Crom forte - a luat cineva?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

salut fetele!

si eu vreau sa iau Crom Forte!
am dat jos din septembrie pana acum in jur de 17 kg, si vreau sa dau pana ajung macar la 60 kg , dc nu chiar 55 kg.
voiam sa va intreb dc a luat cineva cromul de la naturaplant?eu pe acela vreau sa il iau.
multam si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by ginutza2002

salut fetele!

si eu vreau sa iau Crom Forte!
am dat jos din septembrie pana acum in jur de 17 kg, si vreau sa dau pana ajung macar la 60 kg , dc nu chiar 55 kg.
voiam sa va intreb dc a luat cineva cromul de la naturaplant?eu pe acela vreau sa il iau.
multam si

Nunta noastra & Cununia Civila
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

http://www.naturaplant.ro/produse/449/Crom_forte pe asta mi l-a trimis mie mama, e cel marca Walmark. Cred ca pe miercuri-joi primesc pachetul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

asta este cel de care intrebasem si eu!
o sa incerc si eu sa vaz ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by Cristina_C

Am zis la inceput- 10 kg, acum am 62 si vreau sa ajung la 52. Mi-am propus sa dau jos max. 4 kg pe luna, cred ca e realizabil. Si da, mi-am revizuit si dieta, nu mai mananc fainoase. Singura problema ar fi cu pofta de dulce. Azi a fost bine, am mancat numai capsuni cu zahar.

Un mic sfat daca imi permiti..?.Incearca sa maninci capsuni cu indulcitori( special pentru prajituri,fructe sau deserturi).

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Multumesc, Anky, la asta nu m-am gandit, desi ceaiul il beau cu indulcitor (pastile minuscule). Oare exista indulcitor sub forma de "zahar" tos? Sub forma de "zahar" cubic am vazut. O sa ma uit maine.
Stiu ca aspartamul e nociv, dar am gasit zaharina...Oricum pun putin, nu abuzez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Eu ma impac ft. bine cu Biocrom FTG (factor de toleranta la glucoza).
Nu mai am nevoie de dulciuri.

Inflacaratele: Puskin-Mephala-Gusta-Anca
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Si Biocromul e doar crom, sau mai are si altceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Cristina, spune-mi te rog si mie, isi fac efectul pilulele acestea? ...si daca da, de unde se pot cumpara, din farmacie? eu plec maine in ro, si ma gandeam sa te intreb daca sunt intr-adevar bune, ca atunci mi-as cumpara si eu, ca am niste pofte pe dulciuri de nu mai stiu ce sa fac.

Claudia
Poze

Mergi la inceput

Claudia - hcclara, cred ca depinde de fiecare. Eu intre timp am luat un tub (30 pastile) dar nu pot spune ca mi-au redus considerabil pofta de dulce - asa cum ma asteptam. Mai am unul si nu stiu daca sa-l incep. In ultima vreme mi-am si impus sa nu mai mananc dulciuri si, cu mici scapari, am reusit si chiar am mai slabit. Dar nu stiu in ce masura cromul m-a ajutat, cred ca mai mult a fost vointa mea. Nevoia de dulce am mai simtit-o, de fapt nici nu cred ca dispare, poate doar se diminueaza. Ai putea sa incerci de curiozitate, asa am facut si eu. Se gaseste la farmacie si la plafar, parca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Mersi Cristina de raspuns, poate imi cumpar si eu daca gasesc, ca sunt innebunita dupa dulciuri, si ma gandeam ca fac cura dupa ce ma intorc din ro si incerc si pastilutele astea...

Claudia
Poze

Mergi la inceput