dr. Pacu Irina Medsana

dr. Pacu Irina Medsana | Autor: bianca_r

Link direct la acest mesaj

Buna ziua.
Ce parere aveti despre dr. Pacu Irina, ginecolog la Medsana?
Am fost de mai multe ori la dumneaiei si mi-a placut in general. Saptamana viitoare am programare la ea pentru o cauterizare a unei rani pe col si nu stiu daca sa am incredere.
Va rog daca ma putei ajuta cu informatii.
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

eu sunt pacienta dumneaei de cand am aflat ca sunt insarcinata (cam 5 sapt.); sunt foarte multumita, are un stil anume de a se purta cu pacientele, inspirandu-le foarte multa incredere, indiferent de problemele cu care se confrunta. si-i draguta foc!
eu zic sa mergi cu incredere! este o femeie extraordinara si un medic extrem de responsabil!!

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">26+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianapas spune:

Si eu sunt pacienta ei. Mi-a facut si o amniocenteza. Are mana usoara si este deosebita atat ca medic, cat si ca om.

Diana, mama Ilincai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Si eu sunt pacienta dansei! Este un doctor f.f.bun, iti explica tot ce vrei sa afli, are rabdare si o poti suna oricand.
O recomand din toata inima!

PS: Olguta te-ai gandit cat ii dai la nastere? Eu mai am destul pana atunci dar... na' ma gandesc si eu!

O graviduta in al-!!!

Biby
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by bibyrox
PS: Olguta te-ai gandit cat ii dai la nastere? Eu mai am destul pana atunci dar... na' ma gandesc si eu!

fetita, nu m-am gandit inca...nici n-am adus in discutie modul in care o sa nasc. astept sa intru in 7 luni si dupa aia o s-o terorizez
sarcina usoara!!!

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">26+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput