Piticodromul de sept-oct 2005 (177)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

La Multi Ani, Irina! Distractie placuta astazi!
Felicitari, Alina!

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

BUNA DIMINEATZA!
La noi ieri a fost frig, a plouat,si aiurea de tot k nu am putut iesi afara decit dimineatza

IRINA-La multi ani!!!!!SA fii sanatoasa si optimista, frumoasa si inconjurata de dragoste , mereu
DANA- admirat Antoina cu bucle si fara...E la fel de frumos in ambele ipostaze...
Eu ma mentin cu investigatiile lunare, pina in iulie cind o sa am un verdict.Luca are doar un discret sindrom de hepatoliza si e monitorizat si el la Cluj.In general e ok, multumim de intrebare
ALINA-multumim de complimentCe mai face burtica?

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!

Multumesc pt felicitari!

Irina la multi ani si sanatate maxima!!!!

Mai da ce frumushel e Antoine si ce par cretofolin !

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

neatza,

Am avut o mare si placuta surpriza azi cand am deschis forumul.
Va multumesc frumos . Si eu care nu aveam de gand sa zic nimic .

Acum zic si eu LA MULTI ANI tuturor berbeceloc, caci sper rusinea meu eu nu va stiu zilele de nastere. Va doresc tot ce va doriti si voi .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

La multi ani, Irina!

L-am vazut pe Antoine. Uau! Ce bucle frumoase ... avea E un scump si tunsulica.

Aseara fi'miu a furat un baton de twix de pe masa si cand l-am descoperit halise deja destul din el. Deja ma resemnasem ca o sa dormim din parti noaptea, mai ales ca e si cu caninii spre iesire, dar surprize-surprize ... copilul a dormit tun, n-a miscat 10 ore.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Bine v-am regasit,fetelor!Am reusit sa citesc ce s-a scris de cand n-am avut net(m-ati ajutat si voi ca n-ati scris mult).

Intai si intai vreau sa-i urez Irinei "La multi ani!" plini de fericire.Felicitari pentru permis.

O felicit si pe Alina,mami de Vladi si-i spun sa stea linistita ca nu are cupilu nimic,poate un pic de lene.Nici al meu nu-i cu mult mai harnic la capitolul asta.

Nicol,imi pare rau pentru ce s-a intamplat.

Am vazut o multime de copii,care de care mai minunat:Noua,Teodora,Luca,Petrut,Vladi,Antoin.

Si noi am fost ieri la tuns cu Mihnea.Mama,ce plans cu sughituri a prestat!Ma tot uitam la pozele cu Antoin la tuns si nu-mi venea a crede ca e asa linistit si fara lacrimi.De atat foiala nici nu l-a putut tunde foarte bine.

Ma bucur ca ale noastre gravidute sunt bine.Va pup pe toate si va doresc zile usoare si fara probleme.

Mihnea nu mai vrea sa bea lapte praf deloc.Am incercat lapte dorna pe care-l accepta doar indulcit cu miere si "baut" cu lingurita.O sa mai incerc ceva smecherii poate,poate.
Din pacate cred ca are dermatita atopica.I-au tot aparut pe barba pete rosii aspre.Au trecut in perioada cand i-am dat peritol,au reaparut apoi si-au trecut iar cu elocom,au reaparut din nou.Nu-mi dau seama ce le cauzeaza.

Sofia,te-am vazut in revista(foarte faina poza) si ti-am citit povestea burticii(de fapt noi o stim mai in amanunt).

M-am cam lungit,revin daca imi mai amintesc daca si ce am de spus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Din ciclul: "Mami , eu stiu mai multe decit crezi tu!" :)

Ne uitam impreuna la niste poze facute in gara de cind am mers cu Luca sa vada trenurile stationate...La o poza in care era el cu Calin in cadrul usii unui vagon, spune: DOI...Am crezut ca spune despre ei doi, caci recunoaste deja un grup de doua obiecte...Dar vazind k nu se uita unde credeam eu in poza , il rog sa puna mina sa arate...unde e doi?
Spre surprinderea mea ( era sa leshin de-a dreptul:) imi arata CIFRA doi, de pe vagonul de clasa a 2-a ...

Traiasca filmuletzele B.E.

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Multumesc inca o data!

Dana l-am admirat si eu pe Antoine . E un dulce si fara carlionti, acum doar pare mai serios .

Si din seria educam copilul sa doarma singur... Povesti SF:
aseara Vlad a adormit pe la 10 singur in pat fara macar sa ma strige odata. Eu fericita am cascat gura la TV vreo 20 min si mi-am facut o salata... cand aud ca a inceput sa planga... N-a mai vrut sa se culce singur asa ca ne-am uitat impreuna la meci si apoi la o jumatate de serial. Nici vorba sa se culce... pace buna... Asa ca am stins toate luminile in casa si i-am zis ca noaptea nu e lumina... ca se ia curentul . A vazut intrerupatoarele cu leduri rosii... dar a mers pana la urma treaba cu luatul luminii... asa ca a inceput bajbaitul prin casa.
Nu l-am lasat sa intre la mine in dormitor asa ca s-a asezat la usa, in brate la mine... il pazeam pe tati sa doarma bine ... dupa alte parlamentari si explicatii l-am convins sa mergem la el in dormitor... putina tavaleala si l-am suit in patut. Eu in fotoliu langa el. Am stat asa mai bine de jumatate de ora in care lui nu-i tacea gura... A avut incercari sa se dea jos, dar i-am zis ca mami nu poate sa-l ia si gata... Pe la 1 si 10 a renuntat si s-a asezat brusc jos in patut si in 5 min dormea dus fara suzeta . Nu s-a trezit deloc peste noapte (de oboseala nu de parlamentarile mele)
Sa vedem diseara episodul 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Vai, Irina ... parca vad (aud) scena, cu tine pe fotoliu si cu copilul in pat vorbind non-stop
Sper ca episodul 2 o sa fie "ma culc la 10 si ma scol la 8, ah ce bine am dormit".

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Ruxi episodul ala cred ca o sa fie "dupa ani si ani"!

Mergi la inceput