Prichindei martie-aprilie 2005 (122) - 2 ANI !!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Hello,hello!Multumesc ca v-ati gandit la mine!Pup!
Ma intorsei dupa prima zi de sapa(ligia,ca sa-ti satisfaci curiozitatea,scarbiciul e in domeniul electrotehnic-bleah si nou pt mine dar asta-i viata,ne adaptam)Sotul a fost nevoit sa-si ia medical sapt asta ca soacra-mea a avut trebi urgente si a trebuit sa pelce in grecia,de unde se va intoarce luni.
Copiii s-au comportat ok,momentan nu plang ,dar ma gandesc nonstop la ei cat lipsesc.
De Bubu v-am zis ca va mai povestesc.Ei bine,si el zice"pardon"in ambele situatii relatate si de tine ligia,si de pisiDe cand am fost in Ro,si-a dezvoltat cumplit mania "nu-ului"Orice-i ceri sa faca sau ceva ce trebuie sa faca,raspunsul inevitabil este"nu nu nu nunununu"(sau in rgeaca:oxi,oxi,oxi...la nesfarsit)sau,in cel mai fericit caz "Nako,Nako,Nako,esi Nako,esi"(Nako de la Xenofonako,esi=tu)..Nu zice "eu,Nako",ci "tu,Nako".Pe de o parte mori de ras,pe de alta,iti toaca nervii toata ziua sa auzi numai "nu"si "esi Nako"Personalitate dom“le!Btw,nu a mai intrat nici un prichindic in faza negatiei?
Cu toaleta nici noi nu le laudam.L-am pus de cateva ori la we,pe colacel,caca nu vrea sa faca,desi repeta ca asta face,insa singurul succes a fost un pipi(facut ca fetitele,oricum din picioare nu ajunge)dupa care m-a lasat masca luanfd hartia si stergandu-se la poponicE tare dulce!Cu mancatul stam tot asa...nici o imbunatatire majora!
Sofilina,zisa cocotzel,e si mai haioasa si simpatica!A inceput sa se ridice in picioruse si numai asa ar stainsa,desi are poimaine 9 luni nu sta in fundic nesprijinitaDoar de-a busilea prin toata casa si in piciorute.Bombane pe limba ei,si mai scoate si cate un"ma-ma-ma",dar nu-l traduc momentan nicicum,desi poate doar la mancare sa se refereCa e papacioasa si nemofturoasa,manca-o-as eu pe ea!

Nu stiu ce-am mai citit din urma exact,dar vreau sa -mi cer scuze tuturor sarbatoritilor pr delay si sa le urez acum LA MULTI ANI cu fericire si sanatate!
Iar Danutei,felicitari ,am vazut pozele,o incantare sa privesti Deiu mic,dar si familia frumoasa ce-l inconjoara cu dragoste si caldura!Iar Mihai e atat de dulceeeeee,barbatel ce mai!
Sper sa mai trec pe-aici,caci imi face placere sa va citesc!Pup tuturor!

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Danutza ai doi copilasi minunati! Mihai are un zambet superb, iar Andrei ce dragals e, si ce mititel pare in caditza aceea mare!
Sa-ti traiasca minunile!

Adseana, mai da ce D-ra ai! Imi place de voi de toti. Frumos tort! Imi place de Ale cand rade, are asha o fatza dragutza!

zuzu, imi pare rau ca ai inceput cu "bleah" servciul! Bine ca micutzii sunt bine. Ce zice tati? face fatza cu amandoi sau abia asteapta sa se reintoarca la serviciu?!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Ce prag mai Ligia, ca eu n-am simtit nimic

Multumesc Ana si Ligia!

Am vazut pozeee frumoase cu prichindei scumpilici : Andrei mic-micut delicat si frumos foc inconjurat cu mare drag de familia lui , Martijn simpatic foc in cizmele mamicii si in scaunelul cu gaste cititnd frumos in dreptul ferestrei si domnisoara Ale zambareata, cu ochisorii sclipind de fericire, in plina sedinta foto

Zuzu bine ai inceput serviciul! Cand mai vedem frumosii? Am vazut o poza mica cu Sofiliciul pe mess si mor dupa ea, e o scumpete
Si Ioana e negativista acum, nu si nu toata ziua , dar ne intelegem pana la urma Si ea zice tu in loc de eu, tie in loc de mie si tot asa. Cateodata mai nimereste si mie sau al meu, dar rar. E normal, avand in vedere ca au invatat sa vorbeasca prin imitatie.

tuturor! Fug si eu acasa...

