Miresici frumoase de 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Neatza, Iubirici scumpici!
AndreeaElena, bine ai revenit, Casa de piatra si felicitari! Din pacate nu pot sa vad pozele tale ca sunt la serviciu, dar sunt convinsa ca ai fost o miresica superba!
Dyenusi, bine ai venit in randul nostru! De nunta la Ceahlau si cu multe alte informatii pe poate ajuta Andreeutza noastra scumpa. Sunt sigura ca imediat ce va avea timp, iti va raspunde!
Azi ma duc sa iau biletele pt luna de miere!
Pupici

p.s: fetele, maine la metrou, da?

http://daisyPath.com/days/070825/0/1/+1/1.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Bine ai venit, Dyenusi!Iti doresc o luna de miere superba, AndreeaElena!!! Foarte dragute pozele de la nunta!

Incerc sa atasez si eu niste poze de la nunta mea:

http://www.flickr.com/photos/8752135@N02/show/

Mergi la inceput

Unde ai nunta, Dyenusi? eu am avut-o la Hotel Ceahlau, pe 19 mai, de alegeri:)))) A fost super comic cand, dupa ce s-au tras artificii, lumea de pe langa hotel zicea ca artificiile au fost date de Gheorghe Stefan (Pinalti) de bucurie k a iesit Basescu! Am avut si eu fantana de ciocolata, dar au achizitionat-o socrii mei...asa k, o sa-ti spun mai trz de unde au luat-o(noi am cumparat-o, nu ne-am incurcat ). De unde iti cumperi rochia de mireasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyenusi spune:

Buna dimineata,

Bine v-am gasit:)

Sunt impresionata de promptitudinea voastra, ati raspuns foarte repede:)

AndreeaElena, felicitari si din partea mea! Daii, have fun (si nu numai;))) in luna de miere!

Andreea, felicitari si tie! Abia astept sa ma uit pe poze:)
Tot la Hotel Ceahlau am si eu nunta:) Salonul Alb:) am vrut neaparat Ceahlau, dar a fost foarte greu sa obtin o data intr-o sambata, chiar si pentru luna septembrie...
Foarte distractiva faza cu artificiile; chiar putea sa dea si Stefan cateva minute, sa fie bonus pentru nunta ta;) Cat au costat artificille, btw? As vrea si eu sa dau cateva minutele;) Intreaba-i pls pe socri de unde au cumparat fantana si cat a costat; eu stiam ca sunt doar firme care inchiriaza, nu stiam ca se pot si cumpara;)

Momentan sunt in Bucuresti si de aceea mi-a fost mai usor sa iau de aici rochia:) am fost la un targ de nunti, am pus ochii pe cea mai frumoasa rochie si a mea e:)

Sfaturi referitoare la restaurant? cum sunt serviciile? dar muzica? alte detalii utile? ;)

Multumesc. Va pup, Diana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreeaElena spune:

Buna fetele...:)
Josefine, rochita am cumparat-o de la Andre Salon, au atelierul undeva pe Gabroveni, pe langa Il Creatore. Eu am cumparat rochita de la Targul de Nunti.
Si noi asteptam plecarea in sapta-luna de miere. Pe 14 iunie..Antalya here we come.

Va pupacesc!

http://www.flickr.com/photos/91742670@N00/532867346/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Buna dimineata!

Andreuta, ce comicoasa ai fost cu artificiile date in cinstea lui Basescu:).

AndreeaElena, te intrebam ca si rochita mea e asemanatoare, numai ca partea stramta vine putin mai sus. Ti-a stat foarte bine. Ceva poveste de nunta? A iesit totul cum ai vrut?

Dyenusi, spor la pregatiri, te adaug si in lista.

Diana, la metrou , iar Andreea, ma pregatesc cu emetiralul
Acum ma duc sa mai scot niste poze foto ca sa le trimit la florarie si poate ajung si la cofetarie sa vorbesc de tort. Ce repede a trecut timpul, fetelor, mai tineti minte primele noastre mesaje? M-a apucat nostalgia..si deja unele dintre noi deja sunt doamne.

Mergi la inceput

Dyenusi,io am inchiriat toate saloanele de la Ceahlau...k am avut aproape 400 de oameni...o sa iau lista de cheltuieli ca sa iti pot "raporta"....Ca sa nu ma repet, o sa te rog sa te uiti pe cateva pagini in urma, ca sa nu ma repet aiurea, k am raspuns la mai multe intrebari Josefinei...Firma care ne-a facut aranjamentele se numeste OTIMAR...chelnerii au fost OK, multi, atenti, dar daca vrei sa vezi mai multe poze, da-mi adresa ta e-mail...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyenusi spune:

Josefine, multumesc, abia astept sa ma si inscrii in lista

Andreea, astept cat mai multe poze si detalii pe dyenusi@yahoo.com Traiasca spatiul nelimitat de stocare! ;)) Superbe pozele pe care le-am vazut pana acum! Ai fost o mireasa foarte frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Hello, again!
Am dat avansul pentru luna de miere, suntem f incantati.
Ma bucur ca ne adunam mai multe miresici! Dyenusi, sigur o sa te ajute Andreeutza cu informatii!
Pupici si wend placut!

http://daisyPath.com/days/070825/0/1/+1/1.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Buna miresici ! Va pup pe toate si imi cer scuze ca intru asa rar pe forum dar sunt foarte ocupata cu munca...Are dreptate Josefine , suntem cam lenese.
In week-end nici nu vreau sa vad calculatorul ca sunt satula de el din timpul saptamanii.
Daii unde mergi in luna de miere ?
AndreeaElena si noi mergem in luna de miere tot in Antalya !Eu doar ce m-am intors de acolo la sfarsitul lunii mai si a fost foarte frumos...chiar daca am fost sa vad hotelurile
Abia astept sa plecam pe 05 sept !
Bine ca stiu unde plecam in luna de miere ca de restul nu stiu cand o sa ne ocupam
Va pupacesc pe toate ...si aper sa reusesc sa intru mai des sa vorbesc cu voi.

Mergi la inceput