Piticlonti de iulie-august 2004 (218)
Raspunsuri - Pagina 17
carmenp spune:
Ioana Adriana s-a nascut la ora 12,30, 3,4 kg, 52 cm, scor apgar 9 
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
alice2004 spune:
Eeeee, in sfirsit !!
Bine ai venit pe lume, Ioana Adriana !!! 

Cristalina, sa iti traiasca fetitza, sa fie sanatoasa si cuminte si mincacioasa, iar tu sa te refaci repede si sa ne povestesti cum fu !! 

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:

IOANA ADRIANA

Cristal - sa-ti traiasca bebelina, sa fie sanatoasa, mancacioasa si somnoroasa, tie refacere rapida si laptic in tzitzi si te asteptam sa povestesti tooot ! 
Carmen - multumim pt vestile bune ! 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
mitzura spune:
Felicitari Cristalina! O bebelusa sanatoasa si papacioasa, iar tu sa te refaci repede! 
roxanaz spune:
si eu cu conexiunea din creierul muntilor intrasem sa dau aceeasi veste buna: Ioana Adriana s-a nascut cu bine la 12.30! sa ne traiesti si sa fii sanatoasa!!! pupici lui Cristal si intoarcere rapida acasa! 

pupici tuturor, incerc sa modific listuta daca ma mai lasa.
g_ioana spune:
Hip,hip,uraaa
bine ai venit pe lume IOANA ADRIANA sa fi sanatoasa,mancacioasa si somnoroasa!!!Cristalina pupici multi

si sa te refaci repede!!!John

felicitari pentru cel mai fericit tatic cu 2 fete cucuiete!!
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,gorodeii,
aripile mele
carmenp spune:
felicitari, cristal

, sa va traiasca fetili! refacere rapida, astept povestea no.2![]()
ps. roxana si la mine mere greu si nu-s in creeri de munti, ca azi n-a mers never conexiunea
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
leeloo2004 spune:
Uraaaaa!!!!!! Bine ai venit pe lume Ioana Adriana!!!! Sa cresti mare si frumoasa si sa ai o viata implinita si plina de noroc!!
Cristalina - refacere usoara!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
vrabiuta spune:
FELICITARI CRISTALINA!
BINE AI VENIT PE LUME IOANA ADRIANA!
sa fii sanatoasa, voioasa, norocoasa, si sa le luminezi viata parintilor tai in fiecare zi!
acum pot sa plec si eu linistita... valiza-i la usa, tati controleaza documentele si banii, iar eu butonez la forum. deh, nu puteam sa plec fara sa vad vestile bune. pupici tuturor, ne auzim pe 30 aprilie.