Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

la cat facem intalneala maine? mai multe de 4 sigur facem blocaje in herastrau. de abia astept...

eu nu le am deloc pe astea cu deochiul...nu cred. pt orice exista o explicatie rationala. a, ca daca spui tatal nostru te linistesti tu, si ii transmiti si copilului starea asta...asta e alta...dar asta e ...as far as i go....

pt imunizat...pai eu cred ca eram pioneru' ala... tzi spalate o data pe zi, din prima zi acasa, in body si botosei in casa...fara caciulitza afara de...ha-ha....nici nu mai stiu cand...cred ca semnatura ar trebui sa spuna totusi, ceva..

donia m ai dat pe spate cu aia cu 'nu trebuia'...si io tot n am rezolvat o cu sera...apropo de add...era un banc: q:de cati copii cu add e nevoie sa insurubeze un bec? a: wanna go ride bikes? si o

editez pt ralumat deci, e crema uriagene cu spf 50+ la 37,5ron la help net
alexandra uite un si poate ai ajuns deja la doctor, da? sa ne dai de veste ce si cum

diana si david din 03.12.06 nu mai infofoliti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by Ralumat

pentru Adinuta!!!!Multe lunisoare inainte!

Acum, ca am prins curaj, revin cu intrebarea de mai devreme, pentru mamicile care citesc pe diagonala. Deci:

Ce descantece cunoasteti pentru deochi? Sau ce faceti cand credeti ca bebeii sunt deochiati?

Tare mi-e ca o sa ma confrunt des cu asta, cu blondutul meu.

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Nu cred in asa ceva!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Era sa uit: LA MULTI ANI Adina, Madana si BB-ilor nascuti in aceasta zi: Cristi de Donia si Ana de Saftoiu Gina si Bea de Chinico.

Si eu ma inscriu la o felie de tort, de la fiecare daca se pooooate

De o saptamana mananc non-stop ciocolata sub forma de praline, am terminat apropae 3 cutii de toffifee(gata, s-a dus aproape: s-a terminat acum) si inca alte cateva feluri. Nu am mancat atatea duliuri in toata perioada sarcinii, la mine predominau fructele, cel putin un kg pe zi in functie de sezon, deci nu stiu ce-i cu dulciuril astea in capul meu

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

A fost o zi superba la Iasi cu mult soare si caldura am iesit cu printesa imbracata in rochita,o bluzita si un fel de palariuta
nu va mai spun ca ieri am vazut un bebe cu fular la gura cam batea vantul la Iasi dar nu era de fular saracul copil

Adinazot,Madana

Christian Gabriel-bb de Donia

Donia-si eu ma abonez la tort ,pozele nu le pot vedea

Tema zilei-nu o imbrac prea gros,apa de la baita nu prea calda,nu mai punem caciulita dupa baita,nu mai facem asa cald in casa,
biberoanele nu le mai sterilizez asa des

Vom folosi si crema de protectie solara de la 40 in sus
azi am comandat de pe net ochelari de soare pt printesa

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)

luna 1luna 2luna 3luna 4luna 5luna 6
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

quote:
Originally posted by Ralumat

pentru Adinuta!!!!Multe lunisoare inainte!

Acum, ca am prins curaj, revin cu intrebarea de mai devreme, pentru mamicile care citesc pe diagonala. Deci:

Ce descantece cunoasteti pentru deochi? Sau ce faceti cand credeti ca bebeii sunt deochiati?

Tare mi-e ca o sa ma confrunt des cu asta, cu blondutul meu.

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Eu ii zic Tatal Nostru!! Dar raaar, insa barbatu-meu o inchina toata ziua! Bey am fost la tara la socrella si imi zice:"cand ajungi acasa sa-i zici si tu Tatal Nostru la copil, daca il sti, ca poate s-a deocheat!!" Auzi daca il stiu...no coment...

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici

poze Alexuta

"Sunt veseli toti si bucurosi,
Si toti cu suflet-naltat;
Oriunde se-ntalnesc in sat,
Isi zic cum zis-au mosi stramosi:
"Hristos a inviat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

quote:
Originally posted by chris80

nu ma lasa alex sa ma uit in gurita ei: scoate ditamai limboiul!

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

:)))) incearca sa pipai la baza gingiei...daca te lasa...daca simti ca o unflatura tare aia e!!!semn clar domnle ca dau dintii! Sa sti ca asa cu okiul liber nuprea se vede...adica eu ma kiorasc de doua saptamani de cand mi-a zis pediatra ca are gingia inflamata si nu am vazut nimic.

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

la bunici...sa le fiu de ajutor pe aici

poze Alexuta

"Sunt veseli toti si bucurosi,
Si toti cu suflet-naltat;
Oriunde se-ntalnesc in sat,
Isi zic cum zis-au mosi stramosi:
"Hristos a inviat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Am umblat azi vreo 4 ore pe jos cu carutul. Ma dor picioarele ingrozitor...
Nici eu nu cred in deochi. Asa ca nu am pus rosu fetitei. Niciodata. Si mai toata lumea mi-a spus sa pun, macar o ata legata de manuta. Am mai vazut bebelusi cu tot felul de funde rosii agatate pe la carut, iconite... Si ma gandesc, daca nu cred poate ca nici nu se "leaga" de copilul meu. Cred ca doar intr-o seara a plans fara motiv, si i-am dat cu niste apa sfintita pe frunte si am spus "tatal nostru". Alte descantece nu stiu.
Despre calire...Nu prea stiu ce sa spun, cred ca dupa parerea unora o cam infofolesc. Adica o imbrac pe afara cu body cu maneca scurta si 2 bluzite destul de subtiri. Inca nu am curaj sa renunt la caciulita afara. I-am luat o palariuta si cred ca o sa fac trecerea weekendul asta. La apa de baie nu am masurat temperatura niciodata. Stam fara caciulita in casa, si la fiecare schimbare de scutec sta cel putin 20 minute dezbracata. Si ii face mare placere...
Uitasem sa spun Adinzot si Madana .

Noapte buna.

Monica de Maria Cristina (20.12.2006)

Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3,luna 4

printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Uitasem de deochi m-au zapacit si pe mine "babele" cu deochiul dar eu nu cred in ele, cand e f agitata ii spun Tatal nostru de mai multe ori si adoarme instantaneu

Bebinuta-ma inscriu si eu pe lista "mancatoare de ciocolata"de cand cu Pastele am mancat aproape toate ouale de ciocolata si iepurasiii-am zis sotului sa le ascunda

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)

luna 1luna 2luna 3luna 4luna 5luna 6
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Dragele mele!
azi am avut o zi plinaaaa rau,am avut mult de lucru la salon,nu mi-am sarbatorit ziua,doar un pahar de sampanie cu fetele de la salon,si atat.Astazi e si ziua sotului meu,si este primul an...din atatia ,cand nu suntem impreuna,joburile astea...Dar sunt cu Alessia mea draga,si asta e perfect.ALEXANDRA,ROXANICA,DONIA
pun niste poze ...cu un an mai batranica AICI

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
Alessia luna 5
Alessia luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Astazi se implineste un an de cand am aflat ca voi fi mamica. Si acum imi tin printesa in brate. Ce poate fi mai frumos...Cred ca n-am putut sa ma culc pana nu va spun si voua .

Acum chiar ma duc la culcare. S-a culcat omul meu pe la 9. Ma duc langa el.
Va pup pe toate.

Monica de Maria Cristina (20.12.2006)

Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3,luna 4

printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput