PMS-ul
Pt mine a devenit o adevarata problema.
In sapt dinaintea menstruatiei parca sint o alta persoana, plina de nervi mereu, deprimata rau de tot, am impresia ca toti au ceva cu mine, nu am energie, imi pling de mila
.Plus ca am si o migrena groaznica.
Iau magneziu si fier si mai nou niste pastile care cica ar ajuta in PMS.Insa cu toate astea situatia e la fel de "tragica"de fiecare data.![]()
Inainte de nastere totul era ok, insa dupa nastere in fiecare luna treb sa trec prin iadul asta.
Ca sa nu o mai lungesc, voi cum treceti prin perioada asta??Cum va manifestati??Stiti vreo solutie care sa-mi usureze sapt asta de iad??
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
Raspunsuri
iepumic spune:
Si eu trec prin aceleasi stari...imi vine sa plang din orice, nimic nu imi prieste, sunt certareata, fizic nu ma suport....si am si o pofta bolnava de dulce, in special de ciocolata.
Cum trec peste????? Am obsevat ca imi este mult mai bine daca fac miscare si mai ales miscare in aer liber.....daca incerc sa fac lucrurile care imi plac.....beau multa apa, mananc lucruri mai usoare....si in rest..incerc sa constientizez ca de vina este numai PMS-ul si o sa treaca...deci trebuie sa ma stapanesc si sa nu ii innebunesc si pe ceilalti. E drept, nu imi iese intotdeauna.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
All's Well That Ends Well.
Loma spune:
sunt tratemente homeopate care va pot ajuta in PMS.
aici se gaseste tinctura de agnus castus, in Romania se gaseste Mastodynon-ul ce contine agnus castus, sau extractul din mladite de zmeur.
mai ajuta si capsule de Vit. E sau Evening primrose oil.
edit ca am fost poate confuza in viteza cu care am scris... extractul din mladite de zmeur nu contine agnus castus insa e f. bun si el in PMS
ciuf spune:
Ma alatur si eu celor care inainte de menstruatie nimic nu le convine si totul pute sub nas. Inainte nu eram asa. Acum chiar ma simt obosita, fara vlaga (bag un maraton de cascaturi la ora asta) si sunt tare nervoasa. Astept ... sa imi vina ca sa imi treaca dracii.
Am luat vitamine si nu imi sunt de mare folos. Altceva?
Loma, voi incerca acea tinctura. Saru'mana.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
ile77 spune:
Iepumic, si eu incerc sa nu-i supar pe altii cu iesirile mele, insa pina la urma sotul meu a trebuit sa se obisnuiasca cu pms-ul meu si mereu ma intreaba sarcul speriat cind am saptamina de nervi
Lomi, eu am folosit la greu tinctura de zmeur pt dreglari hormonale.Asta inainte de sarcina.Poate ar fi o idee buna sa reincep cu tinctura asta.S-ar merita
Ciuf, bine ai venit in club.Si cind te gindesti ca nu ni se trage de la faptul ca sintem oltence.
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
iepumic spune:
Sotul meu nu a facut inca legatura intre starile mele inexplicabile si PMS...lui inca trebuie sa ii mai spun "sunt intr-o pasa proasta, am o perioada ma rea....o sa treaca". ![]()
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
All's Well That Ends Well.