Stelutze de ianuarie februarie 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

HRISTOS A INVIAT!

Fetele eu am cam dat-o in bara...am reusit sa racesc. Ma doare capul, imi curge nasul si am pungi de puroi pe amigdale. Ce sa iau/ce sa fac? Tre sa spun ca alaptez exclusiv...deci tre sa am grija.
Habar n-am cum am reusit dar ma gandesc ca e de la Alexia care de sambata dimineata o tot tine in febra continuu (adica ii scade dupa antitermic si apoi creste la loc dupa cateva ore), are nasul infundat, e agitata...dar tot e REA cu bb mic.
Ieri a reusit performanta si l-a muscat de degetelele de la manuta si mama ce a mai plans bb. Tot ieri bb dormea in carucior langa tac-su si a venit ea si i-a fluierat in ureche asa tare ca s-a speriat bb mic si a plans cu suspine...de abia l-am calmat.

Gata, s-a trezit mandra si plange dupa mine...ma duc sa-i mai dau ceva medicamente ca frigeeee!

Va pup!

PS: Eu n-am spus dar am vazut toate pozele...dulci foc bebeii

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

ADEVARAT A INVIAT! Ce frumoasa e sarbatoarea asta. In fiecare an imi face pielea de gaina slujba de la miezul noptii. Ieri am fost singurica. Matei dormea tun si tati mai avea nitel. In plus, la omorul care era la biserica, nu am de gand sa il iau pe Matei nici la anul. Cand o fi mai mare sa inteleaga si sa nu se sperie.
O singura rezerva in toata sarbatoarea: de ce o veni lumea la biserica asa ca la discoteca? Chiar sa stai in curtea bisericii intr-o mana cu lumanarea si in alta cu tzigara in noaptea de Inviere ... sa ma ierte Dumnezeu. Nu va mai zic de tzoale, frizuri, strigaturi, mobile etc. Astia suntem ... in fiecare an ma intreb cum o fi avut Hristos rabdare sa indure atatea pentru noi ... care continuam cu fiecare prilej sa il facem sa indure si mai multe. Eu azi noapte m-am rugat sa am si eu in suflet lumina aceasta de Inviere si aceasta v-o doresc si voua.

Tema zilei: dati mesaje stas de Paste? Din alea cu "Fie ca lumina ....". Pe mine deja ma ia rasul cand primesc acelasi mesaj, dar identic, de la persoane care nu au nimic in comun. Ce ti-e si cu comunicarea asta.

In alta ordine de idei, ca vedeti ca sunt vorbareata in dimineata asta, nu stiu ce sa mai inteleg cu Matei. De doua nopti iar a inceput sa se trezeasca la 3 jumate, 4. Il mai amagesc pana la 5 si apoi urla pur si simplu de foame. Si si-a gasit noptile cand sa reinceapa, ieri si azi cand eu am fost lata ... . Dar oare ce sa fie asta? Ne intoarcem la ce a fost??? Nuuuuuu

Mihaela, imi pare tare, tare rau ca esti racita. Eu zic sa iti faci sucuri multe de lamai si portocale (daca poti) sau ceai de macese ca are vitamina C mult. Si cred ca antibioticul pe care il poti lua e Augmentin, parca asa am auzit. Aveti vreo farmacie non stop? Daca nu e una la Policlinica si cred ca iti da doza pt doua, trei zile chiar si fara reteta. SANATATE MAXIMA!

Haideti ca iar au venit shoriceii in burta la Matei. Petrecere frumoasa.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

HRISTOS A INVIAT! PASTE FERICIT!

buna dimineata fetele! stau un pic la o cafeluta si trecem la treaba . deci sa raspund si eu un pic!

ALINUK - pupam bebe margeluta din felicitare, superb...
nu e plin cosul cu oua, aoleu k, pai cat stateam. doar am pus o fatza de masa in cos sa para plin si deasupra o farfurie de plastic inclinata cu ouale :)
pun poze mai multe maine.

KATERINA vaaaaai superb bebe anelin , doamne ce mafiot avem printre noi, cu ochelari el acolo... mortal...

MARINAR - multumin de complimente , pupam fetele! am vazut si eu cruciulitele si cosulet .

MESSA - a venit deja iepurasul... si e fetita frumusica foc! ce costumas misto! mai pune poze
buuuuna o utza in miez de noapte, si noi practicam , asa ca prin vis...

ALINATXA - pupici iepurasului tau roz! ce scumpete! si tu ai slabit super mult, dupa ce vad eu in poza. bravo, felicitari! eu mai am...

MARINA - ia uite un iepuras in blugi! ca thea mea, si are si caciulita din aia tot alba . pun si eu poze maine.

IVINA - mi-ai facut pofta cu drubul ala, aoleu cu niste mustar.... n-am facut ca n-are cine sa manance in afara de mine.

va urez o zi nemaipomenita, fericita , insorita alaturi de toti cei dragi voua!

noi am stat pe afara ieri, a fost o zi superba, ne-am intors tarziu seara. mai am de pus mielul la cuptor, cartofii. ciorba de perisoare e gata. as fi mers si eu la biserica dar e doar una greco ortodoxa si departe rau si de dimineata rau. asta e, poate la anul. ma duc in timpul saptamanii. oricum aici nu se sarbatioreste ca in romania. as fi vrut eu. dar cu gandul....
punem poze maine si povestim cum am petrecut. va pup!

diana si thea
www.dropshots.com/dianamizzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Sa aveti o sarbatoare luminata fetelor!!!

Am intrat o fugutza sa vad ce faceti si bine am facut...

Roandre, albastru de metil!!!!, la mine are succes garantat!!! Cu un betisor de urechi inmuiat in solutie d'asta icerci sa dai bine in gat, chiar daca nu e ft placut, insa e suportabil ...
Dupa ce dai incerci o jumatate de ora sa nu bei/mananci. Da de mai multe ori pe zi!!!
Sa ne spui cum esti!

Catalina eu votez la tema zilei propusa de tine "contra". Urasc acele mesaje standard trimise de Pasti si de Craciun. Mi se par atat de impersonale... Daca vreau sa spun cuiva o urare prefer sa o fac "live" prin telefon si prefer sa vb un minut doua, decat sa ma imbecilizez trasnmitzand porcarii din alea...pe care vorba ta...le primesti de la mai multe persoane, identice. In cel mai rau caz - daca e o persoana importanta pe care nu as suna-o oricum si de la care am primit un atare mesaj (cum ar fi un sef de pe la birou etc) ii raspund cu "Multumesc la fel si dvs"

Noi ne pregatim de un parculetz matinal dupa care mergem toti trei in vizita la parinti. Luam masa in familie cu toti bunicii.

este primul Pasti in trei si primul Pasti al lui Margelutza!!!

Dia un gand bun de acasa!E frumos ca pastrezi spiritul si traditia sarbatorii. Am inteles ca prin Europa nu se fac asa pregatiri ca la noi si nu se traieste "starea" aceea speciala a sarbatorii pascale ...

pup fete cucuiete!!

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Si eu am aceeasi parere Alinuk. Din pacate si anul acesta am descoperit ca multi amici inca cred ca sunt cool trimitand-u-le.
Sa aveti un Paste frumos alaturi de bunici.

Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Hristos a Inviat, sarbatori fericite

fetelor cred ca pt toate sunt cele mai frumoase sarbatori, ne simtim implinite cu bebeii alaturi si sotii iubitori.

bebita mea are nasul putin infundat l-am aspirat de dimineata dar tot parca harcaie are ceva in gatisor cum procedez cu ce ii dau??

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

HRISTOS A INVIAT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Adevarat a inviat!!

Roandre, saracutul Robert...eu te inteleg perfect ca si Andreea mea e la fel...tipa de bunastiinta langa bb...cu greu ma stapanesc sa nu-i dau vre-o doua...asa ca si noi suntem in tipar

Catalina,sunt si eu cu tine....mie imi place sa trimit mesajele personificate.Am primit unul acum de genul "viata sa va fie pufoasa ca un cozonac, colorata ca ouale de pasti..blabla"....de,chestie de gust

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Adevarat a Inviat!

Catalina - subscriu si eu : Foarte frumoasa e aceasta sarbatoare! Mai ales anul acesta cand suntem o www.flickr.com/photos/97909760@N00/450543197/" target="_blank">familie implinita (asa arata niste parinti super fericiti cu un www.flickr.com/photos/97909760@N00/450543201/" target="_blank">pitic: o www.flickr.com/photos/97909760@N00/450543193/" target="_blank">mamica si un www.flickr.com/photos/97909760@N00/450543199/" target="_blank">tatic)

Mihaela - multa sanatate!

Sa petreceti frumos in continuare! Sa nu faceti excese la si !

Hristos a Inviat!

poze Vladutz
Raluca lui Vlad-Matei(31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

HRISTOS A INVIAT!!!!

Am adus lumina
Am mancat muuuult!!!
Am ciocnit oua cu tati si cu bebelu` meu iubit!
Ma simt implinita, fericita si recunoscatoare!

Va pup tare!

Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput