Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (177)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineatza,iar pe pagina 2 ?
Eu acum m-am sculat si astept ca apare imediat prietena-mea cu Alesia la noi.
Azinoapte pe la 1 am vorbit cu Florinini sunt ok ,doar ca si ea e super ocupata,acum se pregateste sa dea si un examen pentru sa poata face ceva tip de contabilitate.David e un scump am vazut si poze

Diana a dormit bine si acum de dimineatza bolboroseste tot "DIDA DIDA DIA DIDA DIA" Asta o fi meniul de azi
"DIANA" inca nu zice doar DIA, ANA SI NANA ...
Si sa vedeti ce fain zice " D D DU DA DIDA DIA "

In rest, a papat tot tot piureul de fructe (pruna,banana,para si cereale)
Am uitat sa va zic ce ritual are Diana ... cum se trezeste,dupa ce vine in camera de zi,primul lucru ia caruciorul de papusi,il pune langa coltzar in fatza TV-ului,apoi merge,aprinde TV si se aseaza tacticoasa in carucior la vizionat.Numai ca din pacate sta 30 de secunde asa,dupa care incepe sa se catzere in el

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Si noi pe acasa, am vb. cu socrella si nu mai mergem la Arad. asa ca am lenevit la soare pe balcon.
Poate iesim in oras sa papam niste mici, sa vedem.

Chiar ma gandisem la Florinini, ma bucur ca sunt ok.
Moni distractie faina cu Alessia si mama ei.

duminica placuta la toata lumea.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici
noi asteptam pe tatii as vina cu bianca de la dansuri sa mergem la curte la gratar

STEFANUT a dat cu capul in calorifer si si a facut cucui dar i a trecut ca am pus lingura de inox pe loc

cred ca ne iese ceva dinte ac aseara a plans,,,,,
BIANCAS sa stii ac ramele au costat f mult 200 apoi lentilele antireflex ...nu are nici bianca cilindru...cat despre tabara las o adca isi doreste pt ca este cea mai buna forma de socializare sI ca sa te conving BIANCA de la 4 ani merge in tabara

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Hola gagicile,
Moni, lasa ca venim noi in tara in aug si meregm undeva la un gratar ? Ok ? Eu sincer nu prea am nici in chef sa vin in Aug in tara ( si nu stiu de ce ) , dar acum am tot stat si m-am gandit ca va fii o sansa pt Clara sa stea la aer curat, vara fiind o sa stau poate numai la bunica-mea la sat si acolo o sa poata sa zburde in iarba sa vada pisici, caine , gaini, ca altfel pe aici nici o sansa .
Mirela , ce amabila socrela va gasit pe cineva in loc sa vina ea . Si cam ce varsta are persoana ce va venii. Tin pum ii sa fie bine si sa va obisnuiti bine si sa se rezolve situatia .
Clara e super irittata din nou, avea niste cearcane azi dimineata asa ca am pus- la 11 sa doarma nu m-am mai dus la biserica , sa se odihneasca. Desi imi place ca pe acolo se intalneste cu copii si se joaca . Am ramas eu acas cu ea acum , ( desi ar fii putut sa ramana socrela sa ma duc eu cu Nicu la bise , madam s-a dus ea cu fiu-su ) . Asa ca bantui pe iaci, poate ma duc si eu sa trag o tura de somn.
As vrea sa mergem azi pe la nasii lu Clara , da nu prea are chef barabtu-miu , sa vedem ce facem. Azi pare ca e soare afara.
Ce mai stiti de BEE, ce mai face . Stie ce va fii bebe 2 ?

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

ANA pai vino in august ca atunci o fi super sa iesim,ziua lunga,cald afara Poate ma indur si eu sa conduc pana atunci
GIO deci scapasi de socrela
BIANCA distractie la gratar!
Deja au plecat Daniela si Alessia ,ca dupaamiaza merg la cimitir e Pastele Mortilor) ,de fapt si ai mei merg.
Diana a papat si acum face nani.
Noi o sa plecam cand se trezeste la curte ,la o fosta colega,una care are 3 fete ( de la 5 ani in sus ... ) si unde vine si tipa aia care e cuplata cu administratiorul italian (de la firma cu viteii unde am lucrat 6 ani) ,cu care are o fetitza - Giulia.Giulia are doi ani jumate si e frumoasa foc: blonda cu ochi albastrii si parul ondulat.Si e si el in RO deci o fi si el ,nu i-am vazut de asta vara,asa ca abia astept .
Fetitza e peste saptamana la bunici intr-un sat de langa Arad si in WE o aduce tipa in Arad,de obicei merg des acolo la Nuti,ca e fain la curte si cu fetele ... Pacat ca e in cealalta parte a Aradului ca am merge si noi mai des.Tot imi scoate Ghitza ochii ca n-am mers demult,ca el o tuleste la pescuit urgent cu sotul lui Nuti (sunt langa Mures) si ne lasa pe noi cu fetele
Da' o sa fac cumva ca macar odata pe luna sa mergem si noi cu gascha,daca vine vara.Ca imi imaginez ce o sa ii placa Dianei,am fost tot asa asta vara,dar era micutza atunci,inca nu umbla.

Eu stau prin zona,mai fac repede ceva conta inainte de distractie.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

ANA pai cum nici caini sau pisici nu are unde vedea ? De fapt nu prea sunt acolo decat cu proprietari
La mami in bloc la parter are un vecin 2 pisici,altul un catzel si altul alt catzel ... la alte etaje altii ... dar astia sunt mai mult pe afara .La celelalte scari au altii ... e plin
Plus vagabonzii ...
Si Daniela a zis ca la tzara unde au fost la neamuri a vazut Allesia cai,oi,vaci,porci ... ii tot zicea care ce sunt si le tot incurca Si are aprope doi ani!E nasol daca nu le vad pe viu ...
Asa in RO si daca nu mergi al tzara,mai vezi un cal pe strada ... mai gaini si alte oratanii. Daca merg in oras la care are casa, gasim si porci si iepuri ... avem de unde alege

ANA vad ca ai recunoscut Primaria Arad Am mai pus cateva poze de azi si cu pupacioasele Alessia si Diana.
Dar o sa am en gros diseara sper,ca duc aparatul cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele. Hristos a Inviat!
Uite AnaM, gand la gand cu bucurie, intrebai de mine si tocmai eram si eu la net.
Nu stiu inca ce e bb2. Sper sa aflu cam peste 2 saptamani, daca va fi in pozitia potrivita, daca nu........oi mai astepta. Dar nu incape indoiala ca e baiat. . La ultima eco, totul ok, pliu nucal bine, bebe bine, eu bine. Asa ca mergem inainte. Parca e mult mai usor la a 2-a sarcina, asa ca fetelor, inghesuiti-va! Cu tot cu greturi, parca e mai usor, mai bine, mai frumos. Sunt mai relaxata. Mi-e inca rau zilnic, dar nu stiu cum se face ca tot ma ingrash. Daca simt eu ca o iau razna, cred ca bag de un regim "fara paine, fara dulciuri". Momentan totusi la 62-63 kg, din punctul meu de vedere e rezonabil. Sper sa stationez inca vreo 3 saptamani, ca iara reluam kinetoterapia pentru indreptat piciorusele si corectat mersul fetei (si de data asta voi merge pe jos, cu mandra faptura in carutz-o ora zilnic pe traseu).
Ce sa mai spun? Am inceput curele de soare cu Ana, o duc la tara cat de mult. Si e fericita acolo, ar sta numai pe ulita, dupa cai, vaci si capre. Sau la vecina, unde are caine, rate si porc. Noi in schimb suntem cu pisicile, unde intorci capul: "MAU". Puiutza mea arata ca o tziganca roshcata: murdara de nisip din cap pana-n picioare (i-am facut groapa de nisip in curte), cu obrajii rosii si mainile negre. N-am avut probleme cu ea de nici un fel (sa bat in lemn), nu tu raceala, burtica cu probleme sau alte belele. Deci noi tot cu ale noastre vechi: rahitism, picioare strambe si cap mare ( cu fontaneloiul ala mare neinchis). S-or duce si astea odata si odata.
De Pasti am fost cu sotzul in Nordul Moldovei intr-o minivacanta de 3 zile (mai bine zis maraton, la cat am stat in masina), sa vada si ochii mei Manastirile. Am venit rupta de oboseala acasa. Asta este. Sper pana in octombrie cand nasc, sa nu mai ne aventuram asa...........desi, noi intr-un loc nu putem sta, daca e sa mergem in concediu (concediul lui, ca eu nu m-am lamurit daca am nevoie de "concediu" daca tot stau acasa.........sau poate tocmai de-aia?).
Hai ca am luat-o pe aratura. Mi-e dor de voi s de net. SI fiindca n-am apucat eu sa citesc din urma, sper sa fititi toate sanatoase si bebeii la fel!
Multi multi .

Bee 13+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Ieri am fost in Real si apoi am stat si am lenevit in casa. Mi-am luat DVD care citeste si divx-uri(cel care il avea nu citea), asha ca poate o sa ma pun si eu sa ma uit la filme, ca prima serie am adus-o deja
Azi am plecat pe la 10 la gratare dar batea un vant de numa acolo. In oras e bine, nu sufla asha vantul dar acolo era dezastru. La ora 14 dupa ce am mancat am venit spre casa ca se innorase. Ciudat ca acum e vreme frumoasa. Dani s-a jucat iar cu iepurasii, cu mingea, a mancat un borcan de la Nesttle si salata orientala. Carne nu i-am dat ca am prajit-o mai tarziu. Mi-a dormit in drum spre casa 40 minute, sunt curioasa daca rezista pana deseara sau il mai culc o tura mai tarziu.Am orpit si i-am cumparat finului meu o bratara de aur cu placa, sapt viitoare sa merg sa ii graveze numele pe ea.
Maraki http://www.dropshots.com/day.php?userid=264441&cdate=20070415&ctime=115059 (da click pe poza sa o faca mai mare sa vezi mai bine) , fain ca ati fost la Zoo. Eu am tot zis ca mergem si nu am apucat. Uite-te la ultima poza, eu pe aia am pus sa se deschida dar vad ca o deschide prima.
Moni, fain ca Diana vorbeste atatea, la 2 ani o sa aiba o logoree de numa Oare cu cine seamana?
Giova, distractie faina la mici azi, in caz ca iesiti
Bee cand ti-e dor de noi...stii unde ne gasesti. la Anutza.
Mirela, ce pacat ca pleaca mama ta. Sa speram ca se va intelege Dani bine si cu femeia care va veni. La voi va sta? Unde? Cate camere aveti? Sper sa fie serioasa si dupa 1 luna sa nu isi gaseasca alceva de lucru si sa plece
Cosmi,. am stat si am analizat problema si poate o voi lasa in tabara, chiar acum i-am spus ca depinde de rezultatele ei la invatzatura. I-am spus la sora-mea de tabara si poate vor merge impreuna fetele ca oricum sunt in aceeasi clasa.
Irina si Dani mi-a plans la oameni dar in perioada 6-9 luni cand se speria de unii oameni. Acum nu mai avem probleme. Saracutza..cine stie ce nu i-a placut la om... si a plans pana a vomat. Lasa draga nu trebuie sa te rusinezi de actiunile unui copil asha mic ca nu stiu ce fac.
Spre casa cu Dani dormind am tras o tura pe la Zoo si am vazut ca programul e de la 10-18, sper ca sapt asta sa ajungem si noi pe acolo intr-o dupa masa.
Mi-e somn si nu pot sa dorm pt ca sunt de garda cu Dani ca sotul meu s-a culcat ca a lucrat azi noapte.
Sper sa se trezeasca repede sa merg eu in locul lui
Ma bag la un joc. Duminica frumoasa in continuare.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Am o super tare poza in drop, e ultima!!!!!!!!!!!! Bianca am vazut pozele, sant superbe! Le.au placut fetelor la iarba verde si scumpului mic Mi.ai facut pofta cu mici, orice sa fie pe gratar dar cand vad mici....mooor....ca aici nu am de unde sa i.au Fug sa vad un film pana vine Giorgos cu Angelo, fetele care aveti subtitrarea la sezonul 1 din Grey`s Anatomy....vreau si eu ....am gasit doar la 8 si 9 parca...

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Hello ,ne-am intors si noi pe acasa ...
BEE ma bucur ca dai un semn,intra mai des si scrie-ne si daca nu apuci sa citesti tot
Si in Arad a batut azi tare vantul,desi a fost cald.
Am plecat abia pe la 16 ,ca Diana a adormit pe la 13,30 si nu mai binevoia sa se trezeasca
Dar a fost fain!
Sa stiti ca si Diana s-a smiorcait azi cand l-a vazut,pe sotzul gazdei Am impresia ca e o etapa ... ca numai la barbati straini plange,dar interesant ca la aia de pe strada ,care vorbesc cu ea nu plange Eram curioasa cum reactioneaza la Adriano,dar era plecat cand am ajuns,poate data viiitoare il vedem.
Si cand am dus-o sa vada porcul a pus botul in prima faza,era gata sa inceapa sa planga ,dar s-a obisnuit pana la urma ... se tot tragea inapoi sa mearga la gaini
Cu pisicile a avut treaba,le-a tot fugarit prin curte si cand in sfarsit s-a pus una sa doarma a mers a mangaiat-o frumos si ... intr-o clipa m-am trezit ca o trage de ureche brusc Bine ca nu a zgariat-o aia
In rest cu fetele pe acolo ...
Acum a papat un pic si boscorodeste ... "DIDAAAA APAAAA CAAAACA PAAAAAC" inainte in bucatarie facea "BAU BAUUU BAUUU" si "BABA MAMA NANA" dar azi a predominat "DIDAAA DIDAAAA DIDAAAAA"
Si catre pisica a tot strigat azi cum strigam eu "TZITZIIII"

Mergi la inceput