Care este tariful pentru o bona ?
Va rog, spunet-mi si mie cu cat platiti bona, cat sta cu copilul si ce atributii ati satbilit ca ii revin. Multumesc mult,
Ioana,
Raspunsuri
mcrmiki spune:
Cred ca in primul rand ar trebui sa ne spui din ce oras esti.
Eu sunt din Timisoara si ii dau bonei 1.500.000 lei pt. 8 h/zi de luni pana vineri. Eu ii pragatesc mancarea si ea doar ii incalzeste, ii mai fierbe cate un ou sau cate un cartof. In rest sta cu copilul si nu mai face nimic. Mentionez ca este vecina cu mine si ajunge la noi intr-un minut.
Miha & Bogdan
Ioana Sora spune:
Buna. Multumesc mult pentru raspuns. Nu am raspuns mai repede, pentru ca nu am putut intra pe Net cateva zile. Sunt din Bucuresti, dar nu cred ca diferenta la preturi e chiar atat de mare intre Timisoara si Bucuresti.
Multumesc din nou,
Ioana
iuliacm spune:
Citest si aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=6886&SearchTerms=BONA
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=7472&SearchTerms=BONA
Iulia
ivonne spune:
Sau intra pe www.marypoppins.ro. E site-ul unei agentii de babysitting din Bucuresti. Aici gasesti si o lista de intrebari uzuale care te lamuresc in mai multe privinte. Eu pentru un program de la 9 la 18 ii dau 3.500.000. Am avut insa noroc de o bona extraordinara, care pe langa bebe se ocupa si prin casa de curatenie, in limita posibilului. Adica mai si gateste uneori, mai sterge praful etc. Dar cu asta s-a oferit ea sa ne-ajute pt ca nu stabilisem de la inceput sa faca si menaj. Noi am luat-o de la ei si mi s-a parut super ca am avut de unde sa aleg. Mi-a fost chiar greu ca toate erau pregatite si cu experienta. Si sta si in zona noastra. Mult succes!
catalinad spune:
Buna! Mi se pare foarte interesanta discutia despre salariul pe care il oferiti bonei. 3.500.000 mi se pare un pic cam mult totusi ... Eu platesc 3.000.000 pt un program de luni pana vineri intre 9:30 si 17 si sambata 2,3 ore. Si eu tot printr-o agentie am gasit-o, prima data am fost la mary poppins, dar m-au cam dezamagit, apoi o prietena mi-a recomandat Blu Servicii, serviciile lor mi s-au parut super, persoanele erau intr-adevar verificate, atat medical, cat si psihologic. Puteti sa vedeti si voi oferta lor, pe www.blu.ro
bye,bye
gabid spune:
Eu ii dau 2 mil/luna pt 8 ore/zi,5 zile/sapt.Imi face si menaj usor(calcat,sters praf,bucatarie).Credeti ca-i mult?
Gabi.
ivonne spune:
Draga catalinad,
In ce sens te-a dezamagit marypoppins ?!
Si noi am apelat la ei si am fost chiar foarte placut impresionati!
Ei colaboreaza cu o clinica, Romgermed se numeste, unde fac testul psihologic si examenul medical al bonei. Noi pe langa fisa medicala, am vorbit personal cu doctorita de acolo care a vazut-o si asta mi s-a parut chiar super! Descrirea care i-a fost facuta s-a dovedit exacta. Nu imi pot imagina o persoana mai potrivita sa se ocupe de Dorian. Iar salariul de 3.500.000 nu mi se pare deloc mare pentru asa un program plus weekend. Prefer sa stiu ca bona vine cu placere si e multumita decat sa am emotii ca are vreo neimplinire ascunsa(ma refer la salariu) care se poate rasfrange asupra lui Dori. Voi ce parere aveti?
renate73 spune:
Noi ne cunoastem de mai mult timp cu mary poppins. Ei ne-au ajutat si cu petreceri pentru cei mici la aniversari, si tot prin ei l-am cunoscut pe "Mos Craciun" iarna trecuta si am fost foarte incantati. Cei mici abia asteapta sa mai vina o petrecere.
Iar in privinta salariului, nu mi se pare nici mie un salariu mare si subscriu ideii ca bona trebiue sa fie multumita din punctul asta de vedere.
Ca atributii noua ni se pare normal sa se ocupe de bebe si tot ce tine de el. Adica sa-i pregateasca papa, sa aiba grija sa fie mereu curat sa aiba camera in ordine, sa fie calda, atenta si responasbila.
CODRUTZAI spune:
Sper sa nu se supere, dar oare catalinad,nu are legatura cu acea agentie albastra de care spune? asa m-am gandit,poate e buna.
Adaugat de Dede : Am modificat mesajul tau, transformand minusculele in majuscule. Am sa te rog sa fi mai atenta data viitoare. In plus, mesajul nu are nici o legatura cu subiectul initial - daca doresti sa deschizi alt subiect, nu ezita!