Ajutor - caut un ecografist bun in Bucuresti!
Buna tuturor! Sunt in a 17-a saptamana de sarcina si vreau sa imi fac o ecografie - am mai facut pana acum cu rezultat ok, insa nu mi-am dat seama de sarcina mult timp si nu am facut lucrurile "ca la carte" - de aceea as mai vrea o a doua opinie.
Stiu de dr. Pop, Iosup, Herghelegiu - sunt celebri pe acest forum, dar din pacate e foarte greu sa ajungi la ei - au disponibilitate de programare abia in mai, iulie... eu as vrea cat mai repede. Cum altii eu nu stiu, va intreb pe voi: cunoasteti pe altii de care ati fost multumite si pe care i-ati recomanda?
Va multumesc mult!
Raspunsuri
oana_r spune:
stiu ca dr.Herghelegiu este super.
10+ si matei 
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
ancamari spune:
Incearca la cabinetul dr. Tutunaru unde si dansul si dr. Iosup fac eco. Eu nu am fost acolo, dar cauta prin forum si gaseste nr de tel de acolo si incearca sa-ti faci programare, dar cred ca mai devreme de 2-3 sapt tot nu reusesti nicaieri sa te duci. Succes!
Anca, 34s+
Andrei Cristian
burtica
ayla spune:
Dr. Adela Dinu - Centrul Medical Unirea (Arcul de Triumf). Dar tot in jur de 2-3 saptamani dureaza programarea.
witchy_witch spune:
Dr. Pelinescu de la Medlife - tot cu 1-2 luni inainte se fac programari, dar stiu ca lasa cateva ore libere pentru situatii urgente, asa ca poti incerca la receptie si poate te strecoara intr-o astfel de pauza pastrata...
sapt. 20 cu
maricel in burtica
LuciaZ spune:
Cabinetul dr. Iosup (impreuna cu dr Tutunaru)- tel progr. 0724 46 46 46.
Incearca totusi, programarile se fac si mai din scurt daca ii explici situatia. Succes!
20+
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea
olguttza spune:
dr. mea, Irina Pacu (sp.Pantelimon), are competenta ecografica; face eco la Medical City (zona Aviatorilor), iar programarile se fac de la o saptamana la alta - lucreaza acolo doar miercurea; aparatura e super performanta, iar preturile nu difera mult de alte clinici "celebre".
daca vrei amanunte, da-mi un PM.
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">
25+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
terishka spune:
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri. La dr. Herghelegiu nu am reusit sa ma strecor nicicum, am incercat si reusit insa la dl. dr. Pelinescu (am programare saptamana viitoare) - multumesc pentru recomandare:) Pastrez si celelalte sugestii, pentru orice eventualitate (desi sper din tot sufletul sa nu fie nevoie si sa iasa totul bine...)
LuciaZ spune:
Iti pot ceda programarea mea luni la 18,30 la dr. Iosup la CM Unirea. Este pt morfofetala. Eu nu pot ajunge.
20+
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea
terishka spune:
Lucia, iti multumesc mult pentru ajutor, insa din pacate nu am fost in Bucuresti zilele acestea avand un weekend prelungit si nu am putut vedea mesajul tau. Raman cu dr. Pelinescu pe vineri.
Diana
diana_jors spune:
Scriu si eu, ca poate ajuta pe cineva care va citi mai incolo
: Eu am fost foarte multumita de dr. Calomfirescu, de la Medicover Victoriei. Programari: cu 1-2 saptamani inainte.
Diana
39+ cu
Mihai-Alexandru
AMR 6 zile