Comori de nov-dec 2004 (146)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Fetelor,se pare, ca azi toata lumea are cate un OF mai mare sau mai mic. Am tot citit, in reprize si nu stiam cum sa va incurajez. Chiar imi pare rau ca aveti probleme,mai mari sau mai mici.
Nu pot sa va zic decat atat: EU AM MERS MAI DEPARTE SI AM AVUT DE CASTIGAT, CHIAR DACA A FOST, APROAPE, IMPOSIBIL!!!
Sunteti niste persoane puternice si veti trece peste toate!

Azi a fost VINERI 13! Maine va fi soare pe stradutele voastre!
Imi sunteti asa dragi si-mi pare rau ca aveti probleme,mai mari sau mai mici.

http://community.webshots.com/user/tincadiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Andreap, ai grija cu urechea si cu auzul ca nu-i de gluma. Si euam niste cicatrici pe timpan de la niste infectii in ureche de cand eram mica. Un timp am crezut ca mi-e afectat si auzul, dar am facut audiograma si era totul ok. Insa eu tot am un sentiment ca am auzul sub nivelul normal uneori.

Miha, stai linisita caci chisturile de regula se retrag in sarcina. Hormonii sarcinii sunt ca u nfel de terapie pentru chisturi. Alta era treaba daca aveai fibrom pt ca fibromu de regula creste odata cu sarcina.

Iar de vineri 13 ce sa mai zic. Eu n-am realizat pt ca stand acasa nu mai stiu ce data e, ce zi a sapt. etc. Dar mi-aduc aminte ca eu am pierdut sarcina de dinaintea lui Alex de un vineri 13, in Iunie 2003. Nu le am cu superstitiile, dar atunci parca mi-a fost greu s-o consider simpla coincidenta. O fi energia negativa a oamenilor care se tot gandesc ca ceva rau se poate intampla de vineri 13 si pana la urma chiar se intampla lucruri rele.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Miha, fii optimista. Unde este chistul? Eu am citit ca uneori se resorb sau se elimina. Important este sa nu fie aproape de sarcina.
Ioana, cumva tu ai dureri de ovare in perioada ovulatiei?
Try, Dana va inteleg perfect. Eu ca si Andra am zis ca merg inainte si fara ajutor ca asta este pana i-o veni mintea la cap o sa fiu eu prea batrana sa mai fac copii. Si faptul ca eu mi-am dorit intotdeuna o sora si nu am avut, ma determina sa ma fortez ca eu sa-i ofer ei mai mult decat am avut eu. Acum am ajutor din partea mamei si se simte dar va veni si vremea cand va pleca acasa la ea.
Ochi verzi, Diana este foarte bine dezvoltata.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Da Andra, ai dreptate, mi-e destul de clar acum care sunt sentimentele mele vis a vis de o noua sarcina. Pana la urma o sa trebuiasca sa-mi pun sterilet, se pare. Fiindca de ieri nici nu am mai putut manca de stres, si nu are rost sa-mi tot fac rau luna de luna. Azi am fost singura toata ziua, fiindca el s-a dus pana in Viena ca sa-si cumpere accesoriile pentru motocicleta (asta e prioritar)... si m-am tot gandit..
Mereu ma gandeam si eu ca vreau 2 copii, asa, la modul general. Dupa ce s-a nascut Iris am inceput sa am dubii, iar acum mi-e destul de clar.
In ultimii ani am devenit colerica, si am tot felul de iesiri... nu e bine pentru copil/copii.
Nu ma simt in stare sa ma ocup singura de tot, fiindca asta ar urma, iar nervii inerenti ar distruge pana la urma si relatia noastra, asa cum e ea.
Ma bucur insa enorm de mult ca o am pe Iris.

Si eu am realizat intr-un final ca din starea asta n-o sa mai iasa in urmatorii 15 ani minim.
Toate activitatile astea extra il fac defapt sa se simta bine. Si n-o sa renuntze. Astea il relaxeaza, iar copii ar insemna galagie, rabdare cu carul...si alte chestii neplacute. Cum ar fi mirosul de kk... fiindca imaginati-va ca sotzul meu a reusit sa vomite de cateva ori din cauza pampersilor lui Iris.
Aaa, faza cu trezitul noaptea... s-a trezit de cateva ori dar l-a respins fetitza... adica in prezenzta lui nu se linistea si trebuia sa ma ridic eu din pat, asa ca de ce sa se mai oboseasca el vreodata... este "job"-ul meu si trezitul... si iris se trezeste in fiecare noapte apropae, in jurul orei 2 cand ma cheama la ea in pat. Adoarme urgent la loc, dar ...eu nu..
ce conteaza?
Doar eu sunt mama si mamele au grija de casa si de copii, nu?... asa cum am mai scris, este una din expresiile lui favorite..

