Mamici de iulie-august 2007 (39)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Paranteza: va rog sa nu va suparati pe mine daca-mi tot scapa fel de fel de perle de tehnoredactare prin mesaje (de aia le si editez atata...) Problema e ca tin tastatura pe brate cand scriu si ies de aici niste minuni...

Lia S24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Culmea este ca noi punem banii si ei vin cu invitatii ca "doar nu pot sa ii refuz". Pai i-am zis lui iuby aseara...daca sunt asa rusinosi si nu pot refuza pe nimeni, atunci sa puna banii si gata. Am tinut neparat sa punem numai noi bani, tocmai ca sa nu aud vorbe dupa aceea ca s-au imprumutat ei ca sa fac eu cununia. Dar cand vad ca au nesimtirea sa imi bage pe gat persoane total aiurea si necunoscute, dupa ce le-am spus ca doar FAMILIA si atat, nu am cum sa nu ma enervez. Pt ce sa ma bag eu in datorii pt obligatiile lor? Eu prietenii i-am chemat doar la primarie si au inteles situatia, in schimb ei cheama pe oricine..... In conditiile astea o sa le zic clar ca maine sa puna banii la cumparaturi si gata. La urma urmei am dreptul sa ma sucesc si eu cu banii asa cum si ei au scos 15 persoane intr-o singura zi pe lista aia!

Offff!!!!!!! Nu sunt nervoasa decat umpik.
Acum trebuie sa fac playlist-ul pt muzica de la cununie...si am un cheeeeeeefffffffff.

24+ Denisa Maria

poze cu noi

Mergi la inceput

Brazuca, mi se pare foarte corect sa puna si ei bani daca aduc asa, invitati peste noapte! Si noi ne-am platit singuri petrecerea, dar am avut drept de decizie finala in absolut orice!
Putem veni cu idei pentru playlist?

Lia S24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Accept cu draga inima orice idee pt playlist! Si-asa nu prea ma pricep eu la muzici de petrecere!

24+ Denisa Maria

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

BUNA ZIUA TUTUROR.LA NOI A PLOUAT ATRE SI E O VREME DE-MI VINE SA STAU NUMAI IN PAT,DAR NU POT CA NU MA LASA ODORASUL,TRE SA MA JOC CU EL.
DISCUTATI MAI INAINTE DESPRE CUM SI PE UNDE SIMTITI BEBELUSUL...SI EU IL SIMT NUMAI IN PARTEA DE JOS,NU VREA SA URCE DELOC...DAR MAI VEDEM CAND MERG DIN NOU LA ECHO.
SIMO,CE MAI FACI?AI COLINDAT TOATE MAGAZINELE?

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 24+
["url=http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/albums"][/url]

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Fetelor sa stiti ca am nevoie azi sa-mi tineti pumnii si va multumim , nu am emotii pentru bebe ( nu stiu de ce ??? ) dar in schimb pentru nena doctorul am pentru ca ultimele doua intalniri nu au fost chiar foarte placute si pentru asta chiar avem emotii , chiar tati ne-a spus ieri ca de data asta prefera sa ne astepte in sala de asteptare . Culmea e ca foarte multa lume din jurul meu au nascut cu el si sunt foarte incantate de el , chiar si medicul meu de familie care nu stia ce medic sa-mi recomande la momentul respectiv tot cu el a nascut (acum multi ani in urma) , sotia patronului meu a nascut 4 copii cu el (ultimul anul trecut ) , colege de serviciu care una a nascut in februarie cu el e foarte incantata de el , ca l-a sunat noaptea cand au inceput durerile si a venit noaptea la ea la spital , deci nu stiu ce sa zic , sunt eu mai "deosebita" , nu stiu ??? Asa ca mergem cu Dumnezeu inainte si Doamne Doamne sper sa aiba grija si de noi ca sa fie totul bine .

Otiliainceput 23+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ily7 spune:

Am mai scris odata mesajul asta dar nu a aparut... cred ca nu eram logata fata desteapta... deh...Deci sa-l mai redactez odata.
Am rugamintea sa ma "lumineze" si pe mine cineva care este mai in tema .
Eu am facut pana acum doar 2 ecografii (si amniocententeza). Totusi ultima oara am fost la acum o luna, iar la urmatoarea ecografie merg abea saptamana viitoare joi.
Desi am incredere in herghe, ca stiu ca e medic bun, ma intreb daca el nu ma cheama doar la ecografii, fara sa-si puna problema ca eu nu merg si la alt doctor pentru control. Oare e OK sa "ma vada" un doctor atat de rar? Daca apar probleme in intervalul asta si nu le depistez decat prea tarziu?
Mi-ar prinde tare bina daca mi-ar raspunde cineva, ca pana saptamana viitoare joi cand merg la doctor... ....
Multumesc anticipat pentru raspunsuri

ily 23 saptamani

Mergi la inceput

Fetelor, haideti sa ne punem capetele la contributie, sa iasa o petrecere super!
Brazuca, ma gandeam sa incepeti cu o melodie a voastra, una de care sa va amintiti mereu. Nu un vals, acela il lasam pentru petrecerea de nunta! Noi am inceput cu Armstrong, Whata wonderful world - ne placea mult melodia si mesajul e super pozitiv.

Dupa aceea depinde mult si din ce categorie de varsta sunt invitatii. Ne dai detalii?

Otilia, de ce nu-ti place dr.? Iti vorbeste urat sau nu e suficient de atent cu tine?

Lia S24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Lia faina faza, super doctor

Brazuca pai sa puna si ei bani in cazul asta.

Alina.a acusica ma uit sa-ti vad mandretile de cateloi si burtica (am auzit ca esti sexoasa tare )

Aylin am sa intreb si eu pe dr mea, dar stiam si eu ca Lia, ca acele contractii nedureroase sunt cat de cat normale. Pai eu le am de vreo luna, mai rau e cand ma agit si devin dureroase si frecvente . Si eu le cam simt cand le am, adica nu sunt total insesizabile, nu stiu cum sa zic, simt cum ma strange mai intai jos si apoi urca spre buric.

Lia eu cred ca am scapat mai usor. Sunt si mai incapatanata si am inceput sa-mi bag in cap ca nu mai am nimic si suport durerile cu stoicism. Inca mai am sensibilitatea aceea abdominala, adica ma doare cand ma intorc de pe o parte pe alta sau daca stau in picioare ori in fundulet, dar m-am obisnuit cu ele. Eu sunt mai energica un pic si nu pot sta deloc locului. Doamne ajuta sa nu se intample nimic. Sa nu incercati asa ceva acasa - adik sa nu faceti ca mine

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 27+

Mergi la inceput

Lavinia, nici pe mine nu ma sperie intensitatea durerilor! Oricum, sunt o nimica toata pe la o durere de masea, spre exemplu. Cred ca mai mult ma tem de alte complicatii - col scurtat sau dechis din cauza contractiilor, chestii de astea. Nici eu nu-s tocmai genul care sa doarma tarziu dimineata si sa stea acolo unde o pui. Dar, uite, ma autoeduc la gandul ca asa e mai prudent. Sper sa rezist pana la capat!

Lia S24

Mergi la inceput