Bucurii de sept-oct 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
Crisnemes spune:
Cucuoancea - din pacate nu am rezolvat problema.
In seara asta am incercat sa-i dau prima data niste cereale Milupa cu banane - dar din pacate le-a refuzat si am sperat ca asa voi rezolva problema cu o masa mai consistenta dar sincer cred ca ii e draga si nu vrea sa renunte usor la ea.
Cristina siDragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
MamiLili spune:
Pufyyyyyyyyyyyyyyyyyy, bine ai revenit! Ma gandeam c-o sa treaca mai mult timp pana o sa te intorci. Pupam piticii curajosi si vaccinati!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie! Mai sunt 4 zile...grabeste-te!
MamiLili spune:
Iashu: maine ora 14:30 in parcul Gulliver...adunaaaaaaareaaaaa !!!! Daca intervine ceva dau ies-iem-ies
.
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">Bucuriile au site! Inscrie-te si tu pana pe 15 aprilie! Mai sunt 4 zile...grabeste-te!
GETY spune:
Bine ati revenit, mamici si bucurii plimbarete.
Eloise, frumoase poze. Vladutz se simte bine in mijlocul naturii.
Astept si alte pozici.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Crisnemes, eu m-am resemnat. Eu, in 150 ml lapte ii adaug 4 masuri cereale, iese subtirel, ce sa zic, dar tot se trezeste. Dar ma bucur ca papa san, acum de vreo 2 zile papa si de vreo 2 ori ziua si sunt multumita. Dar mi-e dor si de o noapte dormita cap-coada. Toate la timpul lor. Cand o fi sa fie, o sa se intample.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
MamiLili, la noi este taticul, respectiv sotzul in CO cateva zile si ne plimbam cu el zilnic. Daca pot, vin si eu.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Mamaaa, cum a zburat timpul. La somn cu mine, ca altfel maine o sa fiu zombilici.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Eu am renuntat la ananas. Este dulce, bun, dar la pasat ramane fibra intreaga si trebuie sa o caut si sa o inlatur tot timpul. Am luat in schimb conopida congelata si ii adaug zilnic in piureul de legume. Am cautat si brocoli, dar n-am gasit. Poate gasesc maine.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
festina spune:
Bine v-am regasit!!!
Vremea a fost minunata deci si noi am petrecut sarbatorile tot 'in natura' si bineinteles cu familia. Tati are si el o saptamana de concediu si e SUPERRRRRRRRR ... dorm si eu putin mai mult dimineata. Vad ca mai multe mamici se plang ca micutii se trezesc de mai multe ori pe noapte decat pana acum ... si noi ne inscriem in aceasta categorie. O fi diversificarea de vina???? Pana acum cateva saptamani Raducu avea o singura trezire noaptea dupa un somn de 5-6 ore legate. Acum se trezeste tot la 2-3 ore. Cateodata pe la 4-5 il apuca joaca . Sper totusi sa fie ceva trecator ... cred ca ii ies in curand si incisivii si acesta este motivul.
As avea si eu o intrevare 'diversificatoare'. Am ajuns si noi la branzica. Eu ii fac branzica calcica punand la jumatate de litru de lapte o pastila de calciu lactic. In documentul cu diversificarea de la Marina am vazut ca ar trebui sa pun 4 pastile la jumatate de litru - nu e prea mult atata calciu??? Prietenei mele i-a spus pediatra sa nu-i dea fetitei mai mult de o luna branzica calcica (cica nu e bine pentru rinichii copilului) si apoi sa treaca la branzica facuta in casa prin fermentarea laptelui. Voi ce spuneti?? Si ma am o intrebare ... e suficient o lingurita de branzica cat rezulta din jumatate de litru sau ar trebui sa maresc cantitatea???
Multumesc anticipat mamicilor care pot sa-mi raspunda
Noapte buna!
Monique_new spune:
Buna dimineata.....m-a trezit maimuta mea la ora 5.30, dar a baut 160ml de lapte uraaaa.
Microbu eu am luat infarix hexa de la farmaciilea DONA si cred ca mai au, eram acolo zilele trecute ind sunase cineva sa intrebe.
Mucisorii ne-au mai trecut sintem destul de bine zic eu.
Ieri am cumparat un tarc Bertoni , patrat f colorat de care eu sint f multumita si soricica mea la fel. Are loc sa se joace.
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )