FRISCOdent-Zahnweiß-System
Si-a albit cineva dintii cu sistemul asta? Cum se utilizeaza? Eu am un prospect in germana si nu inteleg nimic, asa ca nu stiu cum se foloseste. Cat timp se tine gelul pe dinti?
Raspunsuri
pisimuky spune:
Nu mi-am albit inca dintii desi intentionez sa o fac cat de curand 9 tin foarte mult la dantura ), asa ca nu-ti pot spune nimic despre sistemul de care pomenesti tu. Insa, iti pot spune ca am intrebat-o pe dr. stomatolog la care merg eu ce parere are despre albirea dintilor cu diverse geluri. Si ea mi-a zis ca daca tin neaparat sa-mi fac, o pot face, merge o data, insa ea considera ca gelul respectiv distruge smaltzul dintilor, e ca si cum ai aplica detartrant pe gresia din baie de ex.
Mamica de
nazdravan Rares si
Mihnea
Good things last forever.
Leta spune:
Eu ti-as raspunde cu draga inima, dar n-am folosit sistemul de care zici tu. Nici n-am auzit de el. Iti pot spune cite ceva despre Opalessence daca vrei.
Leta
si un bebe
poze 2005
poze 2006
Ayla21 spune:
Opalescence am folosit si eu.Dar tu de unde ai produsul?Nu se foloseste fara supraveghere medicala.La Opalescence eu am avut reactii si a fost bine ca am tinut legatura cu medicul meu stomatolog.
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."
claujro spune:
Da, Opalescence am folosit si eu numai ca nu l-am suportat si m-a costat si foarte mult. In momentul cand puneam mulajele cu gelul inuntru simteam toti nervii de la toti dintii si ma durea ingrozitor, il am si acum in frigider, cred ca a expirat.
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
Ayla21 spune:
Asa e,Claudia,dar am mers pe ideea ca sunt pe lume si dureri mai mari,si chiar eram innebunita sa am dintii albi(ii am si destul de mari)
.Eu consider ca nu am platit degeaba pretul si nu ma refer la bani.
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."
dianas spune:
Am folosit si eu OPALESCENCE dar procesul de albire cu gelul asta e foarte lent. FriscoDent actioneaza mai rapid, nu demineralizeaza dintii in aceeasi masura ca si Opalescence (dupa cateva ore de tratament cu Opalescence imi treceau toti curentii prin dinti ceea ce nu s-a intamplat cu FriscoDent).
Mi-am pus gelul cate 15 minute pe zi, albeste mai repede decat Opalescence, am inteles ca e mai nou decat opalescence si mai bun (mai eficient si mai bland cu dintii daca se poate spune asa ceva despre un gel de albit dintii). In linii mari m-am cam lamurit si despre sistemul asta de albit dintii.
Cred ca dupa un anumit prag dintii nu se mai albesc orice le-ai face. Iar eu cred ca mi-i am albit la maxima capacitate. Din pacate, capacitatea maxima a dintilor mei nu e ceea ce-mi doresc eu... Poate la cabinet se albesc mai bine, n-am incercat pana acum.