Colectia de toamna iarna 2005(131)
Raspunsuri - Pagina 16
joy04 spune:
da MADAU colposcopie.
pai nbu vreau sa te sperii ci sa te sustin ca daca ai vreo suspiciune sa te cauti.
f bine faci.
doar ca eu nu am avut mirena ci un sterilet obisnuit....
Joy
17+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
catutza spune:
Buna!
Nu va speriati de mine ca scriu la ora asta![]()
Ina , mama mea e bine acum, operatia a decurs bine. Astazi ii da drumu acasa pentru ca este foarte aglomerat spitalul si nu au paturi libere.Esti o draguta ca ai intrebat, singura dealtfel.
Eu zic sa nu-ti faci griji cu Rachel, au si ei toanele lor.
Hilde , eu nu am incredere in Brenac, mai ales la punga! Am cumparat de cateva ori si cand l-am pus la fiert era stricat. O prietena a cumparat smantana de la ei si avea mucegai deasupra.
Ela , hai ca facem galerie sa fie totul bine la examen! Te asteptam cu vesti bune!

Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
leea_cv spune:
No fir-ar sa fie.Am ratat ocazia mai Noki.Mai bine nu-mi spuneai de apa de la Izvorul nu stiu care.Ca ii faceam cana cu cioc dintr-o talanga si i-o agatzam de git.Asa...Pe de alta parte,ihi,stiu ca mi-o iesi pa oki.Daaaar.... mi-a ramas variantaMariei.Facaletzu.Mario sa zici si mie cind incepe copilu' sa vorbeasca fluent.Ca daca zici ca o fi mincat mamaliga din virfu batzului...ii p-aproape.Nu de alta da sa stiu cit trece de la fapta pina la efect.![]()
Hilde 15 kg?????Maaaama ce urias.
Ina
tu pui paie pe foc cind zici ca-i vrednic.Las' ca as renunta io la vrednicia lui urgent,da cum? Si T sta foarte linistit la filmele baby enstein.Ma toooot mir.Zici ca-s singura-n casa.Cind am treaba i le pun si gata.
Mada fa-ti colposcopie sa stii o treaba.Iar PAP-ul io zic ca-i prea rar la 3 ani.Io intre 2 pap=uri facute la 1 an jumate distanta,am facut un puiutz de cancer.Asa ca grija maaare.
Leea si Tudor David(19.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
felicia74 spune:
Ela Bafta multa la examen
!!!

Acum am venit acasa, incerc sa recuperez.
Pischi frumos voiaj, tare as vrea sa-l fac si eu. Poate la anul.
BB-alinus mai, ce-au rasfatat-o bunicii, cred ca saracii ii duc dorul. Ma bucur ca v-ati simtit bine in Ro!
Camelia sper sa nu fie nimic grav !
E regula: cand am o zi proasta mai urmeaza inca una imediat
Nu mai pot citi nimic ca Ilinca nu vrea sa doarma.
crissy77 spune:
Cami,
sa fie totul bine.
Noki, multumesc pt reteta de slabit rapid dar eu nu o pot tine. Dupa prima zi cred ca as fi lesinata
roxisialexia, cum se intelege Alexia cu verisorul ei?
bb_alinush, toti kk-ceii Elisei sunt urat mirositori
. I-am facut analiza si nu i-a iesit nimic.
Hildegard, in ultimul timp eu ii dau fetei dimineata lapte Nestle jr (il bea mi bine dimineata) iar seara Dorna 3.5% grasime la cutie, UHT.
soanso, la mine nu cred ca ar functiona dieta ta. Sunt pofticioasa si la kg pe care le am daca nu mananc consistent ma ia cu stari de lesin, ameteli s.a. Aparat foto eu am Canon PowerShot S60 si sunt multumita de el. Dar costa multicel iar filmuletele sunt scurte.
Ela, da, facem galerie 
.
Papica: dupa lapte mai mananca o felie de cascaval si 2 felii de piept de la Aldis. Si cam atat. Apoi inainte de nani mai mananca 2-3 lingurite de orez cu mere / budinca cu branza si paste / iaurt, apoi pranzul si seara iarasi lapte. Nu mai vrea fructe, gura o deschide pe jumatate ca-i dau imbucaturi de furnica, masa dureaza o vesnicie si mai nou nu mai vrea sa-i dau eu ci sa se serveasca singurica cu lingurita. Pikovitul nu-i place, mi l-a scuipat, vit. C natural nu-si mai face treaba asa ca mie nu-mi ramane decat sa
.
Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
bb_alinus spune:
Multumesc pt pareri, vad ca azi nu a facut decat de dimineata insa tot asa, beurk, si nici chef mare nu a prea avut, s-a trezit pe la 9 si a lalait-o prin casa cam plictisita....adevarul e ca nici io nu prea am chef de nimic, o fi ceva in aer.
Ina va doresc sa va treaca raceala cat mai repede!
Trebuie sa ma pregatesc si eu psihic ca o sa imi faca tot felul de raceli acum cu cresa!
Chiar, daca Cristinamh citeste poate ne spune si noua cum sta Iris cu racelile de pe la cresa, le ia constiincioasa sau nu prea?
Ina exact la ce spui tu ma gandesc si eu des, nici missa nu prea mai zice nimic, nici macar apa, sau cifra unu, adineaori m-am chinuit o gramada sa o fac sa imi ceara apa ca inainte si in afara de cateva chitaieli nu am obtinut nimic. Eu sunt convinsa ca nu ii vorbesc suficient de mult ca sunt o taciturna lipsita de idei...
A, zice " encore" cand vrea sa ii tot pun pinguinii ei sau sa ii cantam...si bravo si papa si maman. Si atat.
Insa da din cap foarte precis cand vrea sau nu vrea ceva. Cand nu vrea mai zice si "non". Si daca ea zice intr-un fel pai in cap sa te pui si nu o faci sa isi schimbe opinia.
Dar continuam sa imitam o multime de animale. Faza ce-a mai tare, deunazi trecem pe langa o femeie ( nici mare dar nici mica, stiti voi cum sunt olandezele), se uita missa la ea dupa care incepe sa imite elefantul, pe mine m-a busit rasul instantaneu....
Camelia mama ce donsoara frumoasa ai! Si mie mi-a placut poza cu palaria mare insa mi se pare foarte "sarmanta" in costumasul de blugi! Pup Dariuca cea frumoasa.
Hilde nu stiu ce sa zic de laptele de vaca, eu cat am fost in Ro i-am dat doar Dorna ultrasuper pasteurizat cu 3,5 % grasimi si mi-a constipat-o la comanda. De luni de cand i-am reintrodus laptele ei de la Bledina "s-a destupat" imediat.... Si sincer laptele asta Dorna ( altul nu am incercat) mi s-a parut cam apos, asa cam fara consistenta....
Auzi, nu il trimiti pe Stefan pe aici ca am mop si aspirator pe care i le dau cu draga inima sa se ocupe de ce e de facut pe aici![]()
Cat despre tricicleta, eu zic ca in vara va fi ok sa i-o iei, vad ca miss abia acuma incepe sa se atinga de ea.
Soso daca imi permiti sa zic: aici e ilegal si interzis sa tii copilul pe bancheta fara centura.... Eu in locul tau as lasa-o sa urle in scaunel, e pentru siguranta ei, doar... sau mi-as limita iesirile in masina.
Cristina Negara, super haioasa Elise cu putica ei:))
Ela tin pumnii pt maine!
Catutza sanatate si refacere rapida mamei tale.
Ripley ce mai zici? Zi-ne ce samburel ai, albastru sau rosu? Daca ai stii cat regret ca nu am trecut prin Cluj sa ne intalnim.
Alina si Amalia 17.11.2005
Vacanta Pasti Romania 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
lavi02 spune:
Gandaceilor va asteptam acasa
Va pupam si va dorim toate cele bune! 
Tare frumos nume Iulia Stefania, de abia asteptam poze!
alinush nici missa nu are nercei ?
welcome in the club cu fetele mele
Nu-ti zic cate comentarii mi-am luat pe tema asta!
Cum mor unii de grija altora! 
Eu stiu ca PAP se face anual; depisteaza o eventuala infectie cat mai ales celule modificate care pot duce la cancer de col. 
noki trece-ma pe listoi!
ela
tinem pumnii!
mara95 spune:
quote:
Originally posted by bb_alinus
Ce vroiam de fapt sa intreb: missa mea face de cand ne-am intors din Ro, kk tare inchis la culoare, mai moale ( dar nu lichid) si tare urat mirositor.... Ea care era predispusa la constipatie, nu a avut niciodata diaree si ma gandeam daca sa ma ingrijorez? Nu da semne de nimic dubios, e aceeasi plimbareata si mancacioasa insa nu stiu de unde uratania asta de kk?
Alina si Amalia 17.11.2005
Vacanta Pasti Romania 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
flavia a patit exact asa cum descrii, in perioada de Paste, cred ca de la drobul de miel pe care i l-am dat, dar acum si-a revenit complet;chestia a durat vreo 3 zile
lavi, si noi ne inscriem pe lista celor fara cercei+comentariile aferente
ela27oana spune:

buna,va era dor de noi???mie da,dar nu am mai avut timp si nici dispozitie sa intru,de 3 sapt nu ma mai citit nimicspre ruisnea mea
uka este bine,vesela mancacioasa somnoroasa dar cu fite si urleteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee si plans cu lacrimi,batut cu palme in cap sa aruncat din carut cand ma desp[art de joy si vladut,azi mi-a plans d e a venit vecina speriata ca a patit ceva,iar ea plangea dupa vladut,cred ca e
rauuuuuu
despre mine,sunt varza,un pic racita,cu invatatul stau prost,adica nu am reusit sa trecdecat de 2 ori prin teste,poat mai apuc sa le fac odata pana maine ,ca sunt ghiveci facute infractiunile si obligatiile,maine dau doar sala pt ac am amnat orasul,dintr-un ghinion mareeeeeeeeee,ca doar la mine trag toate,luni mi-am pus o ora suplimentara,si instructorulmeu nu ami era,era altul,prima zi la scoala venit un tigan libidinos(scuzati expresia dar nu pot sa-l descriu altfel)care dupa ce ca a intarziat ora cu eleva dinainte,a avut tupeul s aimi ceara sa merg pe sebastian sa o duca pe aia acasa,binenteles ca am refuzat,apoi numai probleme,de la tras volanul stg sau dreapta fara sa imi spuna ,apasat ambreiaj si imi murea motorul sau frana inaintea mea sau odata cu mine ca daca nu aveam centura ma dedeam cu capul de volan,m-a dus sa fac parcare pe un drum lateral cu panta inclinata si in curba si sa iau pct de reper copacul,binenteles ca nu am avut cum,si multe altele,am ajuns acasa varza de nervi,am sunat si le-am spus alora de la scoala,aaa si culmea nesimtirii era cu mana numai pe mana mea pe volan pana i-am spus ca poate sa o puna pe volan nu pe mana mea,socata am venit,asa ca nu mai am incredere sa conduc maine,nu am mai condus de pe 8 martie si luni a fost infernal,plus ca masina noastra este in service si nu am avut cu ce merge in poligon sa mai exersez
de cand nu am mai scris am ai avut inca un incident cu masina,pe sina de tramvai lasata o bucata de beton de cei care lucrau si cadn sa o ocoleasca i s-au taiat ambele roti si au treb schimbate cu totul plus puntea de spate,mama este bolnava(mama-fiind mama sotului) si in ca nu stie dr de la ce suspecteaza zona zoster,au venit sa-mi repare termopanul ca nu se mai inchidea bine si mi-au distrus zidul din bucatarie abia zugravit,unii de la 5 imi fac cu bormasina in cap de la 7 pana la 14,.................nu va mai zic ca sa nu va plictisesc,dar dupa cum vedeti la mine ghinioanele se tin lant,
va pup pe toate si pe toti copilasii si fluturasii din burtici,
multumesc mult pt galerie,de maine voi intra mai des
mara95 spune:
Of, mai Ela, s-au adunat toate, dar ia-le incet, ca le descurci tu...
Am ramas datoare cristineinsi lui joy: ne gandim la bb 2, mai in joaca, mai in serios, iar curaj imi trebuie, nu pentru periada sarcinii, ci pentru cezariana.Si nu atat operatia in sine(cea care am avut-o a fost foarte reusita, sunt ca noua), ci momentul anterior inceperii operatiei.Cred ca de ala ma tem cel mai tare.