***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (49)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Androix, numai 5?

Gata, eu de azi nu mai mananc nimic...
Adica ma mai duc deseara la un restaurant ca avem o invitatie , dar de maine...o sa-mi calculez caloriile, cum a zis doctorita (care nici macar nu e slaba

Asta pana nasc. Pe urma, in functie de rezultate, trecem la represalii.

Daca eu raman cu 5 dinainte si inca 10 din sarcina asta...o sa auziti despre mine ca despre Forrest(a) Gump a Romaniei...ca am s-o iau la fuga, frate...de n-am sa ma mai opresc... Uite-asa o sa dau tarcoale in jurul lumii, roata-roata, poate mai imi scade poponeata...

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Elteka, exact ce ai scris tu apropo de dezvoltarea precoce a BB-lui mi-a zis si mie recent dr Badiu. BB arata ca unul mai dezvoltat cu o sapt in avans, dar asta nu schimba sigur DPN-ul. Sa nu uitam ca si dezvoltarea lui nu e liniara, deci la un mom se poate re-echilibra gradul de dezvoltare. Nu-ti face griji in privinta reactiei japonezilor la greutatea ta. Imi place ca faci haz de necaz si cred ca asta e cea mai buna abordare. Imp e sa fie BB sanatos, kg-le se pierd dupa (mai repede sau mai greu-asta e in fct de vointa mamei).
Madi, Androix, la mine durerile tip contractie nu erau ca la diaree, ci le simteam pe per travaliului ca niste cutite in spate. Deci acolo simteam cea mai mare durere.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 31s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Ella, suna la CMU si incearca sa te duci mai devreme, nu mai astepta pana diseara ca poate iti e mai rau si ajungi si mai greu acolo. Mie asa mi-a zis dr ca daca am probleme sa sun (si la el sa stie ca vin) si sa vin chiar la inceput de program (cred ca la 14 incepe azi dar verifica tu mai bine), ca mai intarzie cate cineva, stii tu cum e. Oricum la pranz e mult mai liber decat seara. Stiu ca lui nu-i place sa fie sunat in week-end (desi eu am facut-o o data si nu s-a suparat), dar cand e la program raspunde tot timpul la telefon. Succes!

Anca, 33s+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Andrada, in seara asta se termina foarte tarziu slujba si nu cred ca o sa mai puteti nici voi sa stati si mai mult ca sigur nici preotul nu va mai avea rabdare, stii cum e daca ramaneti voi se mai gasesc 2-3 persoane si gata coada. Ori preotul maine are program super matinal tocmai pentru impartasit si spovedit. Sfatul meu e sa mergi azi pana in slujba.

Eu citesc si pe masura ce mai citesc cate ceva mai postez cate un raspuns...

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

liviana nu o sa plecam anul asta de paste, vin parintii mei aici.

Oare o fi foarte rau daca ajung la dr miercuri??? Atunci imi ies si analizele de urina facute acum 2 sapt si merg si la gineco. Ma duc sa imi cumpar uricol si cu multe lichide poate reusesc sa scap pana atunci. Voi ce ziceti?

Mica 34+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana29 spune:

Andicu, si fetele care mai nasteti prin cezariana la euroclinic. Atentie! am sunat si am cerut sa ma lamureasca cum e cu pretul, ca eu stiam ceva in jur de 7-8000 ron si apoi mi s-a spus ca ar fi in jur de 10.000 ron. si mi-a zis asa. ca intr-adevar, pretul estimativ este de 7.700 ron, dar depinde de echipa de dr. cat considera ca trebuie sa stam in spital, in functie de recuperare, de analize, medicamente, bla bla bla. mi se pare cam aiurea ca nu au un un pret fix, mai ales ca si asa cost mult, sa te mai terzesti ca trebuie sa mai platesti inca nu stiu cate milioane.
deci, fetelor, sa ne rugam sa ne recuperam cat mai repede ca sa nu ne goleasca astia de tot buzunarele.

va pupicesc si va doresc din tot sufletul, Paste Fericit si tot binele din lume!

Ioana28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mica, daca te simti bine, atunci probabil poti astepta si pana miercuri. Totusi analizele de urina sigur nu sunt gata? 2 sapt mi se pare cam mult pt rezultate. Da eventual un tel si intreaba cum au iesit sau sa ti le trimita ASAP pe fax.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 31s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua burtici!

Cristinamaria, direct la nastere ma mai vad cu Anca, ne consultam prin telefon sa vedem cum ma simt...:)))

Eu am reusit numai pe Maria sa o impartasesc (la cat am mancat eu ca porcul in sarcina asta nu era cazul sa imi fac vreun gand...)
Va felicit pe cele care ati reusit sa tineti post si sa ajungeti la impartasit si spovedit.

Ralucami, daca ma vedea doctorita ta pe mine dadea in apoplexie...

Androix, ca bine zici...:)))
Eu am pierdut numa' 5 kg la nastere si in primele zile (pana am ajuns acasa sa ma cantaresc). Am laptat 8 luni si nici macar in primele nu a avut vreun efect sportul asta asupra greutatii.
Insa din 30kg am dat jos 25kg pana la samburica (nu am tinut dieta).
Ma gandesc cu groaza ca acum am 30kg plus 5 ramase de la Maria.
Sper sa ajung la o greutate rezonabila dupa 1-2 ani de la nastere...

Celor care pleaca in vacanta le urez drum bun iar celor care nu mai intra Paste Fericit!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

liviana in afara de culoarea schimbata a urinei nu am nimic altceva, nu ma doare nimic, nu ma ustura, mananca si nici nu curge nimic.
Am fost la farmacie si mi-a dat urinal (uricol nu se mai gaseste). Este din plante, din merisor si mi-a zis sa iau 1-2/zi. Andrada ce zici, sa iau???

Mica 34+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

TAMARASPT, am intrat intamplator pe la voi (eu am o fetita de 9 luni) si am vazut ca urmeaza sa nasti cu DR IOAN PARVU. Vroiam numai sa iti spun (asta daca nu cumva esti la al doilea bb si ai mai nascut cu el si deci stii) ca este SUPER!!!!!
Succes!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput