LMA*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (33)
Raspunsuri - Pagina 8
ema.72 spune:
Monica felicitari pentru intarcat. Noi avem o luna si ceva de cand am reusit performanta cu intarcatul ( daca nu era cu plecarea la ski nu cred ca as fi reusit nici acum) si abia acum a inceput sa bea lapte cat trebuie. Ca sa nu mai zic ca de cate ori ma schimb si ma vede vrea tzitzi. Vine si trage ca la suzeta ca daca-l refuz se pune pe un bocet de ti se rupe sufletul. Asa ca trebuie sa am grija unde ma schimb ca daca ma grabesc n-am nici o sansa sa plec la timp.
Pupici
MP spune:
Ema,ce patanie ati avut si voi in Austria! Da,citisem ca ai reusit sa il intarci atunci cand ai plecat in excursie si te invidiam,pentru ca eu nu reuseam si nici nu aveam vreo sansa sa il las cu altcineva.Eram tare singurei acolo.Dar uite ca am invins si noi in lupta cu Ardeiasul. Zici ca Mario inca se mai alinta la tzitzi?Inca mai ai de furca inseamna...Haioasa rau faza cu Mario in fuga prin fata bucatariei!
Micaalsa,sanatate Iuliei! Am trimis PM cu id-ul de messenger.
Simona,venim noi odata si odata si pe-acolo! ca ne-am pus in gand sa batem tara in lung si in lat.Si nu scapi pana nu ne vedem!
Mihaser,bafta la gasit cea mai buna solutie privind noua casuta! Si la Viena e mult Mozart,dar stai sa vezi cum e la Salzburg...e o adevarata industrie acolo. Ce ai cumparat fain pentru Cristian?Si..mai ales...de unde?Spor la invatat pentru examene! Te astept in Bucuresti cu bratele deschise!
Catrinel,pup Oana mica si agitata. O fi de la maselute...Ea dormea noaptea,parca.Matei daca se trezeste mereu nici nu imi mai fac griji.Deja sunt experta la dormit pe super-bucatele...
Alinaalex,va simtiti mai bine astazi? Cine stie,ajungem noi cumva si pe la Oradea...sau daca nu,poate veniti voi prin Bucuresti.
O zi buna tuturor!
Cu drag,
Monica...mamica,Vlad-Ioan(27.01.2002) si Matei-Calin(14.03.2006)
alinaalex spune:
hop si eu...cu greu..
din pacate io nu-s mai bine, dimpotriva. Am ratat ieri iesirea la iarba verde, pt. ca m-am trezit cu dureri ingrozitoare de cap, greturi, varsaturi si n-am putut sta nici macar o secunda in picioare. Au plecat tati cu Marc pana la urma singurei (ca totul era pregatit) si cu niste prieteni. Eu am stat in pat toata ziua, am bolit si am dormit. Ma bucur ca macar ei doi s-au simtit bine. Azi si-a luat sotzul liber sa stea cu Marc. Acum sunt afara la plimbare.
Dimineatza am fost si la dr., cica am facut o viroza f. urata, si-i musai sa iau tratament si sa stau in pat macar 2-3 zile, pana ma pun pe picioare, mai ales sa ma odihnesc. Oricum ultimele 24 ore am dormit aproape non-stop. Iar acum, abia m-am ridicat din pat. E groaznic sa fi bolnav!
Din fericire Marc e mai bine, l-a consultat si pe el dr. , ca-n ultimele 2 zile incepuse sa tuseasca, dar a zis ca e din cauza secretiilor si sa continuam cu trat. cu Panadol si pic. in nasuc.
In rest, el e hiperactiv, e fericit ca sta mult acum cu tati lui si ca se plimba toata ziua. La noi e si o vreme super, peste 20 grade.
Stefanna, am vazut pozele de la aniversarea primului anisor, f. frumos! Ce bine-i sta Nicolei in verde si ce mare s-a facut!
Da, Marc e f. activ, nu sta o secunda! Acuma s-a mai inaltat si el, nu mai pare asa grasunel cum a fost pana nu demult. La vaccinul de 1 an avea 12 kg.
MP, felicitari pt. marea intarcare!!! ma bucur ca-i reusit performanta, da' in acelasi timp io zic ca e bine ca l-ai alaptat atata timp.
Va asteptam cu drag la Oradea si sper sa ajungem si noi intr-o zi la Buc. sa ne intalnim!
Kim, nu cred ca tre sa-i dai ceva preventiv...poate nici n-o sa se molipseasca de la tine.
Catrinele, imi pare rau ca aveti probleme cu somnul. Stiu si eu cum e. Pana acum 2 nopti am crezut ca o iau razna, de atatea ori s-a trezit Marc. La el era din cauza mucilor. Vreo 3 nopti m-am trezit de tz ori, cred ca si asta mi-a pus capac.
Marc isi tine bibe singur. Asta de pe la 9-10 luni. Si nu-i pun nici eu bratele alea ca numa le agita de asare apa. El bea singur apa, ceaiul si lapticul. Nu ma lasa sa-ti tin de bibe
Mihaser, bine ati revenit! deci si voi vreti sa schimbati apart. L-ati tuns pe Tzumpinin? cum s-a comportat fara voi?
gata, oau cat am scris, fug in pat.
sper ca maine sa fiu mai bine.
va pup.
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu
alinaalex spune:
BIANCA ALEXANDRA IRIS!!!(TANIA)
CRISTINA BARZ SI IOANA C!!!!
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu
catrinutza spune:
No.1...repejor "La multi ani" bebicilor care au facut un anisor si mamicilor care au facut 20 si merg pe 19...
No.2 Poli....casa de piatra, sa ii fie de bine noului crestin si sa aveti impreuna o viata superba....astep povesti si poze, cred ca iti inchipui
No.3 Marea intalneala...bun, scurt, putine mamici...la urmatoarea intalneala sper sa fim mai multe....nu am poze din cauza si pentru ca, inainte sa plec, am avut "meci" cu mandra si l-am uitat...mi-au placut pozele facute de monica si claudia, noroc cu ele, ca m-au au ceva memorie ...da' mai fetelor chiar nu s-a putut sa ma faceti sa arat cu vreo 10 kile mai putin?????....am mai stat si in fata, protap ca sa se vada toate suncile...
Oricum, m-am bucurat sa le reintalnesc pe fete si sa o cunosc pe claudia, singura pe care nu am cunoscut-o pana acum...in rest au povestit fetele tare bine cum fu...io am secat de inspiartie din cauza de nesomn...
Diana...n-ai pt ce...la un pahar de "H2O", oricand .......
Andreea....multam pt condusul pana acasa...sper ca trecerea dincolo de bariera Zabrautului nu te-a marcat prea tare
Monica...tare m-am bucurat ca ai putut sa lasi baietii cu taticul lor si sa vii...si felicitari pentru noul membru al familiei...
Cat...sper sa ne vedem pana pleci din tara...
Claudia...sper ca a fost oki la doctor...
Irina...zau mai...cand am vazut cum m-ai descris m-ai muiat de tot la corazon...unde erai ieri cand i-am dat doua la pampers lu' tanti atomika????
DianaD...nici noi am facut priorixul la 1 an si la 4 saptamani fix celelelate...era mult prea mult pt micul organism...
Stefanna...am vazut poze cu printesa finutza si delicata ...o scumpica mica...si cum era ea cu lacramitza aia pe obrajor...of,of...sper ca e ok verisoara ta...imi inchipui ce greu e pt ea .....sa dea Dumnezeu sa fie bine....
Pispirica...ma bucur sa aud vesti despre tine...felicitari pt bona mai ales ca vad ca fff greu gasesti o persoana asa cum trebuie...succes in gasirea apartamentului...
intrerup aici ca sa nu pierd mesajul si revin mai tarziu
ca n-am loc de maria la calculator
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
kim spune:
La multi ani noilor sarbatoriti de 1 anisor!
Mihaser, bine ai revenit, cu mintea limpede si relaxata de Mozart, numai bine de atacat sesiunea, spor la invatat si bafta mare!
Ema, super interesanta metoda lui Mario de a merge, n-am mai auzit asa ceva, cum iti explici?
MP, felicitari pt intarcarea reusita! Te mai refaci si tu, devine si el mai independent. Eu de 3 zile incoace... am reusit sa-i inlocuiesc Aliciei masa de dimineata cu biberonul de lapte pe care il bea numai singura, se enerveaza daca vreau sa o ajut! Sunt f incantata, pt ca pana acum refuza orice fel de lapte in afara de tzitzi.
Catrinel, imi imaginez ca nu e deloc funny sa dormi in reprize noaptea. Oare de ce plange? plange mult? cum se linisteste? oare daca o ignori? si Alicia scanceste cateodata, ba chiar se ridica, ma vede si se culca inapoi.
Micalsa, draguta Iulia dodoloatza, asa eleganta o porti mereu? nu se murdareste pe afara? a mea asa se taraste pe jos, afara parca nu stie sa mearga...
Alinaalex, cam asa si eu, bolesc de 2 zile, cu durere de gat, febra, ameteala, slabiciune... si Alicia nu pricepe ce se intampla, pe tema asta era si ea maraita ieri nu vroia sa doarma de amiaza.
Stefanna, dulce motata voastra, strampii mi-au placut si mie tare mult... in culori primavaratice... Apropo, si la voi ninge?
Aalina2003, ce alegere buna a facut Ana ta! cred ca se arata un viitor lipsit de griji financiare si o carierea medicala. Tu ai vrut cartea, ca si mine, dar lasa ca nu e de ajuns cartea. Oricum Alicia mea "citeste" toata ziulica carti...
AndreeaGergiana, ti-am trimis odata niste linkuri cu masurile internationale, le-ai primit, ti-au folosit?
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
tcelen spune:
bauuuuuuu,am intrat si eu spre rusinea mea dupa o gramada de timp,ma iertatiiiiiii?????
asta daca ma mai stiti??
LA MULTI ANI PTR TOTI BEBEII CARE AU FACUT UN AN,SA CREASCA MARI ALATURI DE PARINTII LOR,SA FIE FERICITI,SANATOSI SI CUMINTI!!
SPER DIN TOATA INIMA CA TOATE MAMICILE,TOTI TATICII SI BEBEII SUNT BINE!!!
noi am crescut mari,alergam nu numai prin casa ,dar si pe afara,facem bau,batem din palme,dansam,cantam,cerem apa"apaaa-apaaaa""si dam sticluta,cand vrem joaca aducem jucariile sau maingea la mamii,spunem pa,sii dam hainele lui mami sa se imbrace,spunem nana,adica ea da nana,si multeeeee altele
papam de toateeeee,nu e mofturoasa de loc,si ii place mancarea cu usturoi sau condimentata
eu sunt foarte ocupata,am de lucru pana peste cap,casa ,lectii cu iulian,si ana care ma epuizeaza
daca vreti sa mai vb cu mine,abia astept sa mai aflu lucruri noi si sa vad poze noi,daca nuuu,asta eee,inteleg....
uitati am pus si cateva poze noi cu noi la munte,caci am reusit sa evadam cateva zile de pasti si cateva cu iulian si ana
NOI LA MUNTE DE PASTI
POZE NOI CU IULIAN SI ANAMARIA
POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998
adar spune:
Tcelen .... in sfarsit !!!! Ca de cand cu newlady, ne-ai uitat definitiv!!!
Fii buna si mai intra si pe la noi, asa, cand poti, ca daca nu, va virusez pagina , daaaaaaa?????
Pupam Ana Maria frumoasa!
LA MULTI ANI FERICITI BIA!!!! Sa cresti maaare si sa ai parte de multe bucurii!!!
_
adar si MAIA minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
adar spune:
Asea ...
Io adormit Maia - asteptam acum trezirea de la 3 :))
Noi suntem bine, de ieri Maia a reinceput sa pape dupa o pauza destul de lunga (din motive de 4 masele!) si asta ma bucura enorm. Nu prea mai vrea laptic, ceea ce ma intristeaza, dar ....... compensam cu iaurt si branzica! Ne plimbam mult mai nou, ne jucam cu bebei, ne dam in leagan ... e frumos. Nimic spectaculos, caci fiecare aveti o "Maia" a voastra acasa :)
Ma gandesc cu grija la vaccinul de la sfarsitul lunii, am auzit multe chestii nasoale despre el, dar .... cu Doamne-Doamne inainte.
Catrinutza, ia zi mama, cand ne apucam de cura, ca deja ma oftica fetele astea??? Uite, de ciuda, am bagat o inghetata la congelator, na (productie proprie, evident!!!) Cand s-o intari (daca intelegi ce vreau sa zic), ma bag in ea, si ma gandesc ce frumoasa e viata :)))))))))))))))))))(....si Andreea, si Diana, si Claudia, si MP,si Cat, si, si, si ......)
Auziti, a fost ziua lu' "fetita", asa-i ????
Alinutza, ti-am zis mama "sa traiesti de ziua ta"??? Daca nu, scuza-ma, iarta-ma ... te chem la Din Dragoste :))
LA MULTI ANI draga mea, sa fii sanatoasa si sa ai parte de ce e mai frumos pe lume!
_
adar si MAIA minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
tcelen spune:
adarrrrr,eram sigura ca tu macar ma primesti inapoi,iartamaaaaaaaaa
dai un puuuuuuuuppppp mare MAEI di partea mea
si nu fi rea plssssss,nu virusa pagina,promit ca intru zilnic aiciiiiii,plsssss
NOI LA MUNTE DE PASTI
POZE NOI CU IULIAN SI ANAMARIA
POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998