Miresici frumoase de 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Pup miresicile
Ce mai faceti fetele ?
Cum mai stati cu pregatirile? Noi am dat comanda de invitatii si le luam marti. Abia astept sa le vad ...Aaa si am dat comanda si de plicurile pt bani(de la aceeasi firma).
Sambata am fost sa ma uit de rochite dar nu prea mi-au placut..ba erau prea simple ba aveau multe brizbrizuri Voi pe unde mergeti la vanatoare de rochite ca eu am fost doar in zona Lipscani,Cocor...
In weekend-ul asta o iau de la capat cu cautarile, problema e ca nu stiu pe unde sa ma duc prin Bucurestiul asta.
Va pupacesc pe toate si va doresc spor la pregatiri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Beyyyyyyyyyyyyyy,iar bate vantul pe aici.Eu cred ca sunte-ti ocupate sau poate in concediu,dar nici chiar asa.

Cred ca o sa ajungem si noi la pagina 20 pe la iarna
In rest cum mai sta-ti fetelor ?
Josefine mai ai 2 saptamani si 6 zile,pana la marele eveniment cum stai,emotii ceva,pregatirile sunt gata ?
Mai da si tu un semn ceva.

DAII,ANDREEA voi fetelor ce face-ti ,va-ti ratacit ?

'cesc miresicile care nu mai au timp de forum.

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Helo...

Am intrat si noi sa ne laudam ca avem invitatii si carduri de masa...sunt super incantata.
Sambata merg sa imi ridic rochita si sa luam ce ne mai trebuie...

O singura prolema este cu al meu sot...am vrut sa ii trec parintii pe invitatie care sunt decedati...si nu ii convine acum...nush cum sa il impac...please

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

mexxa, cat zile au mai ramas?
felicitari pentru achizitii!!

noi suntem cam ocupati in ultima vreme, au ramas de rezolvat detaliile si asta inseamna multa alergatura de colo-colo. am facut si noi comanda de place carduri si numere de masa, maine le ridicam;) sper ca in ultima saptamana sa nu mai fie nimic de facut.

mi-a venit o idee pe care o sa o pun in aplicare: restaurantul nostru isi face terasa, pana la nunta cica e gata. cum nu am stabilit nici un fel de aranjamente pentru terasa, o sa iau niste voal, o sa il desfasor de jur imprejurul terasei, iar de voal o sa leg pozici de ale noastre, de cand eram bebelusi pana acum:)

va pup pe toate,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Oooooooooooo, ce idee interesanta, Josefine!!!! Mexxa, ce anume nu-i convine sotului, ca nu am inteles....vrea sau nu vrea sa-i puna pe parintii lui? ca treaba asta se rezolva foarte usor: ii treceti intr-un chenar negru...
Josefine, mai ai puuuuuuutiiiiiin!!!!!!!!!!!!!!
P.S. Daii, multumesc pentru fapta buna pe care ai facut-o! Mama Oanei e foarte bucuroasa.

Mergi la inceput

neata, fetelor!

avem verighete, avem verighete! gravate, frumoase, ce mai, sunt ale noastre:) am rezolvat si cu place cardurile, numerele de mese.. nici nu stiu ce am mai uitat. am dat comanda si de pahare. nu stiu ce o sa fac cu coafura, dar in rest, sper ca am terminat cu toate;)

andreea, mexxa spunea ca initial a fost de acord sotul sa ii treaca pe parintii lui, dar acum s-a razgandit si invitatiile sunt gata. nici nu au chenar, dar asta se poate rezolva usor.

va pup..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Hello, miresici scumpici!
Ce se intampla, fetelor aici? De fiecare data cand intru, Canne-Marie ne cearta ca nu suntem active. Fiecare dupa puteri, miresicooo!!!

Mexxa si Josefine, felicitari pentru invitatii si pentru verighete.Sa purtati sanatoase si iubite tot ce v-ati luat.
Josefine, cum stai cu emotiile??? Cu tortul s-a rezolvat?
Andreeutza, n-ai pt ce sa-mi multumesti! Cand pot sa ajut, o fac cu draga inima.
Fetelor, eu sunt tare necajita. De 1 saptamana am fata distrusa, mi-au iesit pe frunte si pe gat niste cosuri mici, rosii si multe. Sunt oribila. Nici cand eram pustoaica nu am avut asa acnee. Am fost la doctor si nu m-a ajutat cu nmk. Am tot incercat cu tot felul de lotiuni naturale si vad ca vindeca intr-o parte si ies in cealalta. Noroc ca am concediu o saptamana, ca mi-era groaza sa merg asa botita la serviciu.

Va pup mult si tineti-mi pumnii pt operatia la ochi. Voi fi si eu o miresica fara ochelari :-)))

http://daisyPath.com/days/070825/0/1/+1/1.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Buna fetele
Mai apuc si eu sa intru pe aici...In weekend-ul asta am fost plecati sa dam invitatiile ( inca mai avem de dat ). Josefine am fost pe la tine pe la Focsani sa dam invitatii familiei viitorului meu sot. De noi e bine ca eu sunt din Ramnicu Sarat si e in drumul nostru. Asa ca am rezolvat si lucrul asta...
Daii probabil ca te-ai iritat de la caldura dar lasa ca-ti trece pana la nunta. Te admir ca ai curaj sa-ti faci operatie la ochi. Si eu port ochelari dar am diptria prea mica pt operatie. Asa am auzit.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

hello, sunt si eu pe aici. mai rarut, ca s-au aglomerat toate!

floricik, ai fost si in focsani;)) va cam chinuiti cu invitatiile, noi cred ca am dat personal vreo 10 invitatii, de restul s-au ocupat parintii.

diana, sper ca esti bine!

mai intru pana la nunta, mai e asa putin..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Buna fetele.
Josefine,mai ai putintel si gata devi o adevarata doamna.Sa nu cumva sa ne uiti.
Emotii ceva ? Sau au trecut ?
De mine ce sa va mai spun.Inca astept rochita sa o i-au, am dat comanda pe 28 iunie si deabea saptamana trecuta au dat-o la croit.Nu stiu cam cat o sa mai dureze,deja o vreau acasa.Cei de la magazin au zis ca dureaza in jur de 3 saptamani. Cu biserica am rezolvat,mai trebuie sa mergem la primarie sa facem programarea,de facut invitatiile.Stiu ca este cam tarziu pt.ele ,dar ce sa-i faci daca ai servici pana la 18 seara.

Am o intrebare pe la ce ora se inchid magazinele de pe Lipscani ?
Cele de invitatii,sti-ti fetele ?
AAAAAA si inca ceva.
Fetele care au facut marturii acasa singure.
Cum ati taiat domne tulul ala ?
Nu se destrama ?

Va rog din suflet sa-mi raspunde-ti si va .

'cesc miresicile.

annes

Mergi la inceput