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor,toti imi sunteti dragi si ma gandesc la voi!
danuta,bine ai revenit,ma bucur ca ai scapat cu brio de atonia uterina,a fost un hop major.In rest,m-ai muiat toata cu povestile si cu pozele voastre,deja ma vad si eu cu prichindeii amandoi.Mihai a crescut,s-a facut si mai frumos si luminos,iar efuziunile lui de dragoste ma topesc.
Imi pare rau ca n-am vazut si pozele lui Martijn,nu stiu de ce nu-mi apar.Mai incerc.Oricum multumesc,Dantje,pt.sfaturi,din pacate greturile astea nu au remediu,vad.Dar nu le bag in seama atat timp cat totul e ok cu bebelina[inca n-are nume].Am vazut-o iar asta-seara,la echo de 20 sapt.,e voinica si arata mai mare,are 450 gsi se misca intr-una,dar delicat ca o balerina.
M-au mai impresionat Matei si Raducu cu ale lor "Pardon"si "scuze"[e un sector unde-again-trebuie sa-i fac educatia bonei intai,ca nici ea nu foloseste des si reflex aceste cuvinte,precum si altele ca"te rog",dar ne descurcam noi,bine ca are bunavointa;in schimb,vad ca adora sa-i deseneze,cante si sa-l invete litere noi,ceea ce pe mine ma incanta].
Apropos de bona,raresionut,in ce aspecte ti-a amintit de a noastra?Cele bune?
De Ioana a lui rrox ce sa mai zic?!O desteapta si jumatate!
am vazut si dra eleganta Ale cu tortul ei frumos si nelipsitu-i zambet larg incantator.
Am citit tot,dar nu stiu cui sa spun mai repede ceva,caci....ati ghicit!iar sunt i criza de timp!!!Am de pregatit niste cursuri de resuscitare pentru medicii din retea,mai am niste lucrari incepute si capitole la tratate,toate intrerupte cu ocazia masteratului,in mai am un congres la Varna,in iunie la Munchen,unde am si doua lucrari de prezentat...Sa va mai spun?Deci,mare minune daca mai scriu pe aici,dar nu ma las!
Alexut este din ce in ce mai vorbitor si plin de personalitate si iubire,imita cuvinte multe si din ce in ce mai inteligibil,prpozitii nu face,nici la olita nu m-am obosit sa-l pun.Astept vremuri mai calde.Si el tot "tu"spune despre persoana lui.recunoaste 95%din alfabet,stie cifrele pana la 10 daca le spunem impreuna si recunoaste cantitatile pana la"patru"corect.N-a mai crescut in inaltime de 2 luni,vad ca a ramas la 90cm,iar in ultimul an a luat doar 1 kg in kreutate,acum acvand 14,5.E zdravan si frumos conformat,iar acum cred ca iar trece printr-un puseu de crestere,ca mananca de ne-a speriat.
Va las acum si fug la nani,ca oricum v-0am facut capul calendar.
Pupici si remember,sunt pe aici,cu voi!!!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Rox,
fiindca m-ai "atātat"am pus un album cu poze si din Ro ,dar si de sambata facute la plimbarea prin Karlsruhe.Aici:
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/zuzunakix2/my_photos

ligia,
papi s-a descurcat destul de bine,el este oricum implicat 100% (cand este acasa)in ceea ce-i priveste pe pici.Deci nu ma plang.Si nici el nu pare sa planga...Dar cine stie??!!!
Noapte buna va doresc!

edit:andrruzza,tu ce mai zici?nici o veste?
Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Neatza!

Asha la cafea am ami apucat sa vad ceva pozite si am intrat repede sa laud micutii .. ca merita!
L-am vazut pe Bubu la bunici si pe Sofia care e atata de dulce ca m-a cucerit! Cel putin in poza in care rade!.... Nici bubu nu-i mai prejos, normal! zuzu, ai niste copilasi minunati!

L-am mai vazut si pe Martin, care e un baiat simpatic, cu niste trasaturi tare finutze! Ce scaun roz are el! F fain! Dantje sa ai un bebe 2 cel putin la fel de reusit ca bb1

La Multi Ani David! oanacrainic

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

"LA MULTI ANI !"

David -Ocrainic

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU PITICA 2 ANI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

La Multi Ani, David!!!!

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

LA MULTI ANI DAVID! SA CRESTI MARE SANATOS SI NOROCOS,SA AI MINTE SI SA ADUCI BUCURII IN VIATA PARINTILOR.Dantje sa-ti traiasca.

Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

;LA MULTI ANI ALINA-RARESIONUT multa sanatate,fericire,bafta la noul loc de munca,multe impliniri si numai bucurii de la Rares.

scuze nu am mai citit pe aici,doar am aruncat un ochi.de ieri George merge la program lung la cresa,s-a acomodat f bine.eu de maine incep serviciul,desi in mod normal ar fi trebuit de luni.mi s-a spus ca altfel pierd dreptul la concediu.a fost cam nasol ca mi-a sticat toate planurile,dar o sa incerc sa fac tot ce-mi propusesem(infrumusetare si pregatirea perecerii).

la toata lumea.

Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura

Mergi la inceput