Nou stil de viata (137)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by cornelia_laura

M-am cantarit si mi-e rusine de mine: 86 de kg, asa ca target 6 kg in concurs. Puteau fi doar 4 dar daca am fost purcica o merit.
Meniul de azi:
MD: ceai si cafea fara zahar
P: ton in suc propriu si castraveti
C: ficatei la gratar
Si 2 gustari la 11 si 16, cate un mar.

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

APRILIE 2007
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata

Cornelia las ca le dai tu jos,te sustinem noi acilea.

P.S NU ITI RECOMAND FICATEII DACA VREI SA SLABESTI

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Raport :
-greutate 81 kg
-target 6 kg

Alte date:
-am o fetita, Iulia Anastasia (15 iulie 2005)
-sunt nascuta pe 8 mai

Succes tuturor!

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

anky, mersi de sfat si mai astept si altele daca ai, imi prind bine. Si daca poti dezvolta un pic si subiectul cu ceaiurile. Eu sunt adepta tratamentelor naturiste in orice afectiune, implicit in cura de slabire. Am tinut multe diete in decursul timpului(de pe la 16 ani, acum am 28) si toate functioneaza la mine cat sunt la regim. Cu mentinerea nu ma descurc deloc. Asa ca am hotarat sa nu mai tin un regim anume ci unul de bun simt. Asa probabil ca voi da jos ceva mai greu dar nu ma las. Trebuie sa-mi educ neuronul ca altfel nu merge treaba.

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si Eric

APRILIE 2007
Nou stil de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Buna dimineata !
Raport: 73,00 kg. Sunt hotarata sa tin dieta si sa fac miscare, mai ales cu Giulia prin parc :-)
O saptamana frumoasa tuturor !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Wow! Inca o floare dupa Paste. Felicitari!
Cum e cu concursul? N-ai dat target.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Andre_ea-DianaMirela-Hopes-Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Andrea -
Targhet doar 3 kg, sper sa ajung la 70. Nu mi mai pun targhete exagerate ca nu mai am psihic pt asta, asa k o iau mai incet.

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Salutare tuturor!

Desi ma aflu la coada listei, la mentinere, nu prea sunt activa pe aici.

Acum insa, se pare ca trebuie sa redevin mai activa, ca m-am cantarit azi dimineata si... 58.8 Kg, mai mult cu 2.4 Kg decat greutatea mea de mentinere din lista. Si cum la inceputul lui iunie plecam in concediu la mare, chiar ca devine stringent.

Asa ca de azi inainte mananc mai sanatos si mai natural si imi reiau sportul la domiciliu de 5 ori pe saptamana. Intentionez sa fac prin a 2-a jumatate a lui mai si niste tratamente corporale, dar inca nu stiu daca voi avea timp de ele.

Asa ca imi pare bine sa va revad si la luptaaaaaaaa!!!!!!!!!

PS: cand mai e data de dat raportul?

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Intru si eu repede la raport, ca nu prea am timp.

Azi dimineata: 72.2kg, deci -700g de la ultimul raport.

Maine plec in Rhodos si ma intorc duminica( nu plec in vacanta ), deci nu ma dati disparuta.

Carmen, azi pap doar fructe, ca in weekend am avut musafiri si am mancat cam mult, simt nevoia sa pap mai putin azi.

Bafta tuturor echipelor,
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by cornelia_laura

anky, mersi de sfat si mai astept si altele daca ai, imi prind bine. Si daca poti dezvolta un pic si subiectul cu ceaiurile. Eu sunt adepta tratamentelor naturiste in orice afectiune, implicit in cura de slabire. Am tinut multe diete in decursul timpului(de pe la 16 ani, acum am 28) si toate functioneaza la mine cat sunt la regim. Cu mentinerea nu ma descurc deloc. Asa ca am hotarat sa nu mai tin un regim anume ci unul de bun simt. Asa probabil ca voi da jos ceva mai greu dar nu ma las. Trebuie sa-mi educ neuronul ca altfel nu merge treaba.

APRILIE 2007
Nou stil de viata

Eu beau ceai diuretic nr. 3 din RO care imi prinde f. bine mai ales in perioada de rusi.Incerc sa beau si cit mai multa apa.Pe linga asta o sa mai beau de azi inca unul de slabit,doar o cana zilnic,in Ro poti sa iei un antiadipos daca vrei.
Despre mentinere tre sa iti spun ca toata viata va trebui sa avem grija ce bagam in gura.Sigur ca e imposibil sa spunem ca nu vom mai minca niciodata o pizza sau o inghetata..Ca sa imi satisfac poftele imi aleg o zi din saptamina in care maninc tot ce poftesc,a doua zi revin la alimentatia sanatoasa,asta e,altfel e imposibil sa te mentii.In felul asta si creierul meu e satisfacut ca deh...toate pleaca de la etajul superior....Daca stiu ca merg la un party e ok,rezerv ziua pentru party sau ies cu sotul la restaurant.
Probabil sint unii care prefera sa manince putin din toate si atunci nu se ingrasa dar la mine nu functioneaza chestia asta,eu prefer sa maninc mai mult chiar daca e vorba de o salata.Asa ca mai bine o zi in care sa pap tot ce poftesc..huh.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

andre_ea- nu-i nimic ... oricum voi tine cura cu sau fara echipa.
Bafta la toate fetele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna dimineata!!

Raportul meu de inceput de concurs e de fix 83 kgdeci un porc mare fata de ultimul raport dinainte de Pasti.
Targetul,repet, -5 kg
Planul meu e sa bag o dieta drastica primele doua saptamani,apoi cat se poate de echilibrata,in care nu numai sa ma mentin,ci sa si slabesc.Ideal ar fi 1 kg/saptamana..

Va doresc succes si o saptamana insorita!

Ruxandra-distractie placuta in Rhodos,chiar daca e munca si nu concediu!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Mergi la inceput