Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Sheri nici nu stiu ce sa fac,as merge totusi pe mana lui.
Anne am o lista lunga de analize,vrei sa le scriu?

anca 10+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

citisem pe un alt forum, ca se poate face morfo la inceput si se numeste precoce sau in perioada 20-23 sapt care e morfo. propriu-zisa.
o fi adevarat ca analiza de toxoplasmoza si rubeola se repede dupa 5-7 sapt?? daca la mine sunt negative inseamna ca sunt imuna si nu le mai fac??

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

10+

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

poza eco bb 8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Buna fetele. Acum am reusit si eu sa intru si sa va citesc.
Dar mult mai vorbiti
Ancama bucur ca l-ai vazut pe bb si ca ti-au mai trecut din griji. Si eu ma duc sambata din nou la si abia astept sa-l mai vad.
BB mie asa mi-a spus doctorul ca testele de toxoplasma, listeria si cmv se refac la 5-8 saptamani. In afara de rubeola, care da imunitate permanenta, celelalte nu dau si deci este posibil sa iei virusul.

10+

Pana vine bubu

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mie nu mi-a facut listeria nici Cmv, ce teste sunt??

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

10+

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

poza eco bb 8 +

Mergi la inceput

Vrea cineva programarea mea de pe 3 mai la Iosup?????
Daca nu fac sub separat ca este pacat sa se piarda.

anca 10+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

BB eu le-am facut pe toate o data: toxo, rubeola, listeria si citomegalovirus.
Uite aici cateva cuvinte despre cmv si listeria:

Citomegalovirusul face parte din grupa de virusi ai herpesului, caracterizat prin proprietatea de a ramane latent in organism pe o durata lunga de timp.
Citomegalovirsulul (CMV) este un virus ce poate fi transmis fatului in plina dezvoltare inainte de nastere.

Listeria sau Listeriosis este cauzata de o bacterie pe care o intalnim in alimentele ce le mancam. Uneori aceasta bacterie se gaseste in mancarea ce nu a fost bine preparata sau depozitata.
Multi dintre noi pot consuma alimente contaminate cu aceasta bacterie fara a se imbolnavi, insa altii se pot imbolnavi foarte rau sau, chiar, pot muri.
Infectia cu Listeria se poate trata cu antibiotice.
Daca femeile insarcinate nu vor face tratament, infectia cu Listeria poate cauza avorturi, nasterea prematura a fatului sau chiar moartea acestuia.
Daca persoanele cu imunitatea scazuta nu sunt tratate la timp, sangele acestora se va otravi sau vor face meningita, ori chiar pot muri.

10+

Pana vine bubu

poze

Mergi la inceput

Anca mai asteapta un pic ca mai e timp. Ma bate chiar pe mine gandul dar ma duc sambata la doctor si as vrea sa-l intreb prima data.

10+

Pana vine bubu

poze

Mergi la inceput

Oricum mai stau ,at te astept pe tine si daca e te duci in locul meu.

anca 10+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Eu m-as duce, dar rade dr. de mine pt. ca este prea mic. Daca ar fi dupa mine, testul de sarcina ar fi trebuit sa-mi spuna si sexul si ce culoare are ochii, tot!

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Anca Felicitari ca l-ai vazut pe bebe si ca te-ai linistit acuma.
In ceea ce priveste programarea ta de la Iosup, acuma nu are sens sa te agiti, eu azi cand am sunat sa ma programez mi-au zis ca cel mai devreme au liber pe 3 mai, deci dc vrea cineva pe 3 mai poate sa isi faca direct. Poti pastra programarea si sa postezi atunci aproape un subiect pentru cine vrea sa mearga in locul tau.

Anca 10+
Vine bebe

Mergi la inceput