Numai ideea de a auzi 2 copii urland la unison pe la 2 noaptea si el dormind bustean eventual cu 2 perne indesate pe urechi... si-mi vien sa-mi iau campii.

Ideea e ca atitudinea lui si modul lui de a vedea viatza m-au inversunat asa. SI culmea e ca el nu pare sa realizeze treaba asta... o da pe-alui, in continuare, cum ca e treaba de femeie asta cu ingrijitul copiilor, ca doar sunt multe femei care se descurca singure, eu de ce nu as putea?
Aaaaa, ca nu vrei?... paaaai veziiiii, ca tu esti cea egoista ...
Sincer, uneori am impresia ca-i place sa ma enerveze, de-mi tot livreaza textele astea.

Si asta am concluzionat, cum ai scris si tu, ca un copil in plus ar insemna mai multe greutati pentru mine. Si el o sa considere ca doar e datoria mea.

Mergi la inceput

BUNA DIMINEATA!

VA DORESC O ZI PLINA DE BUCURII,SA FITI VESELE SI SA VA RELAXATE CU PITICII VOSTRI!
Cele rele sa se spele,
Cele bune sa se-adune!

Eu sunt bucuroasa ca, in sfarsit, am scapat de sticla.De doua zile nu mai bea seara laptele cu sticla, ci cu cana!
Am mai incercat o data sa scapam de sticla,dar n-a mers, nu a mai vrut lapte.Ea a baut cu sticluta din maternitate, pt ca eu n-am avut(cica,din cauza stresului).
Am tot povestit cu ea, ca-i mare, ca numai bb bea lapticul din sticla, i-am dat tot felul de exemple si pana la urma a renuntat.
Dar ajunge,ca v-am impuiat capul(dar sunt prea fericita).

Va !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

ochi verzi, felicitari pentru reusita

Miha bafta, si la mine era unul dar sa retras, depinde de marimea lui, de pozitionare, dar in cele mai multe cazuri nu aduce probleme

Andreap, multa sanatate

multumim tuturor pentru urarile de ieri

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Am pus Pozici noi cu Silviu si Mihai, sa il vedeti ce face http://family.webshots.com/album/558653157HwcgVh

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

paxela,ce poze reusite!Cata fericire si veselie pe chipurile lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Paxela, foarte frumoase pozele, pur si simplu m-au bine dispus asa de dimineata, mai ales ca am avut ocazia sa-l revad si pe Mihaita...vesel si fericit alaturi de mami si tati...iar lui Felis ii sta tare bine zambitoare, sper sa-i mai fi trecut din negura sufletlui si sa fie mai linistita. Iar Silviu are o fatuca dulce tare aici si am uitat sa spun ca pozele cu Ana ma induioseaza tare si ma fac sa-mi doresc si eu o papusa de fetita.

Dana, imi pare rau pt decizia pe care ai luat-o, dar nu te critic, pt ca te inteleg. Eu una suport greutatile de genul celor enumerate de tine pt ca imi dau seama ca mi-ar fi mult mai greu daca nu-l as avea deloc (de sot vorbesc). Si prefer ca David sa aiba macar un frate/sora...apoi restul le-om trece cumva. Cred ca barbati altruisti sunt rari, iar din cei care sa se implice direct in cresterea copiilor sunt si mai rari. Si nu tine neaparat de educatie sau daca a fost singur la parinti, ca al meu de ex are multi frati si chiar nu au fost tinuti in puf de mama. Dar ei au in sange de cand lumea si pamantul ca femeia se ocupa de casa si copii...o expresie des folosita de al meu sot...asa ca!

Andreap, sanatate si ai grija de ureche...in urma unor otite aiurea tratate, eu suport consecintele grave toata viata...timpan perforat, caruia nu prea mai am ce-i face...chiar cu timpanoplastie, nu as recupera mare lucru din decibelii pierduti. Cat despre extragerea puroiului din ureche, stiu cat de dureroasa e, asa ca iti tin pumnii sa o suporti cat mai bine.

We placut tuturor!

si David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

quote:
Originally posted by dama

Dana, imi pare rau pt decizia pe care ai luat-o, dar nu te critic, pt ca te inteleg. Eu una suport greutatile de genul celor enumerate de tine pt ca imi dau seama ca mi-ar fi mult mai greu daca nu-l as avea deloc (de sot vorbesc). Si prefer ca David sa aiba macar un frate/sora...apoi restul le-om trece cumva. Cred ca barbati altruisti sunt rari, iar din cei care sa se implice direct in cresterea copiilor sunt si mai rari. Si nu tine neaparat de educatie sau daca a fost singur la parinti, ca al meu de ex are multi frati si chiar nu au fost tinuti in puf de mama. Dar ei au in sange de cand lumea si pamantul ca femeia se ocupa de casa si copii...o expresie des folosita de al meu sot...asa ca!

si David (18.11.04)

Dama, ma bucur ca sunt inteleasa macar in parte, fiidnca de buna seama nu toti ma pot intelege.

Stii ce vreau sa zic, ca desi poate unele par situatii similare, in adancul lor nu sunt. E mult mai mult decat ca nu ma ajuta fizic. E vorba de ceva din atitudinea sotului meu care ma intarata. In afara de vorbele care le rosteste. E ceva ce ma face sa ma simt marunta, neimportanta.
In rest, am masina mea, am bani sa-mi cumpar ce vreau, pot sa plec din tzara la cumparaturi, pot sa plec in concedii... Confort material imi da.
Dar,
uite o situatie: e w-e, e vreme super afara, eu gravida cu Iris... si ii zic, hai sa iesim undeva, undeva unde sa pot si eu (eram in luna 6 de sarcina)...raspuns: 'Pai nu pot, ca i-am promis lui cutare ca plec cu jeep-ul pe terenuri accidentate.'
Il intreb: bun, si eu ce sa fac, sa stau in casa?
Pai da... du-te la parintii tai eventual, sa nu fii singura.

Alta: tot w-e, tot vreme buna. El pleca 3 zile la pescuit cu cortul. Si eu cu Iris ce facem? ca doar Iris e prea mica, n-o pot culca in cort!... si n-o pot tarai dupa tine pe marginea raului !(pescuieste la blinker)... deci tot o chestie activa. Nu sta niciodata sa se uite la betze in balta.
Raspuns:
'Si ce vrei, sa nu mai pescuiesc?, Doar nu mi-am vizat carnetul de pescar si mi-am platit taxele degeaba. Eu plec, gasiti voi ceva de facut...'
Uneori imi zice si asta: Nu te mai obosi sa ma convingi sa nu fac ceva, ca oricum fac ce vreau. Casnicia nu trebuie sa fie inchisoare si tu asta vrei, sa ma tii pe mine inchis.

Acum si-a luat motocicleta, nici nu pot sa visez ca ar sta tot timpul liber cu noi... cand are chef, el pur simplu pleaca fara nici un regret. Se relaxeaza, se simte bine... si eu ce sa fac? sa-mi fac nervi, sa ma simt frustrata, sa 'ma leg' singura de casa?
Pana la urma as intra in mod sigur intr-o depresie. Oricum era cat pe-aici la un moment dat. Atunci mi-am dat seama ca trebuie sa ma imunizez si sa am grija de mine. Ca sunt foarte importanti neuronii mei pentru cati ani mai am de trait.

Acum cateva zile mi-a spus ceva de genul: ai grija ca deja e cazul sa-ti revii cu kg. Altfel o sa ramai asa toata viatza, sau mai rau.
M-ati vazut in poze... nu-s miss, dar nici batoza nu-s.... Ei, sportivul de sotul doreste ceva mai atletic.
Sau a vazut pe strada o cunostinzta gravida in cateva luni, si-i zice finului nostru : 'uite-o si pe asta, cata s-a facut.'
M-am simtit cat si cum era un atac direct la mine. Si nu pot sa spun cat de rau ma simt ca nu mi-am revenit, ca nu-s la fel cum eram.

Situatia e asa: Ori facem ce face el, ori stam acasa. El nu face concesii.
Dar din cateva puncte de vedere mi-ar fi si mie mult mai greu, si lui Iris, daca nu ar fi el..

Mergi la inceput