Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (51)
Raspunsuri - Pagina 5
Diana79 spune:
Nu-mi vine sa cred, iar a fost detronat...nu mai las votez din ora in ora toata noaptea la voi...vom recupera...hmm...
Diana
de
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by Diana79
gataaaaaaaaaaaaaaa....e pe locul I. Eu am dat votul....ha ha ha
Dianade
Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)
multumim!
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by miti2004
Carmina uite ce se intampla la mine pe strada de vreo 5 minute:
http://new.photos.yahoo.com/magdalena_voinescu/album/576460762392542894/photo/294928804327049353/4
miti, mamica de20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Miti te-am suparat cu ceva de imi faci in ciuda
? Vorba lacramioarei, nu am mai vazut zapada din 2005 

si mie imi place foooooarte mult zapada si mai ales cand ninge afara...mi-e asa dor!!!!
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by CamiM
fetelor un vot repede pt Razacila ca sunt la egalitate
Cami &Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie
Cami, cat de multe voturi primim, celalalt tot o ia inainte. Triseaza...nu am nici o indoiala.
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
miti2004 spune:
Carmina stiu ca in Bucuresti nu a nins anul asta si te cred ca ti-e dor, insa pe cuvantul meu ca eu m-am saturat pana peste cap de atata ninsoare. Alaltaieri vorbeam cu bunica-mea si cica a fost pana la Obor si au ros-o sandalele. Eu zic : "ce te-au ros???". Ea:"sandalele, mi-am luat sandale noi."....no comment...
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
carminabulina spune:
Miti, lasa-ma sa rad 

Cred ca la tine faza cu sandalele e ca la mine cu ninsoarea. Deh, asa-s oamenii, tanjesc dupa ce n-au sau dupa ce le e dor
carminabulina spune:
Diana absolut dementiale pozele, tu si pitica...si sotul
si peisajele si cred ca toata vacanta pana la urma. Super rochita de mexicana...nici nu mi-am inchipuit ca se poate gasi asa ceva in miniatura...superba Nicole imbracata cu ea ea, una verdadera ninia mexicana
. (nu am sedila pe n, scuze)
ILDI25 spune:

Razacila e din nou pe primul loc.Eu de 10 min votez in continu de cate ori ma conectez la net primesc alt IP .
Ildi si
David (2 mai 2006 )
poze