Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (177)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Mai Moni...dar de ce nu mergeti maine la un gratar? parintii tai lucreaza si duminica? Si daca lucreaza ia pune mana pe masina lui taicat-o, baga niste carne intr-o punga si mergeti maine toti 3 la gratar Voi nu aveti prieteni cu cine iesi? Noi sapt trecuta am iesit cu sora-mea, iar maine iesem cu socrii, sora-mea si prietenii nostrii cu finul mic. Noi suntem o gasca de 5 familii si deobicei impreuna iesim...daca ma gandesc bine nici nu i-am chemat de data asta. Vroiam sa mergem maine in alt loc la 40 km unde se poate pescui dar nu mai mergem ca nu merita. Cumnatul meu pescuieste, iar sotul meu vaneaza deci nu se prea potrivesc.
Ana, noi mergem f des, am merge saptamanal dar din cauza serviciului sotului meu nu putem merge chiar in fiecare weekend. De ex weekendul viitor sambata mergem la ziua finului meu, iar duminica lucreaza el. Si depinde mult si de vreme.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Moni, si la mine e la masina de spalat la a doua tura
Ce faza...vede ieri Sandra la stiri ca se fac tabere prin Minister si ma pune sa ii explic ce e aia tabara. Ii explic si imi spune ca ea vrea sa mearga in tabara. E f ieftin, intre 248-255 lei + transport, 6 nopti si 3 mese pe zi.
Dar.............e prea mica inca Pretul e rezonabil, nu e cine stie ce avere, pt parintii care nu isi permit sa isi duca copii la mare e super ca macar ei sa mearga.
Eu prima oara m-am dus in tabara la sf clasei a 4-a la Navodari si tin minte ca m-au lasat tare greu, cu multe rugaminti si lacrimogene bagate la greu . Acum inteleg perfect de ce.... mama fiind .Tin minte ca imi placea de un tip care avea o geaca alba , dar ala avea prietena, adica s-au imprietenit acolo si mergeam in fiecare seara la discoteca
Si am mai fost la sf clasei a 7-a in tabara la Techirghiol am stat atunci 3 sapt la tratament cica

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Bianca da,din pacate magazinul e deschis si duminica (e alimentar + altele ) pana la 14 parca si trebuie sa mearga "la inchis" .Au 2 vanzatoare,stau cu schimbul, dar tot timpul e careva acolo sa ajute la mutat lazile si baxurile,la preluat marfa,facut comenzi,la inchis/deschis (au si alarma ) ... nu e deloc usor ... Fratele meu iese in We cu prietenii cu masina lui sau a prietenilor,iar cu a lui tati ... n-am mai pus mana de cand am exersat in ianuarie,nu am maers inca singura cu ea.
Cu prietenii ce sa zic ... noi fara masina si eu mereu ocupata ,nu m-am prea bagat la iesiri. Mai aveam prieteni care mergeau vara de vineri pana duminica afara din Arad la ceva cabane ,dar pe vremea aia si Ghitza era cu comertzul si sambata mergea mai bine ... deci cum sa plecam taman atunci? Noi ieseam vara mai mult pe strand,chiar si peste saptamana. Tot sper sa ajung la zi cu treaba,sa fac un efort sa lucrez peste saptamana acasa si sa fiu mai relaxata in WE ...
O aud pe Diana cum bodogane,deci s-a trezit ...
Acum sa vedem ce facem azi

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Bianca las-o mai ca nu e deloc mica! Si eu asa am fost la mare la Navodari pe la 10 ani,apoi la 11 ani ,apoi la 13 ani la Ocnita langa Ocnele Mari ... va fi fericita

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Moni...in caz ca nu ma angajez ( am gasit anunturi in ziar ca angajeaza contabili, chiar luni vreau sa sun la unul sa vedem ce vor-am sunat azi si sambata nu lucreaza ceea ce e perfect pt mine, sa dea domnul asha servici sa imi gasesc )si daca nu iesim afara din tara probabil vom merge la mare.
Sincer nush cum ar fi sa o stiu chiar asha deprate de mine intre straini. E cuminte, nu face prostii dar e tare aiurita si copilaroasa cateodata. Daca ai auzit de expresia "hurdu-burdu" atunci cam asha se descrie Sandra mea.

Craciun 2006

Mergi la inceput

Chiar azi ma certa maica-mea ca ce imi trebuie sa ma angajez ca dupa aia nu mai am concediu. Dar daca la toamna nu voi mai gasii nimic?...
Tare mult imi doresc ca cineva sa imi dea sansa si sa ma angajeze contabila, eu pe carte sunt acum operator calc.
Mi-e si groaza de interviuri , si mai ales de esecuri
Moni..pai mergeti doar voi 3 la un gratar, stati 2-3 ore si iti faci pofta. Noi nu umblam la strand, noi iesim la iarba verde, la Mures unde e liniste si pot inota cat vreau si cum vreau nu ca la stranduri agitatie si galagie si cand ti-e lumea mai draga iti sare unul in cap in apa Noi avem aici un strand super fain, urias chiar, cu 4 bazine + bazin de barci, e un complex amenajat si renovat, e frumos dar ..tot mai bine unde mergem noi. Acolo mai iesim seara pe terase dar sunt vreo 5 km de la mine pana acolo.
Pana anul trecut, ani de zile am umblat la un lac unde nu se pescuieste si era super acolo. Dar de anul trecut nu ne mai lasa, cu toate ca stie ca nu pescuim..cica el trebuie sa vina sa vada daca pescuim sau nu. A luat lacul in locatie de gestiune si e crescatorie de pesti. Era superb acolo, la 20 km de mine. Asta e... Nu are rost sa ne certam cu omul ca noi faceam si baie si atunci degeaba ne certam sa ne lase sa stam la gratare cand baie nu putem face.
Craciun 2006

Mergi la inceput

BIANCA ha ha ... ce sa facem doar noi 3 ? La strand cumparam micii facutzi gata macar si e si umbra foarte multa si soare si locuri foarte aglomerate si mai pustii,la alegere
Daca mergem cu mami, macar se ocupa ea de gratarit Si sincer io prefer clisa fripta si daca se poate in varful muntelui,sau macar pe dealuri,la tzara.
Lasa mai ca or mai fi posturi si al toamna ... poti sa incepi s acauti de pe acum,dar nu te arunca la prima oferta ... mergi la mai multe interviuri daca te cheama,vezi cam ce conditii sunt,eventual zi ca ai vrea sa mergi de proba 2-3 zile si neplatit,poate accepta careva.Asa vezi care-i miscarea,daca ti-atr placea,plus ca mai inveti una alta pe acolo ... Nu rata concediul de vara asta ca e pacat!

Mergi la inceput

Moni..mi-ar placea sa imi permit sa le cer atatea..dar cine stie. Plus ca ma asteapta o sesiune f f grea semestrul asta si daca ma angajez chiar nush cum le scot cu toate la capat(familie, servici, facultate). Binenteles ca au fost si altii in situatia mea dar nu e ushor deloc. Scoala trebuie facuta la timpul ei nu acuma dupa atatia ani.
La gratare la noi barbatii pregatesc totul, noi femeile numai salata o facem acolo. Sotul meu deobicei saracu nimereste sa faca gratarul ca nu se poate abtine sa stea deoparte, si dupa aia tot el e nervos ca iar a facut el gratarul si astialalti au suflat in foc
Moni.. mergi cu Ghitza la iarba verde numai voi sau cu Diana, sa fie mai romantic
Vezi ce ti-e omul...pe vremuri cautai intimitatea sa mergeti sa fiti singuri undeva, si acum..ai vrea sa mergi cu altii Asta e fenomen general. Si am mai observat ceva..la chefuri. Cei care nu erau casatoriti stateau intotdeuna impreuna pe canapea, unul langa altul. Dupa ce s-au casatorit...unul era intr-un colt, si celalalt in celalalt colt. Asha si la nunti

Craciun 2006

Mergi la inceput

HA HA GHITZA CRED CA NICI FOCUL NU AR NIMERI SA IL APRINDA,DA' SA MAI FACA GRATARUL (in schimb acum curatza morcovi si spala conopida ca vreau sa fac supa )
Tati e cu gratarul de obicei...
Acum a palecat mami cu Diana la nisip: am pus galetusa si restul la pachet si drumu' Inainte a halit urgent supa de pui - i-a adus mami.Si mie salata boeuf,acum bag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

bine v-am regasit fete dragi, mamici de spiridusi dragalasi...imi pare foarte rau ca nu mai pot intra de cate ori imi doresc pe DC, dar...timpul, problemele cotidiene ma impiedica sa postez si eu cateva randuri despre noi....insa asta nu inseamna ca nu am mai citit ce ati scris voi....recunosc ca mai in diagonala, dar stiu si de super masinuta - jeepan lui dani de bianca, si de iepurasii de Paste si de felul cum v-ati petrecut Pastele ( apropos SA AVETI UN DRUM PLIN DE LUMINA ALATURI DE CEI DRAGI!!!), stiu si de dragutele de cata si bia , care au fost niste vedete la emisiunea de maruta, m-a amuzat si bucurat in acelasi timp comentariile voastre in direct si solidaritatea cu cata, am vazut si pozici cu spiridusi multiplicati si inconjurati de flori ( iarina, angelos, marco, dani)....am mai citi, v-am zis , dar....mi-a fost greu sa postez.

haideti sa va spun cate ceva si despre sebi al meu....este un MAAARE NAZDRAVAN...pe cat de cuminte a fost pana a inceput sa mearga, pe atat de nazdravan este acum: se cearta cu copii pe afara pe minge, pe leagane, nu lasa pe nimeni sa-i atinga tricicleta, este un rasfatat...stie ca toata lumea ( parinti, bunici -4, matusi, unchi, verisori ) in jurul lui...i-ar face orice placere numai sa nu plnaga...si PROFITA LA GREU...

de mancat, mananaca foarte bine, bea cam 3 biberoane de 250 ml pe zi...am auzit de la bianca , parca, ca nu e bine sa bea mai mult de 400 ml, dar...asta e....daca cere copilu' cde sa-i fac...ia biberonul si zice"mami, ate".

ma bucur pebntru marco de giova ca s-a acomodat asa de bine la gradi si cu masa si cu somnul si cu trezitul de dimineata, mai ales

cu sarcina, totul merge fff bine...inca nu stim ce este...dar eu zic "fetita lu' mami"...sa vezi, surpriza generala cand o zice dr." aveti un baiat"...m-am ingrasat deja ffffffff mult, se vede de fapt si in pozele de la semnatura pe care le-am pus de la Paste...pe langa burtica, mai sunt si ceva sunculite pe acolo

acum astept sa se trezeasca sebi care imi doarme de la ora 13, dupa ce a papat ciorbita de perisoare ( nu manaca decat felul 1 )...i-am pregatit niste piure de cartofi cu un crenvuste ...dupa care ne pregatim sa mergem prin parc.

asa ca sunt prin zona , fete dragi.

poze si filmulete cu ingerasul nostru

bumbita 17 + si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput