Tort de mere
Raspunsuri - Pagina 2
anamea spune:
quote:
Originally posted by adi69
Eu pun merele intregi scobite de cotor,in gaura bag zahar sau dulceata de visine sau de nuci,in cratita pun zahar si bucatele de unt,apoi merele,apoi la cuptor pana se moaie putin merele ,abia apoi torn compozitia de pandispan(aceeasi ca si a VAlentnei)si coc.Tin la rece,rastorn,imbtac in frisca si arata cam asa fara frisca si asa cu frisca.
Eu am facut pt fetita mea,la 1 anisor,un tort din piscot sampanie,budinca vanilie si mere calite imbracat in frisca,a fost foarte bun si racoritor..au papat toti copiii si a aratat asa
Adriana si-atat...
super acest tort, nu l-am mai facut de mult, mie imi place cu nuci intregi in mijlocul merilor. E fooooooooooarte bun
Arta este lunga, viata este scurta
Mamica de printesa
ROCSI6666 spune:
sal
am facut si eu zilele trecute tort de mere...am folosit merele intregi si le-am umplut cu nuci si stafide(tinute in prealabil in apa cu esenta de rom), numai ca am pus si cacao in compozitia de pandispan si l-am imbracat in crema de ciocolata, cu nuci caramelizate pe deasupra...a fost mortal!!!
ligia13 spune:
sa incercati cu ananas din compot ,scurs bine de zeama in loc de mere! E delicios!
Eu si Raducu (22.04.2005)
raresionut spune:
Ligia, ce idee buna mi-ai dat..chiar il fac zilele urmatoare.
Alina si printul Rares
Pozele noastre
Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!
adi69 spune:
Andira,ce ai facut pana la urma? Ne arati si noua?Si sarbatorita,bineinteles..
Adriana si-atat...
soanso spune:
Am sarcina de la sot sa-i fac prajitura cu mere,ce noroc cu voi ca ati postat aici retete.
SOSO