Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

...ne-am imbracat sa plecam la plimbare...si a inceput ploaia...,care pare sa nu se mai opreasca...,nu prea tare,dar sigur ne face ciuciulete...,asa ca dormim in balcon cu geamul deschis ca pe vremea cind era vint tare la c-ta...si eram si noi mai mititele...
...a papat aproximativ 6o ml de supa-crema cu cereale...,apoi o titza si sint foarte fericita...,azi chiar a mincat bine...,acum o pindesc sa nu cera mai devreme de 5 ,ca nu-i dau...,astept si eu sa se faca 4 ore ca sa-mi pape mai bine dupa...,offf,offf,copii astia mici...,ce de griji...

Raluca,
ne-ai fraierit...,uite netu',uite nu-i...

Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

...a stat ploaia ,iesim afara...

Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

quote:
Originally posted by Ariadna30

Bogdanel a dormit in carut...si la un moment dat avea mainile reci.
O fi el mai sensibil....ca si in casa, in dormitorul in care e mai racoare (23-24 grade)....uneori are fatza si ceafa reci. Cum sa-l las dezbracat in conditiile alea?!?

Bogdan Andrei (29.11.2006)

Adriana, nu te supara ca-ti spun dar ma mananca limba, tu sigur faci parte (dupa mine) din categoria mamelor care-si infofolesc copiii.Desigur este alegerea fiecareia si face cum crede mai bine dar cum sa spui ca este dormitorul mai racoros la 23,24 grade???!!! Atunci in dormitorul "calduros " ce temperatura ai?
sunt de acord cu tine ca daca l-ai invatat asa acum este greu sa-l "dezbraci " dar treptat, treptat renuntza mai mami si tu la hainutzele alea ca la peste 25 grade poti zice ca-i vara...si gandeste-te si tu vara cum te imbraci? Si nu-ti face griji neaparat daca are manutzele mai reci, mai ales acum ca ei stau toata ziulica cu ele in guritza...este normal.Sper sa nu te superi pe mine ...era doar o parere de care potzi tine cont sau nu.

Miracocu Alessia-Elena(10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

dandusa, ok, cantam impreuna......dar ea nu se trezea, in fine....baiul e ca nu stiu ce anume o jeneaza: dintii sau burtica; se chinuie de eliminat gazele, nici o sansa sa doarma pe burta; unii imi zic s-o culc pe burta si daca nu mai face figuri stiu ca de la burtica e; altii imi zic sa dau nurofen la fata si daca nu se mai foieste e clar de la dinti;

medicamente nu-i dau...nu vreau!

se foieste de ma termina, ma mir ca nu pica patuztul intr-o parte! de dormit ziua tot agitata, fie ca doarme in masina, carut, brate sau marsupiu...se trezeste de cateva ori..ma vede...se culca la loc; si in timpul asta se foieste...ba cand mai deschide ochii mai si "vb"! mor nu alta.....la lac fu mult mai bine, se auzeau doar pasarelele si nu se trezi deloc.

ce sa fac fetelor ca noaptea sa fie mai buna?! nici la colici nu se trezea, se foia toata toata noaptea, dar o dormea pana la 5 dimineata cand tot de burtica se trezea, nu de foame;

de mancat acum nu mananca noaptea, in unele zile la 5-5.30 ( sau 4, depinde ) dimineata un bibe si somn pana la 7, alteori deloc si-i dau abia la 8 dimineata dupa toaleta;

ideea e ca am si o vecina "buna" tare...care ma trezeste pe mine noaptea, daramite pe copil...

o sa creasca, o sa treaca, o sa vina alt bebe, asta e....

sa aveti o zi buna!

mamica de bubamara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Dandusa...plimbare placuta.Si ai mei iubiti sunt la plimbare iar eu cica am ramas sa fac curatzenie..hi-hi
Asiza ia lasa tu exagerarile ca stii bine ca esti gagica faina...Pai cine era prin botanica in blugi?!Eu inca nu intru decat in aia de-i aveam cand eram gravi.Pupici de la alessia pt smecherosul in camasutza.
Alexha-ha...cum adik te-ai simtzit?Mai sa fie...Vroiai sa spui ca te-ai simtit bine, nu?Important este sa ne simtim bine in pielea noastra....ca si eu as vrea sa mai arat ca la "sspe" ani dar deh, mai greu acum ...Ne revenim noi.
Dianocica semnatura ta...la intrebarea cu kilele iti raspund mai greu ca abia le duc...vreo 62, la 1,67...deci nu-i asa cum se vede in pozele alea. Normal ca le-am ales si eudar parca ti-as pune pe pm una cu "sunchili"...Auzi pai daca tot m-am dus de curioasa si am cerut biscuiti Maya cu miere...(buuuni) da mai multe relatzii despre aia cu jeleu, de care, sa stiu ce sa cer...nu de alta dar eu sunt o pofticioasaaaa.
Adinazot admirat si eu gagici faine si mansarda mistoaca.De-om trece prin sibiu trecem sa ne "aranjezi"putin. Ma uitam la pozicile voastre ce frumosi si fericiti sunteti totzi 3 si mi-am amintit ghici de ce....? De "prietena" aia tzoapa care te-a vizitat cand erai gravi si ti-a zis ceva de genul ac nu crede ca vei duce sarcina la capat...Cred ca-si roade unghiile de invidie cand va vede...daca trece pe la solon sa i le smulgi daca mai are...
Pai daca tot se anuntza chef la malul marii ne inscriem si noieric si mai uram Elisa Cristiana de daphna
Donia ce as vrea si eu un chef...chiar ca trai nineaca. Bravo lor ca au fost cuminti!
Chris citind mesajul tau despre ml bauti de pisi a ta...am zis s-o incerc si eu azi la 13 cu 245 si i-a halit...stii cum?( ea bea cate 210 de 4 ori pe zi + suculet la 10, dar nu ramanea nimik in bibe cand termina)

