cizme...vara

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simply spune:

vara e prea cald pentru cisme:) si cand vad pe cineva imbracat mai gros deja transpir:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

HAi, ca mi-ati amintit de adolescenta!
Bocanci si rochita inflorata in colturi. Ma simteam asa de bine si eram asa frumusica de nu-mipasa de caldura.
Dar sincera sa fiu, parca nici verile nu erau atat de calduroase sau poate eu eram mai tanara si nu-mi pasa.

Acuma, inca, vara imi plac sandalele cat mai decupate, ceva mai sofisticate seara la o terasa, dar atat.
Nu mi-as mai pune bocanci nici nici daca m-ar plati!
La o rochita de aia, insa, cred ca m-as combina.
Inca mai merge.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiursulet spune:

Stii tu cum se spune:"baba sufera la frumusete!"
Si eu am o pereche de cizme pe care le port cu mare succes si cand e mai cald si nu am murit pana acum de cald!Chiar si vara, seara in special, caci ziua nu am suportat!
Si cand eram mai mica(nu pot spune tanara caci suntem inca tinere, la doar 33 ani,nu?) purtam la fel, cu fustite scurte dar pe mine chiar tata ma invata sa fac asta!! Si acum port fuste scurte, chiar daca nu de 2 palme, vreo 3-4...Prietena mea spune ca m-am cam tacanit, cu fuste scurte, blugi 3/4, buricul gol si alte de-astea..ca simt ca imbatranesc... Poate asta o fi.. dar cat inca mai am talie, picioare subtiri de ce nu? Asa ca succes la purtarea cizmelor!!! Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianas spune:

Cizmele vara pot fi purtate seara, daca iesi undeva (gen parc sau pe malul unui lac) unde e putin racoare sau in sezonul inundatiilor Pe timpul zilei nu e confortabil pt tine, iti transpira picioarele si te poti alege cu ciuperci. Si eu am avut anul trecut cizme de cowboy dar nu le-am putut purta decat seara, in zilele ploioase etc. Tot mai bine e cu sandale sau slapi care=ti lasa piciorul sa respire.

In plus, se si uita lumea chioras la tine daca pe timpul caniculei apari cu cizme :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

Da clar pt cizme vara mai ales ca zici ca sunt subtiri.Ar trebui sa te intereseze mai putin parerea altora despre...daca u te simnti bine si iti plac fffoarte tare dc nu?!
Si eu port cate o data cizme vara in cluburi sau cand ies pe undeva chiar si la munca daca sunt lejere si poti sta in ele atata timp.

Bebe Stefan si mami amy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalici spune:

depinde de stilul si gustul fiecaruia.

daca materialul este cat de cat lejer si nu dauneaza organismului, si persoana care le poarta crede ca i se potrivesc nu vad de ce nu.

eu personal nu as purta cizme, bocanci vara.
depinde de fiecare.

o vara frumoasa,
madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Roxa,si eu tot victima!
cizmele mele frumoase si iubite vor fi purtate chiar de mor de cald in ele. macar de vreo 2,3 ori,asa!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Eu cred ca as muri de cald vara in cizme. Cand e torid afara port sandale cat mai lejere si chiar si asa mi-e cald.
Dar depinde de gustul fiecareia, nu trebuie sa va luati dupa gura lumii.

Mergi la inceput