Comori de nov-dec 2004 (146)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Scriu cu intarziere, dar sper ca Sfintele Sarbatori de Paste v-au adus sanatate,bucurii si liniste sufleteasca alaturi de cei dragi.

LA PASTI
de George Toparceanu

Astazi in sufragerie
Dormitau pe-o farfurie,
Necajite si manjite,
Zece oua inrosite.
Un ou alb, abia ouat,
Cu mirare le-a-ntrebat:
- Ce va este, fratioare,
Ce va doare?
Nu va ninge, nu va ploua,
Stati gatite-n haina noua,
Parca, Dumnezeu ma ierte,
N-ati fi oua...
- Suntem fierte !!!
Zice-un ou rotund si fraise
Linga pasca cu orez.
Si schimbindu-si brusc alura,
Toate-au inceput cu gura:
- Pin' la urma tot nu scap!
- Ne gateste de parada.
- Ne ciocneste cap in cap
Si ne zvirle coaja-n strada...
- Ce rusine!
- Ce dezastru!
- Preferam sa fiu omlet!
- Eu, de m-ar fi dat la closca,
As fi scos un pui albastru...
- Si eu, unul violet...
- Eu, mai bine-ar fi sa tac:
Asa galben sunt, ca-mi vine
Sa-mi inchipui ca pe mine
M-a ouat un cozonac!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Aime, pupici speciali si multumim de mesaj!!
Efectiv nu am avut timp de scris, nici pe telefon, nici pe forum sau mail.... am avut multi musafiri, si cu micutza mea a fost mereu de umblat. Aseara dupa ce ne-am intors de la munte am picat ca o musca beata, si-am adormit la ora 20...s-a ocupat in sfarsit Mircea de Iris... si i-a facut baia de seara si-a culcat-o...

Iris a primit in dimineatza de Pasti un cosuletz cu bunatati de la iepuras, oua colorate aranjate in iarba verde, si tot felul de forme mici de cioco... si-a fost foarte impresionata. Ne intreba mereu und eeste iepurasul care i le-a adus??? E tare fascinata de motorul lui taica-sau, si numai calare pe el vrea.. de dimineatza ne intreba daca s-a facut lumina si al motor, si putem sa mergem la el... prevad ca in cativa ani, o sa cam am probleme cu acest aspect... in sensul ca eu nu o sa fiu niciodata de acord sa o stiu motociclista.
Eu sunt genul foarte precaut si nu-mi place sa-mi risc viatza... dar Iris nu pe mine ma mosteneste la felul ei de-a fi.
Pe bune, desi e la inceputul zodiei SAGETATOR, m-i se pare ca este unul veritabil... din cate am mai citit eu.
Fetelor, vreau/nu vreau am inceput sa alerg, fiindca Iris nu mai iese fara bicicleta din curte, adica oriunde mergem ea este pe bici cea roz.... uneori merge la pas, sa zic asa, dar de cele mai multe ori pedaleaza 'cu nerv'... si eu trebuie sa-mi iau picioarele la spinare ca sa nu cumva sa intre in fata vreunei masini. Merge deja f. bine si are rezistenzta mare, merge si o ora... de ex., fara sa se planga de oboseala.

Ooo Miha... felicitari pentru burtica, iti doresc sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Dragelor va multumesc tuturor de urari!

Try,cred ca am zis si eu la un moment dat ca vreau o fetita. Si cum fetele mi-au facut pofta iar doctorita mai mult m-a obligat am purces la treaba.
Nu stiam sigur daca sunt insarcinata,aveam doar o presimtire,dar am facut testul ca stiu daca am unda verde la excese in perioada sarbatorilor. Si n-am avut.
Sarcina e mica,3 saptamani cred,dar burta incepe sa creasca vazand cu ochii.La al doilea bebe se cunoaste burta mai repede?

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

BINE ATI REVENIT!

Miha,,o sarcina usoara si o fetita sanatoasa, frumoasa, desteapta si nu in ultimul rand norocoasa.

http://community.webshots.com/user/tincadiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Sper sa am si eu putin timp sa scriu. Nu am facut mare lucru de paste, cand ne-am trezit dimineata am constatat ca ninsese . Pana seara a disparut zapada pentru ca a plouat in continuare.
Ana a primit si ea oua de ciocolata si iepurasi si a fost tare haioasa ca i-am luat sambata un ghiozdanel si cand a intrebat-o bunica cine i l-a adus a spus ca "Iepurasul".
Ieri am fost putin la munte si la ocean, am cules scoici, ea a invatat sa arunce cu pietre in mare si s-a jucat la nisip. Desi ne asteptam sa adoarma la 8, i-am facut si baita si degeaba la zece a adormit.
Miha, asa se pare ca la bb2 se vede burtica mai repede, sunt muschii burtii slabiti. Si zici ca te-a obligat doctorita ?
Dana, si eu la fel am impresia de fata mea ca este sagetatoare 100%. Eram odata cu masina si ea tipa din spate sa merg cu viteza "da-i mai repede, da-i, da-i".
Felis, ti-am simtit lipsa, nice pe mess nu ai fost .
Ioana, cum a fost la Moreni?

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Adevarat A Inviat!

Miha, sarcina usoara si asteptam cu drag fetita!

Noi ne-am intors aseara de la casa de vacanta, am fost cu ai mei parinti si cu niste prieteni. A fost foarte frumos, vreme super, copiii au stat numai afara, am facut si ceva drumetii. Bineinteles ca au dormit precum bolovanii si la pranz si seara si s-au distrat de minune; ne-am intors cu o geanta de haine murdare-murdare, s-au tavalit peste tot. Sper sa pun si niste poze maine.

Andreea , sper ca te-ai inzdravenit intre timp!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

revenim si noi, de fapt impropriu spus revenim , ca am fost mereu aici, noi am stat acasa, prin vizite la parinti, socrii, nasi, si parcuri
am pus si noi poze noi http://family.webshots.com/album/558564638DdbVCh

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Otiliav
Miha, asa se pare ca la bb2 se vede burtica mai repede, sunt muschii burtii slabiti. Si zici ca te-a obligat doctorita ?

Da mey...ca sa scap de mastoza...

Am pus cateva poze din drumetie.

Miha si Robert

Mergi la inceput

Paxela,ce printesa frumoasa ai! Iti dai seama cum savurez eu acum pozele tale!

Miha si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Hristos a inviat!

Miha, ce veste frumoasa chiar de Paste. Se pare ca vom fi din nou colege la noiembrie-decembrie, 2007 de data asta. Sa ai sarcina usoara si un bebe sanatos...poate de data asta o sa avem parte de fetite . Cat despre burtica, asa mi s-a parut si mie ca a crescut mai repede decat la prima sarcina...arata de parca as fi deja in 3 luni si nu am decat 5 saptamani.

Noi am avut parte de vreme buna si in zilele de Paste am iesit sa ne plimbam ca sa profitam de aer curat. David a fost coplesit de oua de ciocolata, pe cele vopsite insa nu le apreciaza...noroc ca nu am facut prea multe. Am facut pasca si inca 2 prajituri simple, ca nu am avut rabdare suficienta pt bucatarit, si deja nu mai avem nici un dulce. Am fost si la inviere si ma bucur mult ca am reusit sa stam pana la sfarsit ca sa-l putem impartasi pe David.

5 si David (18.11.04)

Mergi la inceput