Cat si Cand v-ati ingrasat in timpul sarcinii?
Raspunsuri - Pagina 4
doradora spune:
intai am slabit 7 kile, ca varsam non stop, apoi le-am pus la loc, am luat in plus vreo 8-9 kg p-ana prin luna a7a, si in lunile 8 si 9 am mai luat tot 9, in total 18 fata de greutatea initiala
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
monalac spune:
18 kg,dar am stat de la 3 luni numai in pat.kg le am luat pe tot parcursul sarcinii,normal,cele m multe,la sfarsit.
alynta27 spune:
Eu am acum un plus de 10 kg. Monalac pe mine ma sperie kg alea multe de la sfarsit....! Am plecat de la 64 kg, 1.60m inaltime. Deci era un exces si inainte de a ramane insarcinata!
Alina-Mirela 30+ cu MARIA
Poze burtica
Pozele mele
mirela0521 spune:
nu mai stiu cat am luat trimestrial, oricum in toata perioada am pus 18-19kg pe care aproape ca le-am dat jos treptat. adik acum la 8 luni dupa nastere mai am vre-o 2-3kg, dar nici nu am facut sport. le-am dat usor fara chin si nu le-am dat brusc
Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze
liadorian spune:
Pana acum am pus cam 10 kg, in conditiile in care de 2 luni stau in pat... Nu-i chiar ce mi-as fi dorit, dar asta e! Nici nu mananc exagerat, dar cred ca lipsa efortului fizic isi spune cuvantul. Probabil ca ce-i mai greu de acum incolo incepe, asa incat incerc sa ma inarmez cu rabdare si optimism si, evident, cu o pereche se adidasi solizi, fiindca o sa fac muulte ture stadion dupa ce se naste bebe! Desi banuiesc ca un copil poate sa scoata untul din tine si fara sa mai ajungi la sala sau la stadion!
Lia S25
ancamari spune:
5-6 kg pana in sapt 19 - in conditii de stres fizic si psihic si greturi
9-10 kg sapt 20-28 - in conditii de stres fizic si psihic
3 kg din sapt 29 pana acum - timp in care am stat numai in pat
Total 18 kg si mai astept. Am aspect de umflata cu pompa, cred ca am si apa in tesuturi la greu. Burta arata ca un ou mare de tot, circumferinta 112 cm si mai creste.
Nu m-am abtinut de la mancare dar nici pofta nu am, mananc numai bunatati care ma gandesc eu ca ar ajuta la cresterea copilului, care pana acum se dezvolta normal, trebuie sa aiba aproape 3 kg acum.
Anca, 35s+ Andrei Cristian
burtica
Mindy spune:
E m-am ingrasat vreo 26 de kile toata perioada sarcinii (am nascut la 41 de saptamini)..
Si eu am avut perioade de urcare, stagnare . Tin minte ca in luna 5 spre 6 am pus 8 kile -intr-o luna . M-au cintarit de vreo 3 ori la Dr credeau ca au gresit la cintarire.
Sint inalta si nu s-a vazut chiar asa de tare ca sint umflatel, mai e si retentia de lichide, imi promiteam ca la urmatoarea sarcina am grija sa nu ma mai ingras prea mult.
Acum dupa ce am nascut nu regret ca am mincat bine pt ca se duc kilele jos mai repede decit credeam... In perioada sarcinii mgazinele din zona mea au avut bune vinzari la inghetata o perioada datorita mie
la 3 luni de la nastere mai am de dat max 5 kile, nu am facut nici un fel de cura sau efort sa slabesc. ba chiar maninc ff bine si de toate. Alaptatul ajuta enorm.
oricum nu incurajez pe nimeni sa se ingrase mai mult de 20, dar daca se pun asta e, la unele gavidute se pun kilele mai mult decit la altele..
deci bucurati-va de sarcina ca e cel mai minunat lucru din viata unei femei si incercati sa nu aveti obsesia cintarului.
Pupici si va doresc sa aveti bebei sanatosi si mincaciosi
i_ulia spune:
witchy, si eu tot in salturi am luat cele 4 kilograme de pana acum. mai exact in luna a 4a si acum, in luna a 6a. nu cred ca trebuie sa iti faci griji. poate ca asa e si constitutia ta, te ingrasi mai mult in partea superioara a corpului.
dar medicul tau ce zice?
24+
witchy_witch spune:
Mda, din nefericire de cand nu am mai scris si pana acum cand ma apropii de nastere am mai luat foarte mult in greutate. Asta desi cu mancatul am lasat-o din ce in ce mai moale. Mai am putin si nu mai mananc nimic, pentru ca oricum eu nu mancam paine, prajeli sau dulciuri... dar acum am renuntat si la mancaruri gatite in mare parte, deci o tin doar pe fructe/legume/lactate/carne f slaba de pui sau peste. De multe ori ma certa sotul ca nu mancasem nimic pana seara (decat un lapte sau un iaurt cu cereale dimineata) si ma hranea cu forta.
Si in total am luat 26 de kg pana acuma, repet... nu am facut niciun fel de exces cu mancarea, am mancat f putin (2 mese pe zi a cate un fel de mancare si gustari de tipul fructe sau iaurturi). Sper eu sa fie f mult lichid, pentru ca sunt toata umflata si "pufoasa" si oriunde ma apesi pentru 3 secunde (si pe maine, si pe palme, si pe pulpe, si pe gambe, ce sa mai...ORIUNDE) lasi urme albe dupa forma apasarii. O sa va tin la curent cu kilogramele lasate in urma dupa nastere, eu sper sa elimin tot acest lichid si sa am o surpriza placuta. Daca voi scapa doar de 10 kg cum am auzit alte gravidutze, si voi ramane cu 16 kg pe mine, cred ca voi innebuni.
(apropos, burta mea este de=a dreptul imensa, si tatzele la fel... sper ca si acolo s-au adunat ceva multe kg de care voi scapa).
sapt. 37 cu maricel in burtica
Ashera spune:
Witchy . Imi vine sa rad tot 26 kg am pus si eu. Peste 2 zile am programare la cezariana, deci nu o sa ma mai ingras. In ceea ce ai scris tu, m-am regasit perfect pe mine. Si eu am burta imensa, sunt toata umflata de la retentia de apa, mananc exagerat de putin. Sunt curioasa si eu cat de repede o sa le dau jos. Hai ca nu mai e mult
saptamana 40
Christian