Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

da, flory cam asa e!! nici nu vreau sa ma gandesc cate or sa mai urmeze, dar cum ai spus si tu, ca sa fie totul bine, nu te mai pui cu el!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

10+

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

poza eco bb 8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

Buna dimineata fetelor.
Oana, in legatura cu varicela aceeasi problema mi-am pus-o si eu acum 2 saptamani cand fiul meu a facut varicela, dar medicul de familie m-a linistit ca nu e nici un pericol pentru mine, atata timp cat am facut cand eram mai mica.

Geany 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Mie dr m-a dat sa fac urm analize:hemograma,uree-creatinina,TGO-TGp,coagulograma,grupa sanguina+RH(asta si sotul),VDRL-HIV,AC HBS-HVC,T3-T4-TSH,IgG-IgM,Toxoplasma,CMV,Clamydia,Lysteria,Rubeola,Micoplasma,Ureaplasma,Ex secretie vaginala,Ex cultura de col,Ex.Citologie.
Cam astea mi le-a scris dr .Voi stiti care sunt gratuite?

anca 10+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

quote:
Originally posted by Anne_Ma

Fetele care scrieti de la servici, am si eu o intrebare: cand o sa intrati in concediu, nu o sa mai scrieti pe forum?

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
5+

eu acasa s-a stricat monitorul si nimeni nu-l duce la reparat,dar pana intru in concediu am sa-l repar sau am sa iau altul,daca nu apelez la laptopul sotului,dasi e cam greu,dar gasesc eu o soludie ca sunt dependenta de forum

11+ si matei

oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Neatza fetele!

Mie mi-e cam rau, iar imi sta stomacul in gat si parca acuma ma duc sa vars. Am sa pap 2 portocale, poate trece.

bb_yasmi analizele gratuite sunt cele care ti le da medicul de familie, analize generale de sange gen fier, calciu, magneziu, proteine, etc, analiza urinei. Cele pe care le platesti sunt intr-adevar toxoplasmoza, rubeola, CMV (la toate IGG SI IGM) si mai sunt cateva, eu in total am platit pe astea 3,6 mil si nu era la laboratorul medicului :). Asa ca nu mai fi suparata ca nu cred ca ai platit in plus, ci doar ti-a facut mai multe analize.

Ramonella ma bucur ca ai scapat fara taietura, esti norocoasa.
Eu de dim am observat ca imi sangereaza gingia.....sper sa nu se agraveze.

Va pup.

Anca 10+
Vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

Eu am facut analize de la medicul de familie care au fost gratuite. Astazi merg sa le iau si sper sa fie bune.

Geany 8+

Mergi la inceput

alfa anca, mai linistit!!!!
anca, astea le-am facut si eu inafara de CMV si listeria.
si mie imi sangereaza gingia.

10+

poza eco bb 8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Buna dimineata. Am aparut si eu dar azi o sa am o zi cam incarcata la serviciu si nu stiu daca voi putea sa intru mai tarziu.
In legatura cu analizele, eu le-am platit pe toate pentru ca nu am avut chef sa ma duc la medicul de familie....si pentru lenea mea am platit 10 mil.
Am facut toxo, rubeola, cmv si listeria la Cantacuzino si am platit cam 3,5 mil.
Celelalte: analizele de urina, de col uterin, de sange (eu+el), secretie,papanicolau,glicemie si inca cateva pe care nu le mai stiu le-am facut la Victor Babes si au costat in total 6.5 mil. In final, cand am fost sa ridic rezultatele am mai platit 300.000 pentru ca imi depistasera o infectie urinara si mi-au lucrat si antibiograma.

Cred ca se poate si mai ieftin insa mie dr ginecolog mi-a spus ca institutele astea doua sunt cele mai bune din Bucuresti, pentru ca se lucreaza analizele pe foarte multe grupe de virusi.

10+

Pana vine bubu

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Mie dr m-a dat sa fac urm analize:hemograma,uree-creatinina,TGO-TGp,coagulograma,grupa sanguina+RH(asta si sotul),VDRL-HIV,AC HBS-HVC,T3-T4-TSH,IgG-IgM,Toxoplasma,CMV,Clamydia,Lysteria,Rubeola,Micoplasma,Ureaplasma,Ex secretie vaginala,Ex cultura de col,Ex.Citologie.
Cam astea mi le-a scris dr .Voi stiti care sunt gratuite?

anca 10+

vine bebe....
poze

Eu IgG-IgM,Toxoplasma,CMV,Clamydia,Lysteria,Rubeola,Micoplasma,Ureaplasma,Ex secretie vaginala,Ex cultura de col,Ex.Citologie le-am platit, restul sunt gratuite de la medicul de familie.
Acuma nu sunt sigura, dar s-ar putea ca secretia vaginala, cultura col, citologie sa poata si medicul de familie sa iti dea trimitere, dar eu oricum le-am platit vreo 53Ron parca.

Anca 10+
Vine bebe

Mergi la inceput

ohoo darleena, din cate vad eu am platit fff bine pe toate, toate analizele 3 milioane!! si mie care mi se parea asa de mult.....

10+

poza eco bb 8 +

Mergi la inceput