Copiluti de mai-iunie 2005 (31)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Gusta, felicitari pt cele 12 minus!!! Bravo tie!!! Am vazut pozele si imi place si cum iti sta cu parul scurt.

Am pus si noi cateva filmulete noi aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Ma chinui sa-mi n capul pe umeri inainte de a-mi cadea definitiv ochii-n gura de somn...as putea sa ma intind langa Delia,insa nu vreau sa ca nu poci...ma obisnuiesc si nu cred ca de luni o sa-mi pot permite luxul de a dormita cu capul pe dosare si cracii pe birou...
Am reusi azi dupa lungi si grele insistente sa ajung sa fac poze pentru pasaport...nu a trecut mult doar 8 luni de cand am platit taxa si vorba aia daca as lucra la eliberat bilete pe centura as mai intelege...Are Delia o mecla si eu alta ca mi-e sa nu ne opreasca astia la granitza pentru dubiosenie...

Elisor nu merge ...ala-i pentru Juniori si mie mi-ar trebui un bax...asa ca -i dau cu inghetzata...apropo mi-am adus aminte acuma cand a spus Nelia ca Agatei i-au dat de la spital un fel de inghetata pe bat pentru gatul inflamat...nu merge si in cazul tau?!Ca sa imbini utilu cu placutu...
Cat despre medici ce sa-ti zic...eu mi-a furat-o de la celebra ultima oara cand ii spunea asistentei in timp ce Delia ragnea efectiv si cu oase cu tot,ca ori a imbatranit ori nu o mai suporta...la care eu m-am uitat destul de tamp in ideea ca privirea mea este foarte sugestiva.Vorbind azi cu Corni imi spune acelasi lucru...
Sunt sub orice critica la capitolul uman...exceleaza la cel material
Am si eu hopul de la 2 ani cu Delia la celebra...sper sa nu trebuiasca sa fac apel la toata cultura adunata din popor ca-i arat eu atunci cat pot suporta eu...

Mickyyy alt regim nu are fata...doar Heritage Elite ...ala merge sigur pentru cateva kile acolo...vreo 3-4

Monu si Delia a avut reactie la antibiotic...nu a mancat nici cat Alexia,basca mi-a tras dupa vreo 2 zile si niste scaune diareice...poti incerca sa rezolvi doua lucruri de-odata,un LIV 52 sirop...si mai ales sa ai multa rabdare( daca mai ai resurse) sa treaca perioada...
Iulia nu are probleme cu antibioticul?!

Mai sunt copii pupaciosi?!Pe mine ma spala Delia nonstop,ma pupa cu zgomot ...o cert vine cu botu intins de nu pot fi serioasa nici 5 minute,daca nu se duce la sor-sa...pupa orice apuca,maini picioare, haine,garduri...azi la notar vroia neaparat sa-mi pupe mana si eu ma chuiam sa-i explic frumos ca nu ,mana fiind murdara...s-a pus pe un plans monstru...nu esti atent la ea iti ia capul cu manutele si incepe cu pupatu'...o fi vreo perioada sau a mea e prea efuzionata sentimental?!

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Loreen, tu stii ca eu sunt la polul opus cu garga:)) A mea isi pupa maimutoaiele cu mare foc dar pe noi mai subtire.

Monu, nu ne-am dus la sanador pana la urma pentru ca la budimex(ma rog, marie curie) e laborator medlife si daca tot ne-am dus acolo pentru eco am facut acolo. Numai trimitere sa ai ca sa nu platesti. I-a luat din fegetel, nu trei eprubete cum i-ar fi luat din vena, mi-a fost mila sa o chinui asa si daca tipa ne-a zis ca nu e nevoie nu am chinuit copilul degeaba.

Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Andra crede-ma pe cuvant ca nu e cazul sa-ti faci probleme, ia-le de la Onixone fara mustrari de constinta. Eu stiu ca tu erai entuziasmata dupa ele, pe cand la mine e mai mult curiozitate. Si nu te mai mustra atata ca nu e cazul, uite un ca sa ma crezi, da?

