About a Boy (and not only)

About a Boy (and not only) | Autor: Julie

Link direct la acest mesaj

Tocmai am vazut acest film... si vi-l recomand. Daca, bineinteles, va plac Hugh Grand (si chiar daca nu va innebuniti dupa el), amaruiul umor englezesc, coloanele sonore mai cantate si engleza britanica (io-s sensibila de tot la aspect, ahhhh, ca Wanda cand aude limbi straine :)).

Si, hm, daca nu ati vizionat, va informez sa nu aruncati banii pe casete si dvd-uri cu Wedding Planner (cu J. Lo.), o porcarie - si pe deasupra si sinistru de prost jucata.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

Superb filmul!!!!!Si eu vi-l recomnad cu placere!!!

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

si eu l-am vazut si mi-a placut mult.va mai recomand si Jonny Q. la care am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Hm... pe mine m-a plictisit filmul. E clasic tipul de subiect cand un copil incearca sa-i gaseasca mamei un partener (si un tata pentru el)... si in felul asta se schimba si barbatul care era un fustangiu pana atunci... si copilul se schimba.... bla bla

Na ca v-am povestit si filmul!

Adela

Julia http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

quote:
Originally posted by Adela

Hm... pe mine m-a plictisit filmul. E clasic tipul de subiect cand un copil incearca sa-i gaseasca mamei un partener (si un tata pentru el)... si in felul asta se schimba si barbatul care era un fustangiu pana atunci... si copilul se schimba.... bla bla

Asa-i, nimic nou sub soare, de aia am si ezitat sa-l vad pana acum - deja e trecut la sectiunea "filme vechi" la magazin. Doar ca recomandarile mele se refereau nu la subiect in primul rand, ci la felul in care e facut si jucat filmul. Si oricum, daca fustangiul pocait e un stereotip (in filme, nu in viata), finalul e placut totusi.

Nu stiu ce sa zic, dar intr-o mare de filme proaste superpromovate (The Gladiator, de pilda), ori filme deosebite dar greu de inghitit (Breakfast of Champions), ori violente (nu ma refer neaparat la balti de sange sau scene explicit sexuale), asta mi s-a parut ca o gura de aer curat. Ori m-am tampit de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moto spune:

Parerea mea ....asa si asa .... tipic american mie nu mi-a placut chiar mult ...dar fiecare cu gusturile...Delia si bb-ul Sebastian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

quote:
Originally posted by Julie

Doar ca recomandarile mele se refereau nu la subiect in primul rand, ci la felul in care e facut si jucat filmul. Si oricum, daca fustangiul pocait e un stereotip (in filme, nu in viata), finalul e placut totusi.

Nu stiu ce sa zic, dar intr-o mare de filme proaste superpromovate (The Gladiator, de pilda), ori filme deosebite dar greu de inghitit (Breakfast of Champions), ori violente (nu ma refer neaparat la balti de sange sau scene explicit sexuale), asta mi s-a parut ca o gura de aer curat.

Perfect de acord.
Adela

Julia http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misilicu spune:

Da si mie mi-a placut. Mi-au mai placut si celelealte filme cu el(Bridget Jones's diary si Notting Hill ), chiar daca sotul meu le numeste " siropoase ".

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

E dragutz filmul. Noua ne-a placut foarte mult. Daca mie erea de ashteptat sa-mi placa deoarece imi place Hugh Grand.....si sotzul a zis ca e dragutz si merita vazut.
Mai de cand suntem gravizi am observat ca shi sotzului ii plac filmele siropoase/romantice.
Sa fie emotzia de viitor tatic de vina?

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Mie mi-a placut filmul.Si Hugh Grand si baietelul au jucat bine.Iar engleza aia britanica i-a sporit farmecul.

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Daca vreti un film fain cu Hugh Grant incercati "Two weeks notice". Rolul feminin il detine Sandra Bulock. Mie mi-a placut foarte mult si am ris o multime.

Anca.

Mergi la inceput