si tu singura iti faci suficiente ganduri in perioada asta. O sa-ti spun ce mi-a spus si mie medicul despre sangerarile astea in timpul sarcinii: inseamna iminenta de avort, ciclul peste sarcina este un mit, e folclor... Daca bebe a scapat cu bine de prima sangerare, cred ca trebuie sa tratezi cu multa seriozitate problema si sa faci un tratament serios de sustinere. Ia-ti si un medical, daca e cazul, ca sa te poti odihni cat mai mult. Medicul mi-a spus ca efortul fizic e contraindicat in situatiile astea. Fau un examen ecografic care sa confirme ca sarcina e in evolutie!

Multa sanatate tie si bebelusului! Sper sa se rezolve totul si sa ne dai vesti bune despre cum evolueaza situatia!

Lia S24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Oana, si eu am avut prin saptamana 6 scurgeri maronii-rozalia, care m-au tinut o saptamana. am luat Utrogestan si au trecut!! dureri de burtik mai am si akuma din cand in cand.
eu zic sa il suni pe dr tau si apoi sa stai cat mai linistita.
multa sanatate! sa ne tii al curent!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

10+

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

poza eco bb 8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab125 spune:

multumesc.la ecograf am fost joi seara si totul era f. bine.

Mergi la inceput