Laura scuze, habar n-aveam ca-i doar pentru juniori, atunci poti lua Stodal (Dan din asta si-a luat, chiar m-am enervat de dimineata ca m-am lipit ca musca in picaturile ce le-a lasat pe gresie ca doar nu era sa-si aprinda lumina, asta ca o paranteza) ca e homeopat.
Si ca sa-ti raspund la intrebare Bianca nu e pupacioasa din proprie initiativa, dar daca o rog sa-mi dea pupic isi tuguie buzele si le tzocaie, in schimb de la ea putere ma mangaie, asa ca suntem fericite cu asemnea manifesatri de dragoste, nu?

Mynicegirl mersi, m-apuc sa gugalesc ca sunt curioasa de mor.
Cu yoga ce sa zic, mi-ar place tare mult sa reusesc sa ma simt si eu bine, dar...nu cred ca e de mine, nu prea sunt genul autodidact.

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Clara as vrea sa-ti trimit o poza cu inculpata in momentul tzucatului numa ca nu sta...nut-i mai zic ca am fost la festivalul Milka si le-am luat la capre niste vacute tare faine care mai si mu-mu-ie...pe-alea le-a terminat...le pupa-ntruna...las ca incerc sa o filmez cum pupa...mai ales pe motan ...unde-i dragostea mare...

Monule eu in final am ajuns sa-i iau sange Deliei din vena, la Medicover...atata m-am speriat ca o sa nenorocesc copilul,ca va suferi incat s-a terminat mai repede decat am sperat si fara traume...la plecare le-a facut "pa" la asistente...atunci am facut mai multe si a trebuit sa decid modalitatea "vampirica"...asa am aflat ce grupa are ...

Cristina trebuie sa te simti foarte mandra cu un asa tata celebru...ai si de ce...si banuiesc ca acele calitati ale tale sunt altele decat ale tatalui si surorii pentru care ei te invidiaza...

Edit: Elisor inainte de a da al copil ceva zemuri pe post de leacuri le gust si-ti spun cu mana pe pipota ca Stodalul este la fel de ordinar si scarbos pentru papilele mele gusative cum era siropul ala de patlagina...insa mi-am adus aminte ca am in frigider sirop din muguri de pin luat de la voi ...la noapte daca nu termin din proprie initiativa ma imbat cu din ala

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Laura ce planuri de evadare ai? Ai trecut-o in pasaportul tau sau i-ai facut individual?
Si eu trebuie sa le fac copiilor dar am o problema cu lenea, pana voi fi la limita de timp si nu voi avea nici bani. Dar foto se face direct la pasapoarte numai trebuie sa mergi cu poza, nu?
Te-as mai intreba de cozi, dar tu ai pile pe-acolo asa ca nu se pune
Stiu ca inghetata merge dupa operatie, adevarul e ca nu-mi trebuie nici s-o vad

Mergi la inceput

Elisor paradoxul pilei la pasapoarte este sa o ai si sa nu -ti trebuiasca...asa am patit noi...ne-am dus ca aia cu satra la pozat la primarie...parca eram scosi din gunoi toti...Bianca ciufulita si intr-un trening de bodaproste( sa mor daca am scris cuvantul asta vreodata),Delia murdara la gura cu parul valvoi si incalcit,unghiile murdare (dar nu as-ar fi vazut in poza)ca o culesesem de pe jos,eu eram vai mama mea si nemachiata si siktirita...barbat-miu era mai aranjat ca venise de la munca...cand ne-a vazut ala a avut o reactie contractiva a musculaturii deltoide pe care nu si-a putut-o controla ...asta m-a facut sa ma uit in oglinda iar cuvintele au fost de prisos
Dar sa revin...am platit taxa de 100 ron pe bucata de pasaport acum vreo 8 luni,apoi a intervenit lenea binecunoscuta si pastratul chitantelor in sertar dupa care am zis gata ajunge scoala romane ca te tai....Deliei i-am facut eu o poza acasa cat sa-i iasa ochii in pozitie orizontala si la distanta egala unul de altul,am dus-o la un centru de developat si a scos decorul de balamuc din spatele ei si a facut-o artistica.Pe noi ceilalti trei ne-a pozat acolo...Lui Bianca i-am facut pasaport individualsi e valabil 3 ani,iar pe Delia am trecut-o pe al meu...iti mai trebuie niste hartii de completat date de ei si niste declaratii notariale ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Elisor ce mai face degetelul Biancai ? Si Isabella urla si trinteste, si sigur n-are nevoie de neurolog , poate vrea pediatra ta sa inscriem toti copiii nostri mofturosi la ea, sa vada ca toti sint normali . Si Isabella plinge doar cind il vede pe pediatru, asta din totdeauna, poate nu-i place ca-i pletos, iar daca as fi mica, sigur as urla si eu.

Gusta felicitari pentru kg pierdute, mama ce mi-as dori sa pot tine si eu dieta respectiva. Am citit-o, dar sigur nu sint in stare sa ma apuc de ea.

Monu aici doar din degetel iau singe la copii.

Oana lu'Alex da-i tot inainte cu lapticul normal. Cit despre slabit, vreau si eu 55 de kg, cum am avut pina la 35 de ani cind m-am maritat, apoi am pus intr-un an 10 kg , dar dieta pe care a tinut-o Gusta nu sint in stare s-o tin.

Mikkky dar ce vorbareata ai tu acolo , nu vrei sa ti-o trimit pe Isabella sa-si imbogateasca o tira vocabularul ?

Cristina noi sintem la greutatea de 11 kg si ceva, deci... voi stati foarte bine. Felicitari pentru moveala , adica pentru steluta.

Laura a mea ma pupa de ma albeste rau de tot, e iubareata, o mica bandita sentimentala.

Mai mamici, cupila mea cind o duc in parc, in afara de datul in leagan si pe tobogan, nu mai vrea sa se joace cu nimic. Aaa, uitam sa spun, joaca fotbal cu baietii, drept pentru care azi a primit doua mingi in piept, dar s-a tinut tare, n-a plins, nici macar nu s-a speriat. Iar ieri, un baietel de vreo 5 ani, i-a spus ceva, la care Isabella s-a intors, s-a ratoit la ala si a inceput sa zica pe limba ei, era o gagaiala de mama-mama, dupa care s-a intors foarte mindra si m-a privit, ca si cum ar fi vrut sa spuna "l-am aranjat, l-am pus la punct"

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Daniela pentru geniala idee, sa mor de ras , buboiul e tot acolo, nu vrea sa cedeze din mm spre vindecare nicicum, dac-ar fi buba mea as racai cojita, dar asa trebuie sa am rabdare sa se vindece.
Bravo Isei ca stie sa-si spuna punctul de vedere, dar parc-o vad ca va creste si va avea prieteni mai mult baieti decat fete. Sange latin, nu?

Laura e musai sa treci pe la notar, nu se pot da declaratiile in fata lor, la pasapoarte cu ambii parinti? Acum 5 ani cand i-am facut pasaportul lui Andreas mi-a cerut copilul sa-l vada, de parca putea saracul sa protesteze ca vrea sau nu pasaport, dar am scapat cu acceptul nostru verbal in fata lor.
Sa ne arati pasapoartele, pozele am vrut sa zic.

Mynicegirl toata admiratia mea, imi dai voie sa fiu invidioasa?

Gusta m-am uitat la evolutia ta fotografica de la superdieta si e foarte mare diferenta, am studiat si eu regimul ala si daca tu cu atatea probleme ai reusit, inseamna ca se poate.

GATA, de luni vreau sa-mi fac ordine in viata, incepand cu superdieta si terminand cu depresiile de tot felul si din nspe motive, ca m-am saturat de mine asa cum sunt si cum ma simt acum.
Asa-mi place cand imi dau deadline pentru ca nu trebuie sa ma apuc in momentul asta si mai am timp sa ma bucur de placerile dulci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Sint si eu pe aici... am citit, am vazut poze si filmulete, dar de scris nu mai sint in stare. Si nici nu as avea ce sa spun, pentru ca eu sint prinsa de examenele de saptamina viitoare, dar in afara de invatatul si stresul legat de ele, ma lupt cu o stare de rau crunta: ma doare capul ingrozitor de tare (ieri am stat toata ziua in pat, pur si simplu cind ma ridic simt ca se invirte toata casa cu mine si ca lesin), am un gust de metal in gura si o stare de greata permanenta (dar nu vomit), ma dor burta si spatele, ovarele... ce mai, ma simt ca o leguma congelata. Sper sa-mi revin, caci altfel trebuie sa ma duc la spital, ca nici asa nu pot sa traiesc. Mi s-a facut rau cind m-a intrebat Agata ieri, aproape plingind: mami, e grav? O sa mori!?!

Si legat de Agata, ma omoara fata asta cu ce intrebari pune. Sint si mindra ca ii merge mintea si intuitia pina acolo, dar in acelasi timp pur si simplu ma blocheaza, nu stiu ce sa-i raspund. Acum doua zile ma intreaba cum au aparut primii oameni pe pamint, de unde au venit!?! Si citi au fost la inceput? Doi - ii spun eu. Doi barbati, doua femei, doi copii sau un barbat si o femeie? Inainte sa apuc sa-i raspund, adauga: ce proasta sint, sigur ca erau o femeie si un barbat, ca altfel nu am fi atit de multi astazi, ca numai asa puteau face copii! Aseara, alta discutie: mami, dar inainte de a veni in burtica ta si sa ma nasc, eu unde am fost!?! Ii explic eu cit pot de bine, dar nu se lasa convinsa: bine-bine, corpul s-a format in burtica ta, dar sufletul de unde a venit!?! Ca asta e ca un sentiment sau ca un abur, nu-l vezi si astea nu se formeaza, vin! Precizez ca eu nu am intitiat-o deloc in religie, stie doar asa vag despre Dumnezeu, despre energii benefice si malefice, dar nimic altceva. Si pentru ca tot nu intelege ea cum le-a pus tati pe ele in burtica la mami(), aseara a vrut sa stie exact (i-am mai spus, dar a vrut detalii) cum au iesit de acolo. A durut, dar pe ele le-a durut, le-a fost frica cind au parasit burtica si nu stiau unde se duc, au plins mult de frica... M-a lasat masca! Si asta nu a fost nimic! Dar continuarea e si mai si... Dupa ce ii explic eu saracut, ca nu m-a dus mintea sa-i spun prea multe, ma durea capul de-mi venea sa-l arunc la cos, concluzioneaza Agata mea (nu e pentru prima data cind spune acest lucru): eu nu voi face bebelusi cind voi fi mare! De ce? Pentru ca nu vreau, e problema mea, nu vreau sa fac, nu fac. De acord cu tine, ii spun eu, dar si tu trebuie sa fii de acord cu mine ca viata e frumoasa, chiar daca are si parti mai putin frumoase sau placute (boli, suferinte). Si daca si eu as fi gindit la fel, ca nu fac bebelusi, nu as mai fi avut acum cu cine sa stau de vorba. Mai sta ea si mai sta, se gindeste si imi spune ca da, ii place viata si ca ii pare bine ca s-a nascut. Dar ea tot nu va face bebelusi. Adica, se va uita in jur, daca sint multi bebelusi nascuti, atunci ea nu va mai face, dar daca sint doar unul sau doi, atunci va face si ea unul... ca e regula, daca nu sint bebelusi, trebuie sa-i faci, ca altfel oamenii vor muri toti si nu vor mai ramine altii in loc! La inceput nu intelegeam la ce se refera... dar apoi am ramas muta de uimire: fetita mea va face bebelusi numai daca natalitatea va fi scazuta in acea perioda, pentru ca e regula de baza ca omenirea sa nu moara! Fantastic!!!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput