Copiluti de mai-iunie 2005 (31)
Raspunsuri - Pagina 11
andutzy spune:
fetele, tineti-mi pumnii, la 11.30 incepe botezul finutei la biserica Sf Elefterie, am niste emotii...........
Andra
Sapt24 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
nelia spune:
Sint atit de suparata! Miine trebuia sa plecam si noi in Burlington (cel din State) si din cauza starii mele de rau, dar mai ales din cauza vremii de c...t de aici si de acolo, ca nu e mare diferenta, se duce doar Octav, ca nu are rost sa ma enervez pe acolo si cu doi copii dupa mine. Ninge/ploua, e umezeala de nu poti sa respiri, vreme atit de nasola si deprimanta nu am mai avut parte. Iar eu ma simt din ce in ce mai rau, astazi m-am mobilizat un pic si am facut o ciorba si un pilaf cu legume si carne de pui si acum ma simt ca ieri, adica leguma.
Androix, ma intrebai cum au iesit analizele... pai in afara de cele facute in prima zi, cine a mai ajuns sa faca altele!?! Trebuie sa stau 14 ore fara sa maninc si sa beau (numai apa) si nu gasesc resurse sa stau fara cafea la prima ora de dimineata, decit daca chem o salvare sa ma duca la analize. Astept sa termin cele doua zile de examene de saptamina viitoare si apoi ma ocup si de asta, ca de multe altele ramase nerezolvate.
Beatrice, ce frumos! Astep pozele, promit ca-mi aloc joi o dimineata sa ma uit la ele, deci pentru mine poti sa le pui pe toate cele trei mii.![]()
OlgaM, de data asta nu mai pot sa te incurajez, ca nici eu nu stau prea bine, de la atita rau si vremea de afara, zac intr-o melancolie din care am iesit doar un pic in seara asta, ca nu m-am putut abtine, ne-am pus fuste scurte si tricouri pina la buric si le-am invatat pe fete sa danseze Lambada!
Si nu numai pe ele, ci si pe vecini, ca la ce gabarit am acum, au simtit din greu ca se danseaza deasupra lor!
Monu, sanatate la micute!
De fapt, voiam sa urez sanatate la toti copilasii bolnaviori.
OlgaT, nu am inteles eu mare lucru din rezultatele la analize (chestia cu enzima la ficat), adica ce are pina la urma? Sper sa nu fie nimic grav.
Loreen, pai poate ma mai inveti si pe mine din raspunsurile pe care i le-ai dat Biancai la vremea respectiva. Ca eu am tema pentru acasa, ma tot gindesc cum sa-i explic, ca acum ma doare capul si ma lasa in pace, dar stiu ca nu e multumita de explicatii si vor veni intrebarile suplimentare. Pina unde ii pot duce mintea! Cel mai tare o freaca ca nu stie adevarul despre cum le-a pus tati in burtica la mami!
Nu sint pregatita sa-i spun adevarul si nici nu stiu daca e bine, e la faza cind intoarce fata dezgustata cind vede orice scena de amor (si iti dai seama ca mai mult de o imbratisare sau de un sarut nu a vazut). La ce virsta i-au spus Biancai adevarul despre cum se fac copiii!?!
Danelutza, probabil ca si simte ceva, la nivel de inconstient, si Tudora a devenit un pic mai posesiva si mai agitata, eu cred ca simt amindoua ceva din ce se intimpla cu mine. Ca doar ele inca se incarca cu energie de la mine, mai ales Tudora, care mai suge inca de doua ori pe zi, si sigur simt ca e ceva in plus (sau in minus). Dar ea de vreo citeva luni la acest capitol: viata, moarte, boala, copii, cum apar, de unde etc.... inca nu si-a lamurit toate necunoscutele.
Andutzy, sint alaturi de tine! Eu sint sigura ca va iesi totul bine! Sa aveti vreme frumoasa!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
mynicegirl spune:
Buna ziua,
Andutzy sa iti fie cu noroc botezul si s anu planga mult bebelusa. Nu trebuie sa ai emotii, bucura-te de eveniment!
Onixone stiu ca la baietelul ala, doctorul a zis ca nu poate manca biscuiti, cartofi doar piure cu mult unt, si ii da o lingura de ulei de masline diminata pe stomacul gol. Nu are voie sa amestece carnea cu fasole(fasole nici nu are voie), sau cartofi sau inca ceva care am uitat. Si stiu ca a luat o perioada debridat, sau asa ceva, un medicament dar s-a obisnuit cu el si nu isi mai facea efectul. Ce stiu e ca mananca varza calita copilul ala la greu. Cum da semne de constipatie asta ii da mama lui sa mance.
Tdi mersi de urari, dar e doar o cumnunie civila, nunta mai la anul(poate), mai mult am emotii si ma pregaesc pt exemene, ca a doua zi il am pe primul
.
Nelia, teroare Agata cu intrebarile ei, si mai funny e cum isi da ea singura uneori raspunsuri... in curand o sa o intrebui tu pe ea![]()
Elisor, poti sa fi putin indvidioasa![]()
, acasa tatal meu e foarte normal si chiar de cand am crescut mi se pare foarte simpatic si deschis la minte, cand eram mica mi se parea cam sever, dar asta ca avea pretentii de la noi(10 la matematica, olimpiade si chestii din astea), care pe urma mi-au prins bine , dar atunci parea un capat de lume. Cand ma gandesc ca mai am putin si in cativa ani am sa fiu eu zgriptzuroiul...
Aa, de azi sunt la super dieta, pana acum nu e greu, am sa vad eu peste vreo 3 zile cand o sa mor dupa o bucatica de cioco, si e casa plina de cioco, ca tocmai a fost pastele. Atunci sa vad vointa( am sa le ascund in dulap, macar sa nu le mai vad prin casa). Elisor, Danelutza, va astept sa va alaturati, eu trebuie sa slabesc vreo 15 kg:)), asa ca sigur o tin pana la capat.
Caterina are zile si zile cu pupatul, uneori pupa tot si mereu, uneori e cu interesul, daca vrea ceva face un efort(exact asa da pup, si ofteaza pe urma, parca s-ar sacrifica). Cu jucatul afara, se da pe topogan se catara pe toate, acum vad ca se poate si tine putin ataranat de bara aia. Aici e mai bine facut pentru copii, pe jos nu e pietris cum e in romania, e un fel de cauciuc, daca cad nu patesc ceva f grav, si jocurile sunt altfel.(daca stie cineva cum se zice la monkey bar in romaneste spuneti-mi ca nu stiu). Si toate alea de dat hutza pe arcuri, si ala in care se pune un copil intr-o parte si unul in alta si se leagana sus jos, e inebunita pe alea. dar dimineata merge la playground, si dupa-amiaza la piscina, asta e avantajul sa traiesti undeva unde e cald tot timpul, desi cand vad poze cu 10 cm de zapada tare as vrea sa fac schimb pt 3 saptamani, dau piscina pt partie de schi
. Pentru ea e bine, eu m-as intoarca in romania imediat daca s-ar putea. Asta este, dau in melancolie, m-am intins la povesti si ocup toat pagina.
Va pupacesc pe toate, weekend placut si va trimit de aici soare si caldura.Ma duc la invatat.

loreen spune:
Buna dimineatza...
Andra sa ai o zi buna azi,sa te simti minunat,sa fi o nasica fericita...Sa-ttri traiasca finutza...
Nelia eu am gasit o metoda mai simpla pentru mine...au aparut pe piatza 2 volume despre "Sexul povestit copiilor"...si acolo trateaza toate aspectele vietii de familie,rpintre care si capitolul asta...mie una mi-a fost mai usor asa...am lasat-o pe ea sa citeasca si sa vina cu intrebari lamuritoare...daca m-as fi apucat ei sa bat campii pe tema asta sunt convinsa ca nu am fi ajuns la nici un rezultat...
Eu o luasem cu chestii de genul o samanta de la tati si cu una de la mami s-au intalnit si au facut mai multe care s-au hranit cu apa de la mami din burtica si au crescut pana s-a format copilul,iar cand a dat semne ca e gata sa vina pe lume mamai se duce la spital...ea a ascultat toata polologia la cre ma intreaba" tu si tati ati facut dragoste cand ati facut-o pe Delia?"M-a busit rasul ...cea mai tare a fost faza cand dupa ce a citit cateva capitole vine si-l intreaba pe tac-su :"tati cum se curata preputul?" Aveam si musafiri cand a apucat-o si am zis ca murim toti acolo de ras ...barbate-miu era rosu tot si nu stia cum sa se eschiveze ,iar ea astepta...
Acuma vreau sa zic ca priveste detasat toate problemele...si nu are retineri in a se uita la teveu cand vede scene civilizate de dragoste...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gusta spune:
Buna dimineata
Multumesc fetele de complimente.Azi am incheiat cura si am dat os 12,2kg dar poate erau mai mult dar de paste am servit o felie de tiramisu care mi-a taiat slabitul.Asa ca fetele care va apucati incercati sa nu calcati stramb ca dupa numai slabiti asa repede.
Nelia si Laura ma omorati cu intrebari de astea pai eu ce sa ii explic lui Mara daca ma intreaba ii zic ca a pus-o cineva la usa si asta e
.
Laura biroul ala isi permite ca asa e aici acolo te duci cu copilul da eu stiu de ce mi-au facut asta dar acuma nu stiu cum sa isi mai ceara scuze si stiu ca ii pot da in judecata ca copilul nu are nici un handicap.
Clara sani mei tot deschis usa da ma bucur ca poate reusesc sa fac ceva si dupa ma lipeste olandezu de el.
Adima multumesc de compliment pentru par asta a fost o schimbare radicala asa scurt.
Elisor si eu am zis la fel cu dieta gata nu se mai poate si voi stiti ca la mine era si o chestie medicala.Acuma sper sa ma mentin dar de fapt visul meu e sa ajung la 60 inainte de operatie.
Daca ma credeti astea 4 kg mi se par cel mai greu de dat jos.
Pup fetele si strumfi
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
simiena spune:
Gusta-vazandu-te parca m-ar bate si pe mine gandul de o dieta, dar ma tem ca nu sunt in stare sa o tin cum trebuie. Si Mara e lunguta bine – si de greutate ce sa mai zicem-te indoaie , nu gluma.
Mynicegirl-super tatic , sa tot ai asa!
Monu – cum mai sunt fetele?
Nelia-sper sa te simti mai bine.
Andutzy-sa fii o nasica frumoasa si bucuroasa!
Mamicul lui Elian
Androix spune:
Repede repede ca luni si miercuri am examene grele si tre s-o pun pe Georgia pe carte azi si maine cica...
Elisor,
cu mana pe inima iti spun: doctorita nu are dreptate. Ca sa nu mai zic ca e si nesimtita sa te trimita afara ca nu poate lucra
Nu are Bianca nimic, stai calma.
Simiena, apropo de intrebare ta de ce se mai fac pediatri: e un subiect pe la generale cu o tipa care si-a trimis mama la nutritionist si medica aia s-a purtat execrabil iar cand a fost intrebata ce are de se poarta asa a replicat ca are o aversiune fata de persoanele grase

Gusta, eu te-am urmarit din umbra pe ultima suta de metri la subiectul cu dieta. Bravo! Arati super!
Nelia, sa inteleg ca inca nu le-ai spus la fete? off, mamico, te pup, stiu cum te simti asa mi-a fost si mie la inceput mai putin gustul metalic pe care l-am simtit doar la Filip, de-mi alterase toate gusturile
nici o mancare nu mai era ca inainte. Diferenta este ca eu nu aveam examene in perioada aia si am putut sa stau ca o leguma lesinata pe canapea in timp ce Filip, care inca nu era asa vorbaret ca in zilele noastre, rasturna casa cu fundul in sus.
sa-ti treaca repede si sa te pui pe picioare. Bafta multa la examene!
OlgaM, mai era un model similar, dar mult mai scump care era alb complet si din alt material. Al nostru e din lemn natur de pin cred ca miroase asa frumos, ala e din pal melaminat. Insa din ce am vazut eu asa la oki pare mai scurt. Insa: nu este nici macar lacuit asa ca problema culorii puteti s-o rezolvati si singuri cu putina vopsea ![]()
Andutzy, sa-ti traiasca finuta si sa fiti sanatosi si voi nasii!
Multa sanatate la puiutzii bolnaviori 
Am plecat sa invat 
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
patriciaRO spune:
Dupa cum stiti am fost plecati in concediu. Prima oprire a fost in:
Hamburg
Un oras frumos, cu cladiri inalte, un oras care a fost refacut dupa razboi si care acuma arata superb. Merita vazut. Bisericile, catedralele nu sunt toate refacute insa se pot vizita si urca in turnuri.. Noi am facut-o. Unul avea 1550 m parca nu mai stiu. I-am facut poza si poti fotografia orasul de sus... Este de vis...
http://travel.webshots.com/album/558646128cJblDu
Olanda
http://travel.webshots.com/album/558648028qCCtNC
dupa Olanda, am ajuns in Bruxelles insa pe seara. Si ne-am intalnit cu o colega de-al lui Seb.. Am facut cateva poze in trecere insa din masina ca n-am avut timp de vizitat... E dragutica ca spatiu si idee de constructie a cladirilor...
A doua zi am ajuns in Franta. Mai intai am vizitat Versaille, un super Palat cu gradini frumoase si tot felul de sculpturi... Palatul de pe vremea lui Louis al XIII, situat la 20 km de sud-vestul Parisului, construit in 1624. Palatul a fost ocupat de nemti in 1870 si a fost scena incoronarii lui William de Prusia ca imparat al Germaniei. Inauntru are tot felul de chestii sculpate. Va zic din pozele din vederi, dar noi nu am ajuns sa-l vedem ca era inchis inauntru...
Apoi am vizitat Piata ch de galle din Paris, Turnul, Opera, Primaria, Arcul de Triumph, Muzeul de luvres, si tot felul de cladiri spectaculoase. Ne-am plimbat cam vreo zi intreaga...
ceva descriere:
Arcul de triumf: plasat in centrul scoarului. Comandat de Napoleon ca un memoriu pentru Marea Armata... A fost inceput de Chalgrin in 1806. Completat in 1836. Are 50 metri inaltime si 45 latime. Pe fata are baso reliefuri cele mai fine piese facute...
Pe vremuri Champ-Elysees era pe locul unei mlastini.
descriere:
Opera: cel mai mare teatru pentru liric opera din lume. Acopera 11.000 de metri patrati si poate primi pe scena 2000 de perfomeri pe scena...A fost proiectat de Garnier intre 1862-1875. Cel mai mare monument de pe vremea lui Napoleon al III-lea.
Madeleine: a fost construita la ordinul lui Napoleon in onoarea Marii Armate. A avut o cladire anterioara care nu a fost completata si demolata in 1806 apoi inceputa constructia de arhitectul Vignon. In 1814 a devenit biserica si a fost dedicata lui Maria Magdalena. Are structura unui vechi templu grec.
Elysee Palace:
resedinta presedintelui Republicii Franceze. Construita in 1718 de Mollet.
Eiffel Tour: A devenit simbolul Parisului si a fost inaltat pentru Expozitia Mondiala in 1889. Are 320 m inaltime, 15.000 de piese de metal combinate. Cantareste 7000 tone. Are 3 nivele. Primul 57 metrii, al doilea: 115 m, al treilea: 274m. Baruri si restaurante la primele doua.
Palatul Regal: Construit de Lemercier intre 1624 si 1645. La inceput a fost resedinta Cardinalului Richelieu. Acuma este este Council of State - Curtea Constitutionala. si ministerul culturii.
poze Paris:
http://community.webshots.com/album/558650739PXuFYj
mai urmeaza si alte poze, le incarc...
pup ca mergem afara la aer...
Beatrice, mami de
Alex pifos
nelia spune:
Daca tot stau acasa ca proasta, macar sa va scriu... sotul a plecat, fetele se uita la desene, iar eu am venit sa-mi beau cafeaua cu voi. Ma simt un pic mai bine, dar tot nu functionez normal, atit doar ca m-am ridicat din pat relativ fara probleme, nu s-a mai invirtit casa cu mine si nici nu m-am tinut de pereti pina in bucatarie ca sa iau cana de cafea. Citesc si revin...
nelia spune:
Mynicegirl, hai sa facem schimb!!! Eu dau cu placere toti cm de zapada din iarna asta pe o saptamina de soare!!! Voi veniti aici, ca mai prindeti inca zapada, si eu vin acolo si imi incalzesc oasele! Dar te inteleg cu zapada, pentru ca desi anul trecut ne saturasem de ea, in noiembrie ne pocnise pe toti un dor de aceasta zapadaaa... pe care acum o urim din tot sufletul. Dar pina in noiembrie ne trece ura si ne apuca din nou dorul...
Nici eu nu stiu cum se spune in romaneste la monkey bar, a fost si este preferatul Agatei, il face de la 3 ani si jumatate, iar acum are o viteza de uimeste pe toata lumea si face din doua in doua bare, cu picioarele agatate, exact ca o maimuta. Tudora zic mersi daca il va face pe la 10 ani, ca pina atunci nu cred ca se va apropia de el. Pe tobogan se da, pe alea mici, nu ca zbuciumata aia mare, care, pe la 20 de luni, mi-a scapat din mina si a fugit pe unul mare si si-a dat drumul atit de repede, ca nu am avut timp nici sa respir, darminte s-o mai prind. Dar e taareeee bine cu un copil mai linistit si mai prudent, mai ales dupa o atomica... Si la noi e cauciucul despre care vorbesti sau rumegus. Si jocurile par cam la fel.
Loreen, deci daca a citit singura, atunci inseamna ca era mai mare de 6 ani, Agata nu stie inca sa citeasca (adica stie toate literele, le citeste, pe unele le mai leaga in cuvinte, le scrie destul de bine, practic in romaneste iti scrie tot ce ii spui, in franceza inca nu, ca e mai greu, in engleza nici atit), deci am avut dreptate ca e prea devreme sa-i spun chiar adevarul gol-golut. Ea stie ceva de actul asta, dar nu indraznesc sa aflu exact ce, ca mi-e teama ca ma bombardeaza cu intrebari. E clar ca se apropie din ce in ce mai mult momentul, pentru ca pina acum citeva luni ridea cind vedea ceva de genul asta, acum pur si simplu e dezgustata, tocmai din cauza faptului ca nu stie exact ce e. Si am mai observat ceva la ea, susprinzator as putea spune la cit e de cocheta si de fisneata: fetele din grupul ei, fie ca din cel de la Dawson (cind se mai intilnesc), fie cel de la scoala, vorbesc despre baieti. Se string toate gramada si rid si susotesc pe seama baietilor, au preferinte, probabil ca unele sint chiar indragostite. Ei bine, Agata nu. Ii plac mai multi baietei, ii prefera dar doar la joaca sau activitati, il place pe Tudor, dar mi-a spus clar ce a prietenul ei, numai ca ea nu se va casatori nicioadata! Ba chiar am vazut ca o cam enerveaza si o plictisesc vesnicele risete pe seama baietilor, paraseste grupa fetelor si se joaca cu baietii, as putea spune ca ostentativ chiar.
Deci, mai asteptam, o s-o duc cu zaharelul pina venim la mare si atunci poate ii explica Bianca, ca sa scap eu...
Chestia cu samintele si cu apa si cu crescutul mare am folosit-o eu si un timp a multumit-o explicatia, dar acum vrea sa stie cum a pus tati saminta acolo!
O dovada in plus ca o ocupa aceasta problema este ca de vreo doua luni tot planteaza seminte, le scoate din fructe sau din legume, se duce la vasul ei de pamint si le pune acolo, le uda si asteapta sa creasca.
Ah, si ceva amuzant, raspunsul lui tati cind a navalit Agata peste el cu intrebarea: tati, dar tu cum ai pus semintele din care am iesit noi in mami!?! Dupa citeva secunde de derutare, i-a raspuns: fugi, fa d-aici (fa-ul este superlativul lui in materie de alint, adica trebuie sa tina mult la tine ca sa-ti spuna fa), tu vrei sa stii la nici 6 ani ceea ce eu nu stiu bine nici la 39!!!![]()
Gusta, daca ar merge! Eu am crezut ca m-a adus barza pina pe la 8 ani!
Si am aflat ca oamenii fac dragoste la 12! Si mi s-a parut tare obositor sa faci asta noaptea in loc sa dormi!
Mai, da' ce aveti voi acolo!?! Tudora are vreo 89 cm si 11.500 kg. Sportiva o faceti!
Elisor, pai hai sa i-o aduc un pic pe Tudora, sa vedem ce mai spune. Ca din cauza otitelor repetate, cind intra in cabinet si o vede pe doctorita (care e mai mult decit draguta si e si mama de trei copii mici), se apuca cu mina de urechi si daca incearca sa i le dea la o parte ca sa se uite... atit i-a fost! Urlaaaa - si v-am spus cum urla Tudora. Si pina acum nu a reusit niciodata sa o asculte la plamini in liniste, ii ia pur si simplu mina si i-o arunca, ii mai arde si-un picior daca insista, toate astea pe fond muzica de urlete. Eu ma simt aiurea si ma ia cu transpiratii ca trebuie sa o tin, dar doctorita e foarte calma si asteapta sa se mai calmeze, vorbeste cu ea, ii arata lucruri de prin cabinet si ma linisteste ca e OK, ca aproape toti copiii fac asa la doctor, mai ales cei care vin ori foarte rar, ori foarte des. Ea e cea nesanatoasa la cap, nu copilul!
Androix, am ris! Georgia pe carte! Pai eu ar trebui sa pun ce oi avea acolo pe carte, ca ma asteapta doua zile tare grele. Bafta la examene!
Nu, nu le-am spus inca. Astept controlul la obstretician de pe 3 mai, cind voi avea si rezultatul analizelor (sper ca apuc sa le fac pe toate pina atunci) si imi va da si trimitere la ecografia aia speciala in loc de amnio si dupa ce aflu ca totul e in regula, atunci le spun. In afara de voi, si de de doua prietene bune de aici, nu stie inca nimeni. In tara nu spun decit atunci cind ajung. Vreau sa vad fetele pe viu!
Deci fetele vor afla in jur de trei luni, ca atunci consider eu ca intru in linie directa in sarcina, pina atunci nu se stie, mai ales ca am o virsta si imi este atit de rau. Dar va fi o simpla comunicare, pentru ca le-am pregatit deja cit am putut de bine. Eu nu vomit, desi cind ma spal pe dinti mi s-a mai intimplat asa un pic, dar am un gust de metal in gura de-mi vine sa vars si sufletul din mine, ma doare capul, asta e marea problema, de aici pleaca in primul rind raul meu, ma simt foarte slabita si am de stare generala de rau pe fondul careia nimic nu-mi convine, totul imi pute in jur, toti ma enerveaza, nimeni nu ma intelege, am senzatia ca toti din jurul meu traiesc ca sa ma enerveze pe mine.
Fata de fete ma mai abtin, desi e clar sa sint mai putin toleranta si cu ele, dar pe sot l-am cam incercat in ultimul timp... deocamdata tace saracu', dar sa vedem pina cind. Dar si calmul lui ma scoate din sarite... Tace ca stie ce vrea, ca daca ar fi fost altfel, exploda el de mult.
Si zici ca la Filip ai avut gust metalic, hai!?!
Si la Georgia nu... Hai mai spune, ca-mi place ce spui. Ca nici eu nu am avut la fete, de fapt e pentru prima data cind ma simt si eu gravida cu greturi, dureri de cap, nervi si alea-alea. Ca sarcinele cu fetele au fost ca nasterile, la Agata mi-am facut pina prin luna a treia teste de sarcina, sa vad daca mai sint, ca nu aveam nici o senzatie, de nici o culoare...
Beatrice, mesajul tau il citesc cind ma intorc de la Tai chi, unde nu stiu de ce ma duc, ca eu abia ma tin pe picioare, dar cum trebuie sa o duc si pe Agata la chineza, voi face si eu ce pot. Vreau sa ma delectez spre seara cu el, ca merita citit si vizionat pe indelete. Abia astept! Of, ce mi-ar placea si mie sa plec, ador sa calatoresc, sa vad locuri noi, e una din pasiunile noastre, a mea si a sotului, comune si preferate.
Ah, am uitat sa va spun si partea buna a raului din ultimul timp, ca tot vorbeati de diete. Din cauza gustului metalic din gura, nu prea simt nevoia sa maninc (decit ochiuri si rosii, salata si unele fructe), asa ca am slabit 4 kilograme, de la 69 am ajuns la 65! Deci tot raul e spre bine pina la urma.