Colectia de toamna iarna 2005(131)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Am aparut si noi mai pe seara, ca azi am fost tare busy.
Am lasat-o la cresa 2 ore singura, a fost asa si asa, adica a plans cand am lasat-o, dupa 5 min s-a calmat, s-a jucat frumos pe acolo insa cand au iesit in curte la joaca, dupa o tentativa de a se da pe topogan esuata pt ca ajunsa in varf i s-a facut frica si a inceput sa planga ( ciudat) s-a luat la fuga cu copiii si impiedicata precum o stiu cica a cazut si da-i pe plans pana m-am intors eu. No, asa mi s-a povestit, asa o fi.
Starea mea generala legata de cresa e stationara, nimic schimbat de ieri. Nu am inchis un ochi azi noapte, si de la stres cred m-au pocnit niste "mini rusi" asa din senin si neasteptat.

Pischi ce tatic grijuliu cu fetitza lui! Bravo.

Leea tricicleta aia e cam space, si scumpa rau. Adevarul e ca am ramas surprinsa sa vad cate modele de tricicleta sunt pepiata romaneasca, ai de unde alege.

Hilde ce as face si eu analize asa ca voi, cand vreu si am chef. Dar aici nici vorba, trebuie sa treci pe la generalist si el decide. In schimb am in Franta pediatri buni la care ma duc ori de cate ori vreau. Ce bine ca te-ai linistit acum dupa consult.

Vai Madau dar cum a reusit sa traga de priza aia?Poate nu era bine prinsa in perete. Noi am pus dopuri la prize si e ok, nici miss nu se prea inghesuie sa le cerceteze...pana acum. Cat despre schimbat cresa, noway aici e totul centralizat, cererea o faci la un centru care iti atribuie un loc la ce este diponibil.

Meems ce vacanta frumoasa ati petrecut voi....de piscina si casa nu mai comentez ca nu am cuvinte.

Roxi am tinut pumnii pt azi la interviu, sa ne spui cum a fost!

Gandacel cred ca ma apuc si eu de bb2 ca prea frumos ai scris!

Pisi condoleante. Bine ai revenit si daca ai timp mai da-ne vesti despre micutul tau protejat, spune-ne ce mai face.

Melku ca bine ai punctat, kkti sunt peste tot nu numai in bucuresti. In cele 10 zile cat am stat la Alba nu pot sa zic cate am vazut prin unicul parc al orasului, pana si un sobolan mort... Al meu sotior nu mai spun cat era de mirat si vorba aia, nu e Franta tara cea mai curata, kkti sunt si pe acolo, dar in nici un caz in halul asta.

Joy sa stii ca si noi facem fitze ca Vladutu' tau, adica face exact pe dos de ce ii spun. Nici nu apuc sa deschid gura ca zice nu si pleaca sa se ascunda dupa canapea.

No in incheiere urez fetelor in cauza spor la slabit!

Alina si Amalia 17.11.2005

Vacanta Pasti Romania 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Noki cum a fost cu compunerea ta la franceza? Sunt sigura ca ai luat nota mare.

Tare frumusica mai e Sararica, cu rochita ei cu tot, si cu baticul portocaliu pe care eu il vad tare fain asortat la tinuta, asa ca o pata de culoare in ansamblul de albastru. Cu dresurile mi se pare ca merge foarte bine!
Pup,

Alina si Amalia 17.11.2005

Vacanta Pasti Romania 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Ina ms mult de intrebare. Te si ai un PM!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Repejor ca ma intorc la "dansez"...plus ca merge Dc-ul ca dracu', azi m-am chinuit toata ziua sa citesc ce ati scris, abia ma reusit

Gandacel foarte frumoasa povestirea si mai frumos momentul in sine.

Ina multam ptr urari...adevarul e ca-s tare fericita ca am reusit sa slabesc, mai greu a fost pana m-am mobilizat, ca aici stau mai rau . Dar sunt pe drumul cel bun, am mai dat jos 0.5 kg..mai am doar 1.5kg

Alinush priza a fost foarte bine prinsa in perete, a tras de un stecker care era in ea pana cand a dezlipit-o apoi a bagat degetul pe dedesubt si a tras de ea...e experta la chestii de genul asta, desface telecomenzi, baterii, jucarii, etc...acum am lipit-o cu banda izolatoare si nu mai are cum baga mana..sper. Bafta la cresa, sa fie bine pana la urma. miss, sa fie cumintica!

Pisi condoleante!

Joy fuga la dentist cu maseaua aia..mare grija sa nu-i faca rau lui bb din burtik, nu astepta sa faci vreo pulpita sau ceva ca nu mai scapi de dureri.

Fetele cu intalnirea....VREM POZEEEEEE!!!!!!!

Gata, fug la TV..noapte buna

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Pisi,Dienutza...condoleante sincere!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi ...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Abia acum am adormit fata, parca nici nu ar fi fost afara 5 ore astazi!

La intanlire a fost super, copii frumosi si mari! Sarah o nazdravana, acum era intr-un loc in secunda urmatoare era in alt loc, o adevarata cura de slabire pe capul lui Noki.
Ilinca , o dulceata de fetita! Ma omoara cu obrajorii ei, si ea e un mic duracell.
Nati , la ea am avut un soc, nu am mai vazut-o de anul trecut din mai, atunci era o fetita slabuta, acum e fata mare, e schimbata nu stiu cum sa va spun.Nu mai e asa de slabuta, este o zambareata!
Aron, un baietel frumusel si putin timid, a stat putin la intanlire.

Cam atat despre intanlirea noastra de astazi, o sa pun si poze, dar nu am multe...dar alta data

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza matinal! Sunt baga in priza rau de tot, am de facut curatenie, de mancare, de dus copilul la mama...ehehe, n-o s ama plictisesc!

Multumim de aprecieri!

La intalnire a fost suuuper, ca de obicei.Soare, clad, parcul golash, copialsii nostri unul mai scump si mai frumos ca celalalt.
Pe scurt, Biencutza e o cumintica ce nu se desparte de mama la mai mult de 20 de metri.
Nataliciul-pogoniciul s-a facut mare, vorba Catutzei. E o scumpa si o cuminte si ea. Nici gand sa fie asa de nazdravana ca Silvia sau ca bufnitza de fii-mea.
Ilincutza-tilincutza- nene, asta a fost surpriza serii!Pai d eunde o staim io o cumintica, acuma avem concurenta serioasa la prostioare-nazdravanii-agitatie si misunat!
Aron- e un frumos si un cuminte! Da' cuminte raaaau. Mami a lu e tanara-foc si o frumoasa. Din pacate au stat taaare putintel, ca aveau multa treaba.
Ne-am invartit in jurul statuii lui Charles de Gaulle, pe care evident ca duracell-urile de Ili si Sarah au raz-escaladat-o, le-am dat de papa in parc snack-ul, apoi am fost la locul de joaca si nisipar.
Cam atata. A fost, super, ce mai!

Alinush- tema imi trebuie pentru mai incolo, in mai. Acuma sunt in perioada de studiu individual = vacanta activa. reincep cursurile peste 2 saptamani.Tinem pumnii cu cresa sa treaca stare proasta de inceput si sa se obisnuiasca missa repede.

Inutza- sa nu renunti la cura! Tine-te de ea. organismul tau raspunde mai greu, dar e imposibil sa nu dea roade. Hai ca daca tu nu esti abitioasa, nu stiu cine este...Tin pumnii!

Madau- am intels ca sapt amna viitoare mergi din nou la tanti cu incaltamintea - ca nu puteati sa ziceti si voi ca ati mers si ieri...Asa ca ma inscriu si io, ca vreau musai sa-i cumpar ceva piticaniei.

T-Ioana- vezi ce soacra de nota 10 am?

Leea- tip d emilioane - asa am facut si eu cand ochisem tot la Mini Blu o alta tricic, de era 6 mil si aia si la importator o luam cu 4. Deci: te duci la magazin, cercetezi cu amanuntul tricicleta si vezi ca de regula in spate, in tavitza aia gen remorca lasa ei actele produsului. Retii marca si cauti si importatorul. Eventual iei si nr de telefon. daca nu, cauti pe net si gasesti. Daca cumva e Roller Ttoys sau ceva de genul asta, importatorul e din sibiu, itidau io contactele lui. Si gata!Suni la importatori si o iai muuult mai ieftin.

Joy- tricicleta mea e marca Berchet - pe care am vazut ca cineva s-a hotarat mai nou sa o importe, ca au produse la Carrefour. Sau poate o iau aia de la Carrefour direct de la ei, francezi fiind ambii. Dar mie mi-a cumparat-o cumnata, din Viena.

Caini + rahati- ca e plin de rahat de caine in tzara asta peste tot nu ma mira. Dar apropo de Phil al Alinushei, ca era socat de tara noastra...la fel de socata am fost io sa vad in Viena plin de rahati...La asta chiar nu ma asteptam!

Gaca...fug la treaba. Pup U!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Yuuuupiiiii, ce frumos mi-am inceput ziua!

Am vazut-o prima pe Stefania, am vazut-o prima! Tra-la-la-la-la-la! Este o frumoasa! Este o frumoasa!Si o cuminte, pare!

Am pus poze de la Intalneala in CONTUL COMUN, album Herastrau, intalnire!!!!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata.
ma apuc de schimbat scutecul.

unde ai vazut-o pe STEFANIA, NOKI???

Joy 18+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

In contul comun...

Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah

Mergi la inceput