Miracocu Alessia-Elena(10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Ariadna, cu riscul de a te supara pe mine, eu iti spun ceva: 23-24 g in camera mi se pare mult; chiar asa, in camera calduroasa cate grade sunt? si daca are mainile reci care-i baiul? Ana Maria le are aproape tot timpul, mai ales cand iesim afara, si sa nu-ti imaginezi ca afara pun patura pe ea! Uite, eu cand citesc ca fetele lasa bbii afara fara caciulita, nu ma face decat sa-mi incerc si eu norocul intr-o zi cu soare. Pe cuvant...scapa de temeri si nu-l infofoli...toate vrem sanatate copiilor nostri....vorba cuiva: "copiii nu se imbolnavesc singuri, noi ii imbolnavi". Pe undeva dau dreptate.....Asadar, eu zic sa inveti cate ceva de la fetele curajoase de pe forum...pe care eu una le admir!

Te pup, sanatate multa puiului!

mamica de bubamara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

Buna ziua fetelor.mi-a fost de dor de voi apuc doar sa va citesc citeodata .urez sarbatoritilor care au fost si care vor veni.Noi suntem binisor adica Antonio ia tratament pentru reflix dar nu vad nici o imbunatatire luni sau marti merg iar la dr. sa vadem ce zice si cred ca o sa ii faca o analiza (nu mai stui cu ii spune )si mai vedem .Nu mai avem timp deloc de cind a venit caldura ca iesim afara si dim. si dupa amiaza (la prinz doarme Andrei )iar seara sunt intr-o graba lui Antonio apoi papat si nani sau ce o vrea el dus lui Andrei mincat si la pat si intr-un final mai fac si eu o si apoi cad frinta.Sunt geloasa ca eu nu pot ajunge i herastrau sa va cunosc am vazut pozele cu Dindusa si Dianocica sa va traiasca copii ca sunt frumosi foc(si voi aratati super)nu ne infofolim deloc ies cu ei foarte subtiri imbracati,ochii ii are caprui ca mami .SI c-am atit ca nu mai ma lasa pustulica cel mic .Va pup pe toatesi nu ne uitati(nu va suparati ca venim cam rar pe aici)asa e vara mai mult pe afara sa ne aerisim creieri

cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

sunt in al 9lea cer!!! am fost pana in unirea si am luat....neste chestii super! am gasit niste jucarele de agatat la carucior f tari! de fapt eu nu ma omor dupa ele dar d e innebunit. in masina le am agatat de scoica si ...a ras in hohote...plus jucarele pt baie. maine mergem sa luam caditza mai mare. plus sepcutza cool. si una bucata pantalonasi mortali.
o caldura in unirea...50 de grade...toata lumea era transpirata...noi la fel, curgeau apele...l am dezbracat pe d pana la body cu maneca scurta. era rosu tot si transpirat, in marsupiu ala care e un fel de paturica...in aceste conditii, o vanzatoare, la tricou si cu tot fondul de ten de pe fata transpirat, intreaba:dar nu e prea subtire imbracat? plus ca mai era o tanti cu sotu si copilu'. astia marii pareau mai frigurosi ca aveau pulovere si nu pareau atat de deranjati...iar pe ala mic il tineau cu caciula groasa cu urechi! pluc super pulover si ala...asta e, o sa ma resemnez la un moment dat.
miracomai tu vrei sa l aduci pe necurat in casa...ia uite aici reteta de biscuiti de la pim, jaffa cake. cu zmeura iti recomand. 2-3kile in plus in prima saptamana...lejer
marani mai, tu nu cumva tocmai ai primit o stelutza?

eu am planuit o paturica de 3x3m, sa venim domne cu plozii sa stea sa se joace la aer....cat un dormitor...daci loc o sa avem..

diana si david din 03.12.06 nu mai infofoliti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

stiam ca am uitat ceva. Cris nici al meu bebe nu vrea sa pape cu nimeni au incercat toti ai casei si sau dat batuti nu vrea cu altcineva plinge se foieste scoate bibele singur din gura de suparare cred.mult- putin, dar sa fie mami .Dindusa felicitari ca te gindesti la bebe 2 e greu cu doi dar nu imposibil in schimb satisfactia e mare sa iti vezi copii cum rid unu la altu su cum andrei il pupa sau ii da se "joace " cu jocariile lui ai sa intelegi mai bine cind a sa vina si al doilea .Alex sa te faci bine .Yagmur .Va pup inca o data pe toate si pe bebei vostri.

cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

oameni buni, sincer, nu m-am gandit ca nu ar manca cu altcineva. cu alex mananca. tre` sa fac un experiment cu vreuna dintre fine sau cu vreo prietena, sa vad daca e asa, si atunci m-am enervat de proasta pe soacra ca se joaca cu ea si ca nu o hraneste. dar si daca mananca cu o persoana straina, ineamna ca e clar ca lumina zilei.

azi am fost la home design mall. concluzia: fir-ar sa fie! cu cat vad mai multe chestii, cu atat nu ma pot hotari!

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput