vrea numai la mama

vrea numai la mama | Autor: bubi

Link direct la acest mesaj

Maruta mica (8 luni 1/2) a inceput de doua zile sa vrea numai la mama. Nu mai pot sa ies nici din camera ca incepe sa maraie si sa ma cheme. Noroc ca azi dimineata cand am plecat la birou adormise...

Vroiam sa va intreb: ati patit la fel? Cat dureaza?

Io credeam ca nu vom trece prin asta, mai ales ca m-am intors la birou de cand avea ea 4 luni..., dar uite ca nu am scapat! parca brusc m-a descoperit.....

mi se rupe sufletul!

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dede spune:

Povestea vietii mele !!! Io ziceam sa mai fac o fetitza sa ma iubeasca si pe mine... dar se pare ca nu e chiar asa ... sincer, nu stiu ce-or fi vazand la voi, mamele, si nu gasesc la noi! :P Da' lasa ca se fac ei mari si destepti :D

DeDe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Probabil ca a ajuns la etapa cand apare teama de despartire. O chestie care iti sfasie sufletul ca parinte, dar prin care copilutul trece fara mari probleme. Cand trebuie sa pleci undeva si sa te desparti de el, niciodata nu pleca fara sa-ti iei la revedere de la el si sa-l asiguri cu o voce calma si sigura ca vii inapoi in cateva ore. De obicei, criza de urlete dureaza maxim 5 sau 10 minute dupa ce ai iesit pe usa. Apoi se iau cu joaca. Daca o sa te ascunzi si o sa pleci pe furis, efectul va fi contrar.
Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.mustaciosu spune:

Tudor are 1 an si sapte luni, de la un an sta cat e ziua de lunga cu Buni, stie ca mami pleaca la servici si vine seara, dar inca are perioade (in special sfarsiturile de saptamana) cand se agata de piciorul meu si nu-mi mai da drumul nici cand merg la baie. S-a obisnuit de mult sa se trezeasca cu bunica sau bunicul langa el si mami sa fie deja plecata, dar mai sunt zile cand plange dupa mine cand nu ma vede dimineata sau si mai rau cand se trezeste inainte sa plec la munca. O sa treaca si asta si probabil ca vor fi perioade cand o sa o ia de la capat. Eu am observat ca daca ii explic calm ca mami trebuie sa mearga la cumparaturi si vine repede acasa (cu o poveste lunga si cat mai cuprinzatoare cu ce trebuie sa cumpar si cum fac mancarea din ceea ce cumpar), sau ca trebuie sa merg la servici sa-mi dea seful bani sa cumparam banane si oua si jucarii bla bla bla, e un pic mai conciliant. Si se linisteste mai usor daca il pacaleste buni cu o jucarie care il intereseaza pe el mult (mai nou plastelina, de exemplu). La inceput cand crizutele erau mai dese si mai acute, il lua buni in brate si il ducea la geam sa ma vada plecand si sa imi faca pa si culmea, in loc sa il agite mai tare asa cum m-as fi asteptat, il mai calma. Iti doresc sa ai multa rabdare, o sa treaca cu siguranta si perioada asta. O prietena al carei baiat are 18 ani imi spune mereu sa ma bucur cat mai pot de manifestarile astea, pentru ca peste cativa ani o sa cersesc un pupic sau un pic de atentie de la el si n-o sa le mai obtin decat cu mare greutate. De ziua mea si de Craciun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

quote:
Originally posted by dede

Povestea vietii mele !!! Io ziceam sa mai fac o fetitza sa ma iubeasca si pe mine... dar se pare ca nu e chiar asa ... sincer, nu stiu ce-or fi vazand la voi, mamele, si nu gasesc la noi! :P Da' lasa ca se fac ei mari si destepti :D

DeDe

hihihi v-am vazut pozele- sunteti tare frumosi! Mai faci tu o fetita?!?!? wow, dar doamna DeDe ce zice?

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Baietelul meu are 2 ani si 8 luni. Am stat cu el in concediu pentru ingrijirea copilului pina la 2 ani. Totul a fost bine pina cind am inceput serviciul. Jalea era asa de mare, vreo 2 saptamini ca-mi venea sa las totul balta. Dupa aceea s-a obisnuit fara mine, dar tot mai are perioade, mai rar, cind se scoala inainte de a pleca eu la servici si plinge si se agata de mine. Eu plec la servici cu inima strinsa, dar totul dureaza maximum 1 minut.
Se invata ei si fara mama, dar mama-i mama.
Mihaita si mami Mihaela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by vilma

Probabil ca a ajuns la etapa cand apare teama de despartire. O chestie care iti sfasie sufletul ca parinte, dar prin care copilutul trece fara mari probleme. Cand trebuie sa pleci undeva si sa te desparti de el, niciodata nu pleca fara sa-ti iei la revedere de la el si sa-l asiguri cu o voce calma si sigura ca vii inapoi in cateva ore. De obicei, criza de urlete dureaza maxim 5 sau 10 minute dupa ce ai iesit pe usa. Apoi se iau cu joaca. Daca o sa te ascunzi si o sa pleci pe furis, efectul va fi contrar.
Numai bine

Subscriu! se manifesta la majoritatea copiilor si tradus direct din germana se cheama "inapoi la mama". Am citit despre asta si am si discutat cu cateva mamici, se pare ca o sa treaca asa de repede cum a aparut. Nu o sa se mai manifeste asa de zgomotos dar cu tine tot isi va dori sa stea toata ziua, cel putin pana pe la pubertate:))) cand o sa fie "smechera".

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

quote:
Originally posted by dede

DeDe

Las' Dede ca se face ea mare si n-o sa vrea decit cu ta-su! Asa face fi-mea, numa' cu ta-su vrea ca-i face toate poftele, n-o cearta niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yurika spune:

Bebelusul meu Mark face la fel ,nu pot face nimic de el
Daca plec undeva trebuie sa fac in asa fel sa nu ma vada ,in rest toata ziua unde sint eu trebuie sa fie si el

yurika&Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Parca e Sofia! numai ca ea face asa de pe la 6 luni...de crapa toti de gelozie!
Pana la urma uita si se ia cu joaca, asa ca nu trebuie sa te impresioneze! Cand vii tot la fel de mult te iubeste....
Sabina si Sofia Galagia!( 9 luni azi!)

Mergi la inceput