Analize gratuite

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

daca faci un calcul vezi ce inseamna...20 mil oameni sa faca analize medicale 1 data /an ...asa ca lasa-i pe aia bolnavi sa faca asta.
in plus despre ce analize vorbim aici...unii au nevoie de unele scumpe...altii vor altele...daca se imbulzesc toti asa cum e acum ajunge bugetul la sapa de lemn
asa cum am mai spus si laboratoarele gresesc si dintr-un om presupus sanatos ajungi sa te investighezi aiurea in 7 locuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

guestus sa inteleg ca lucrezi la astia cu CAS-ul?!
sau iti faci griji de banii statului?!
in fond e mai important sa previi decat sa tratezi....
si nu e obligatoriu sa faci analizele TOATE...adica RMN,EGK si altele din astea f scumpe....
aia bolnavi sunt bolnavi ca nu s-au dus cand trebuia la medic....ca nu au prevenit!

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

analizele gratuite care cei de la MS spun ca trebuie facute sint okay....stiu yo ca sint niste teste la femei ce trebuie ...dar sa vii sa spui ca vreau sa fac si aia si aia ca ai dat bani la stat e ridicol. tu nu ai nici o vina..poti sa ceri si RMN din 2 in 2 zile...responsabilitatea e a doctorului care iti da trimitere.

Mergi la inceput

ok,deci,am inteles, nu lucrezi la "CAS"
si,din partea mea stai linistit ca nu cer RMN...desi,ma gandisem odata ca nu ar strica.....mai ales ca am avut antecedente in familie si ziceam yo ca ar fi bine sa stiu de pe acum daca am ceva malformatii la vasele de sange...... s-ar parea ca am ceva la cap ca de asta sunt incapatanata!!!
oricim nu as cere din 2 in 2 zile,dar daca medicul imi da sa le fac ....le fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Guestus, este vorba de analizele obisnuite de singe si sumarul de urina.Daca, unele din rezultatele acestor analize nu sunt in parametrii normali, atunci se impun investigatii suplimentare...Daca ai trimitere de la medicul de familie, nu ar trebui sa le platesti nici pe ele.

Theiuta

poze cu Nicolas

Mergi la inceput

theiuta,pai problema lui Guestus e ca daca se fac 20 mil de astfel de analize,statul o sa ajunga sa dea faliment....o problema grava.... sanatatea asta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Theiuta

Guestus, este vorba de analizele obisnuite de singe si sumarul de urina.Daca, unele din rezultatele acestor analize nu sunt in parametrii normali, atunci se impun investigatii suplimentare...Daca ai trimitere de la medicul de familie, nu ar trebui sa le platesti nici pe ele.

Theiuta

poze cu Nicolas

pai asa zisu medic de familie iti da trimitere sa faci analizele daca esti bolnav....cum e si normal...dar daca tu nu ai nimic de ce sa le faci? vaccinul e obligatoriu si te cauta ei...dar analizele simple de singe si urina?
arata tu o alta tara mai bogata ce face analize gratuit la un individ sanatos tun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by Guestus

analizele gratuite care cei de la MS spun ca trebuie facute sint okay....stiu yo ca sint niste teste la femei ce trebuie ...dar sa vii sa spui ca vreau sa fac si aia si aia ca ai dat bani la stat e ridicol. tu nu ai nici o vina..poti sa ceri si RMN din 2 in 2 zile...responsabilitatea e a doctorului care iti da trimitere.

Guestus , analizele se fac preventiv. Iti da doctorul trimitere sa faci analize si daca spui ca esti mai obosit , tot aiurea le faci ?
In Canada pers. trecute de 50 de ani sunt obligate sa faca anual sau o data la nu stiu cati ani colonoscopie..tot aiurea?
Nu , sunt analize care pot decela anumite afectiuni si pot preveni.RMN se da doar dupa alte examene paraclinice daca starea bolnavului e la fel si nu se stie de ce , in caz de cancere , samd.

De anul asta este obligatoriu sa-ti faci analizele 1/an cel putin si este si gratuit!
Eu mi-am facut acum analizele gratuit , "aiurea" cum spunea Guestus , ca nu aveam simptome si a descoperit pe langa celebrele lamblii ca am o "inclinatie" pt. microlitiaza renala. Prin urmare am primit tratament pt. asta si regim .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Eu stiam ca numai gravidelor li se fac analize gratuite.

Mergi la inceput

nene...ideal este sa investighezi la fiecare 2-3 minute....dar de unde bani?

XIO...dar ai facut analizele la mai multe laboratoare (daca vrei iti arat variatii de rezultate la analize simple) ....ca poate tii regim aiurea...

Mergi la inceput