Miresici frumoase de 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 9
josefine spune:
mi se pare cam mult 2 milioane, dar sigur o sa ramaneti si voi cu ceva banuti.
mai vin, ma apuc de curatenie
daii spune:
Buna ziua, doamnelor! Ce mai faceti?
Eu de abia astept nunta Andreeutzei,as vrea sa ma pot transforma intr-o gaza mica si sa fiu acolo langa ea!!!
Altfel.........sunt cam pusa la punct cu lucrurile pt nunta, acum astept doar sa treaca timpul si sa fim sanatosi sa ne bucuram de ziua pe care am pregatit-o!!!
Pupicutzi
http://daisyPath.com/days/070825/0/1/+1/1.png"
ALINATXA spune:
Buna ziua viitoare miresici,
Ma primiti si pe mine?Eu voi fii miresica pe 8 iulie si imi voi increstina si bebelina.
ALINATXA spune:
Acum am vazut ca aveti nevoie si de numele localului si al bisericii.
Deci eu ma voi cununa religios la Biserica Sf.Spiridon iar petrecerea va fii la Passion Club Drumul Taberei!
andreea81 spune:
Bine ai venit, Alinatxa!!!!! Daii, cat mi-as dori sa fiti langa mine!!!!! Mult, mult de tot!!! Josefine, spor la curatenie! Dragile mele, unde sa-mi gasesc niste pantofiori draguti crem?!
~Este mai importanta; pacea decāt dreptatea...(Parintele Arsenie Boca)
~Tragedia vietii nu este ca se termina atāt de repede, ci ca am asteptat asa de mult sa o īncepem.
ALINATXA spune:
Andreea mama unei prietene de ale mele lucreaza la fabrica ade incaltaminte.....au stand in mall....face la comanda cam orice si orice culoare.Daca te ajuta cu ceva vb
josefine spune:
Alina, bine ai venit!
Mama, mama, ce meniu trebuie sa ai in cele 2 milioane, andreea. Dar sunt si bauturile incluse? Ce altceva mai e inclus, ca totusi e cam scump. In legatura cu pantofiorii, incearca si la veronesse, daca nu ai fost deja. Mai stiu o firma de la expomariage care facea pe comanda, dar cred ca e cam tarziu.
Daii, e bine de tine ca ai rezolvat cu aproape toate si ca astepti sa te bucuri de nunta.
Vreau sa va intreb pe voi cat v-au costat decoratiunile?Adica huse,fete de masa.
Maine ne luam si noi invitatiile, de-abia astept. Iar week-endul asta mergem la focsani sa le dam.
Va pup, va doresc o zi buna.
andreea81 spune:
Multumesc mult Alinatxa pentru pont,dar cred k este prea trz sa mai dau comanda undeva...Ma gandeam ca poate ati vazut ceva frumos si...mai ieftin...si comod. Urmatoarea mea oprire este la Cocor (Daii stie!!!!), sunt unii la etajul 1 pe partea dreapta cum urci scarile, sunt din material textil, pana in 3 mil. dar sunt un pic mai inchisi la culoare ca rochita Ce sfat imi dati? Puuuup fetele.
~Tragedia vietii nu este ca se termina atāt de repede, ci ca am asteptat asa de mult sa o īncepem.
andreea81 spune:
Aaaaaaaaaaa, normal Josefine k intra si bautura in astia 2 mil. Iar legat de huse, asta depinde de firma cu care faci tu contract.