bacilii gram pozitiv

bacilii gram pozitiv | Autor: chislauriana

Link direct la acest mesaj

Imi explica cineva ce inseamna prezenta in secretie a bacililor gram pozitiv,polimorfi, probabil Doderlein.E de bine, e de rau?SINCER N-AM GASIT NIMIC PE NET CARE SA MA MUTUMESCA SI NU STAU LINISTITA PANA NU AFLU.Daca e cineva in masura sa ma lamureasca va rog mult....Mentionez ca intregul complex de examinari al secretie a iesit negativ..doar bacilii astia(cred ca sunt bacterii)..nu stiu ce rol au....pa.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

uite ce am citit eu:deocamdata-ca bacilii aia se afla in mod normal in flora vaginala si daca sunt killeriti de antibiotice sau alte medicamente introduse acolo, se distruge flora care contine si respectivii bacili si apar tot felul de infectii si alte chestii.Cica unii trebuie sa fie gram pozitiv, depinde de ce fel de bacili este vorba si altii trebuie sa fie gram negativ.Deci bacilul in sine-doderline nu reprezinta o infectie, bacterie sau mai stiu eu ce aratare, ci doar un inofensiv microorganism in forma de bastonas cu rolul de a mentine aciditatea mediului vaginal, convertind glicogenul in acid lactic.Mediul acid(PH-ul vaginului) impiedica dezvoltarea unor agenti patogeni,respectiv a infectiilor vaginala.Deci bacilii astia sunt de bine!Acum, nu stiu cum trebuie sa fie:pozitiv sau negativ?Dar cred ca ii ai.
Daca mai aflu ceva si inteleg iti mai scriu.Dar sper sa apara o fata mai priceputa.

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

daaaa, categoric trebuie sa-i ai ca sa fi ok si se pare ca asta ti-au scris:ca-i ai.

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chislauriana spune:

Mersi Lucialu pt raspuns.Insa parca tot nu stau linistita deoarece eu niciodata pana acum n-am avut o analiza a complexului secrretiei vaginale atat de curata si fara nici o problema.Nu-mi vine sa cred...totul a iesit bine?Chiar si la ecograf mi s-a spus ca aparatul genitar e super o.k., ovarele la fel, foliculi erau, fara turi, fara alte probleme...iar acum in secretie n-au gasit nimic de rau.Chiar e o minune...sincer..si de aceea ma asteptam sa fie acesti bacili cumva prea multi si sa trebuiasca sa ii tratez intrucat eu mereu faceam infectii.In fine, sper sa ma poti ajuta mai mult .pa.

Mergi la inceput