Stelutze de ianuarie - februarie 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

hai ca m-am mai linistit un pic, astept ora 3 sa ma duc la dr., dar doar gandul la internare.... ma face sa plang , oare nu exista alta solutie? eu ma duc cu speranta ca totusi imi da si alta solutie decat internarea.... daca nu...
poate pot sa fug de acolo macar pe noapte, sa vin acasa sa spal copilul sa dormim acasa in patuc si dimineata iar la spital... nu stiu daca se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Liuda nu stiu daca mai apuci sa citesti mesajul meu. La Alexia pe la 3 luni a inceput greva foamei si cu kk puturos si am facut analiza de copro si copilul avea oxiuri. Nu ma intreba de unde ca la vremea aceea era alaptata si nu primea lapte praf. sanatate multa.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna,

HAi ca eu raspund pe masura ce citesc - in Capraru scrie ca plansul cu lacrimi apare in prima luna. la bb 1 a parut la 2 sapt, la eva la o luna. in schimb le-am urmarit pe amandoua ff atenta , pt ca nu mi-as fi dat seama altfel. La inceput se aduna cumva in ochisori, nu curg pe obraz.

De ras in hohote nu radem nici noi - rade dar fara zgomot, e f haioasa.

Criss, si Eva a luat pana acum doar 500 gr, in ideea in care mai avem 10 zile si se termina luna. Azi spre exemplu pana la ora asta a mancat completare doar 60 ml...restul doar san. Si cat san, D-zeu cu mila, ca eu habar n-am. Cred ca voi face ca tine, adica voi inlocui o masa cu lapte praf ca ma dispera greva asta a foamei...
Am mai citit pe net, e frecventa in jurul varstei de 3 luni, dar eu speram sa ne ocoleasca.

Liuda, poate nu e totusi cazul de internare. Ceva are ea de nu mananca. Si inca un sfat, dupa ce va linistiti - voi i-ati facut analizele bonei? Ca sa fii sigura ca bb nu ea nimic de la ea - un copro, o radiografie pulmonara si un vdrl.

Tot citesc despre botez; as vrea si eu sa arat fain dar se pare ca n-am nici o sansa sa scap de colaceii de pe burtica pana la botez...offf.
Si vroiam sa va intreb cum faceti cu marturiile - le puneti pe mese, in dreptul fiecarei persoane?

Acum am vazut pozele si am o intrebare: Albinutzza, de unde a luat nasa ciorapeii? De cand caut din astia subtiri...Superba printesica ta!!

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Salut!
Am fost astazi la chirurgie si i-a curatat locul la vaccin. Avea ceva puroi acolo. Maine mergem la schimbat pansamentul. A tras un plans, micuta...apoi a ras. Pe la 4 luni, 4,5 luni cred ca va face o radiografie la sold sa vedem daca e ok. Nu si-a putut da seama daca e vreo problema. Nu-mi place deloc sa merg la doctori dar daca trebuie...
Liuda multa sanatate micutei.
Si a mea a avut o perioada mai proasta cu alimentatia dar parca si-a revenit. Am ramas tot numai cu tzitzi. Probleme cu constipatia nu a avut niciodata si nici cu baietelul nu am avut asa ca nu stiu ce sa va spun.
O dupa-amiaza placuta si distractie maxima pentru cele care au botezul si cumatria in acest week-end.

poze 1
poze 2

Ramona si Larisa (05.01.2007) + Robert (15 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

LIUDA,Sunt cu inima alaturi de tine,iti tin pumnii si sper ca micuta sa fie bine !!!

SA CREASCA MARI SI FRUMOSI SI SANATOSI !:

Eva Sofia,
Adriana Maria,
Iarina Elisa ,
Ella Marie ,

Matei(kachi),
Alexia Maria ,
Eliza Ioana .

www.babyblog.ro/alimentatia-bebelusului-reguli-esentiale" target="_blank">Reguli esentiale.Diversificarea.
S.

Mergi la inceput

ne-am intors
nu ne-a internat pentru ca nu este dehidratata, daca era - nici nu se uita la lacrimele mele-interna clar.
a zis ca babeste explic - in intrarea in stomac la copii este ph alcalin in stomac ph acid, ei, la ea acel ph acid se intoarce inapoi si din cauza asta are arsuri si durere cand se duce laptele pe gat... dupa tratamentul lui ar trebui sa se amelioreze in cateva zile, dar intre timp nu trebuie sa se dehidrateze rau, daca totusi nu va manca macar 300 ml pe 24 de ore o sa ajungem sa-i faca repaos de mancare de 2 zile si sa o alimenteze prin perfuzii, ca sa se potoleasca acel acid, care il are din cauza alergiei la lapte de vaca, alergia se manifesta sau - prin piele cutanata (prin asta am trecut) sau da aceasta aciditate care o deranjeaza. maine la 10 dimineata vrea s-o mai vada o data, intre timp a zis sa-i dau ceai cat vrea ea, si mancare si de 10 ori pe zi cate putin, mai ales in somn ca atunci nu e constienta si nu simte durerea.... a mai zis sa-i mai pun o lingura de praf de orez la 100 ml de mancare ca sa fie mai consistenta, chiar daca e putina, dar macar mai hranitoare. in cateva zile ortanolul si maaloxul ar trebui s-o mai linisteasca.
ce e ma acel copro de care zicei voi? ca eu nu stiu.

Mergi la inceput

a mai tras acum in somn inca 70 ml - tot e ininte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

liuda
multa sanatate!

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

nu intelegea dr. de ce nu vreau sa aud de internare... i-am zis e sechela ramasa dupa nastere, ce am tras acolo.... nu mai vreau, cica la spitalul de copiii sant conditii foarte bune, nu stiu, sper nici sa nu aflu daca e adevarat sau nu, dar internare pentru mine e mizeria, mirosul, oameni prosti si intoleranti ramasi in mintea mea dupa doar 4 zile in maternitate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady23 spune:

Liuda , ce rau imi pare de printzeasa ta , mititica ...sper sa se faca bine repede!

Si noi raportam o lipsa e pofta de mancare...ce o fi mai cu bebeii astia de nu mai mananca? Chiar ma ingrijoreaza

Mergi la inceput