Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (51)
Raspunsuri - Pagina 8
EllaX spune:
Votat Razaciosul. E la 30 (!?!) voturi in urma suceveanului cu parinti fraudatori. Merg sa termin de spalat biberoanele, ca maine iar dorm pe mine si ma enervez pe copil ca nu doarme mai mult. Azi a fost o zi... praf m-a facut Ana! Se agata de tot (inclusiv de pantalonii mei), trage tot pe ea, nu o pot lasa o clipa singura. Cum nu ma uit la ea, cum da cu capul de ceva! Si cred ca incepem sa muncim la dintele 5, ca prea e maraita dintr-o data. S-au dus vremurile cand ma mai lasa 10 minute sa respir!... Si ajunge, mai, oameni buni, in locuri in care eu n-as ajunge, daca as avea dimensiunile ei.
Si, colac peste pupaza, barbatu-meu e inca la lucru, la ora asta. Si sambata o sa fie plecat toata ziua, duminica jumate din zi... In casa nu mai pot face mai nimic, cand sunt doar eu cu Ana. Si e un jeg si o deeezooordiiineee!....
ama_kaly spune:
Carmen multa sanatate puiului..imi inchipui prin ce treci.Si Seby are putza rosie dar nu e umflata.Eu ii mai dau cu violet de gentiana si ii trece roseata.Am fost cu el la dr si la fel ne-a spus ca trebuie decalotat la baitza.Eu nu indraznesc, il pun pe barbate-miu sa faca asta.Mai bine sa te duci sa il vada un dr de specialitate!
am Mihnea mic sa se faca bine!
Cu intarziere si cu scuzele de rigoare uram si noi
LA MULTI ANI
primei noastre sarbatorite, Maia Sofia!! Sa cresti mare ca frumoasa stim ca esti si sa le aduci parintilor tai numai bucurii!
De asemenea, LA MULTI ANI Liana si Adriana!!
Shoricutza si eu te-am recunoscut in poze, dar am zis doar de Carmen si Magda pt ca de ele stiam ca nu au mai intrat de mult si ca sunt suparate.Imi cer scuze, ai dreptate..toata lumea a zis de Mihnea si Nichita iar de Ana nimic.Sper sa accepti si scuzele mele si sa-ti fi trecut supararea pana am apucat si eu sa raspund..
Lyly votat puiul, tinem pumnii sa castige!Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
arleena spune:

carmina sa nu te superi dar am ajuns la concluzia ca mi-a fost un mare dor de tine.....sa ma explic...imi pare rau pt ce i se intampla lui Frumusescu si sper sa-i treaca cat mai repede si sa nu-l mai doara, da ma amuza teribil mesajele tale de mamica disperata, da' sa nu te superi,da? ca e de bine mesajul...poate doar exprimarea mea e mai incoerenta.
asa, l-am vazut ieri pe mihnea cu ouale, mai da ce baiat finut si cuminte ai tu acolo
l-a vazut si sotul si se tot minuna, alex odata dadea cu farfuria si ouale de pamant si le admira in cadere....
diana79
pt poze....voi de cand ati fost in romania nu v-am mai vazut...si era timpul.....ce mare a crescut si nicole, si pozele cu voi 2 imbratisate sunt superbe. sunteti 2 dragute
. ahhh, si nu mai seamana nicole cu mine cand eram mica
.
apropo de razacila, fetelor nu fraudati ca-l descalifica. alex a castigat in august, in octombrie parca l-a pus nasa lui din nou in concurs fara stirea noastra cand am vazut, normal ca am inceput sa-l votez, doar ca ea il vota fraudand. isi schimba ip-ul si-l vota mai des in intervalul de o ora...si pe alex si pe altii i-au descalificat ....asa ca numai pe cinstite, va rog...ca altfel ne chinuim degeaba sa-l tinem in top. oricum e greu concursul acum. suntem deabia in 13 si tre sa tinem pasul pana la sfarsitul lunii daca nu-l descalifica pe ala din suceava![]()
nu mai stiu ce vroiam sa mai zic ca-s cam dusa cu pluta azi....
carmina ti-am trimis un email.....
deci cum facem cu tricourile??sunt pana acum vreo 4 modele....tre cat de iute sa hotaram. propun ca pana luni sa fie gata designul sa avem timp de imprimat, trimis colete...adunat bani- cel mai important.
adi,
raluca distrugatoare, e de-a noastra
...dar poze noi???ca ne-ai invatat rau cu buna dimineata....si dintr-o data gata...n-ai mai pus poze....
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
arleena spune:
ella daca vrei stau eu cu ana ca si asa imi zice mama
, asa ai vreme sa faci ce ai de facut prin casa.
mai vb maine ca pic de somn....noapte buna
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
DianaR spune:
Am aparut si eu... Am calcat un munte de haine.
Carmina, naspa faza cu putza lui Frumusescu... Pai daca e puroi puroi si rosu ca intr-o infectie (balanita) musai sa mergi la medic. Urolog sau chirurg pediatru. E adevarat specialitatea este de chirurgie si ortopedie pediatric deci stie Lacri bine pana la urma. Pana atunci e buna Rivanolul, nu ma dau eu personal pe spate dupa unguientele cu antibiotic dar cred ca in cazul asta un unguient ajuta sa-i creasca confortul local. Si daca zici ca se decaloteaza relativ usor atunci poti sa-l decalotezi la baita cureti bine cu apa si din belsug cu rivanol. Oricum sfaturile mele sunt deja tardive.
Diana, frumoase pozele. Apa asa de albastra... Fain, fain!
Pai daca suceveanul fraudeaza f bine, noi sa-l votam pe Moaca, pana la 1 mai are toate sansele sa scape de competitorul fraudar.
Merg la nani ca-i doua... Dimineata o sa plang!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR
adriana spune:
Imi pare rau ca aveti probleme cu baieteii, Lacri si Carmina.. Eu, de la inceput, i-am tras pielicica la baie lui Codrin, sub apa... incet-incet, fara sa fortez. I s-a desfacut pielicica aia cam pana la jumatatea putulicii.. Uneori l-am lasat pe tatic sa faca operatiunea si pentru ca ii era mila, nu i-o mai desfacea.. ca rezultat s-a adunat ceva mizerie alba acolo, dar sigur nu era puroi. Nu am avut probleme mari, slava Domnului.
Acum, eu stiu ca crema de galbenele vindeca foarte bine acolo, Lacri, e bine dupa baita sa-i dai din belsug la kuk, chiar dupa ce desfaci sa pui acolo putina crema.... sper ca se intelege..
Carmina, nu stiu de ce ar putea fi puroi la putilici, poate s-a zgariat si s-a infectat, ca asa din senin nu imi imaginez cum s-ar face.. o fi posibil, nu stiu.
Cat despre Rivanol, eu stiam ca nu e bun, stire de ultima ora
, cica favorizeaza dezvoltarea microbilor..
Baita la poponetul gol, in lighenas cu ceai de galbenele..
Mai stiam si de ceaiul de pelin ca e bun, dar asta la alte "putulici"
Va doresc baietei fericiti![]()
Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006
CamiM spune:
Buna dimineata livada!
La noi e miezul noptii dar nu am somn asa ca bantui pe net si votez!!![]()

Betty la multi ani!!

monicutza_bb spune:
Il las pe Razacila la 13 voturi in urma suceveanului ca mor de somn si ma duc si eu la nani.
Intradevar se intampla ceva dubios in votarea lui Rares din Suceava. Tocmai acum, la ora 7:00 AM (ora Romaniei) a primit vreo 3 voturi in timp foarte scurt. O fi baiatul primarului si tot orasul il voteaza ![]()
Oricum, oricine va castiga, cinstit sau prin frauda, eu sunt de parere ca dintre cei doi tot Razacila merita 
Noapte buna si ma astept sa il ridicati pe primul loc pana dimineata (la mine)
Monica
24+ cu
printesica mica si
Alex (18 iunie 2006)
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
monicutza_bb spune:
Bai iar a luat 3 voturi in scurt timp. Nu putem anunta organizatorii ca se intampla ceva ciudat? Ca imi e ciuda ![]()
Monica
24+ cu
printesica mica si
Alex (18 iunie 2006)
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
monicutza_bb spune:
Hai ca mai stau 10 minute, sa mai bag si eu un vot.
Dar ma oftic rau ca parca oricat l-am vota pe Razacila, "Suceava-i fruncea" (la modul ironic).
Situatia este urmatoarea: Razacila - 1546, Suceveanul - 1562.
Bagati fetelor, sa il facem praf 
Monica
24+ cu
printesica mica si
Alex (18 iunie 2006)
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi