Comori de nov-dec 2004 (146)
Raspunsuri - Pagina 18
danette spune:
Stiu ca se poate intampla ciclu peste sarcina... astept sa vad cat dureaza sangerarea asta, dar am vorbit deja cu un dr., sa merg la un control.
Of, fetelor, mi-ar fi foarte greu cu un bb acum. Adica toate planurile mele s-ar da peste cap. Inca 3 ani as avea acelasi program de pana cum si ma omoara nervos ideea. Simt ca trebuie sa fac si altceva, ceva pentru mine, sa ma simt valoroasa si alt fel decat ca si mama. Asa simt.
Am asteptat cu multa nerabdare sa creasca Iris, sa fie mai independenta ca sa capat si eu mai multa libertate, iar sarcina ar narui toate visele si planurile mele. As reveni din nou la ceea ce fac acum.
Ieri am plans toata ziua pana m-i s-au umflat ochii, azi noapte am simtit o usurare teribila.
onitza spune:
DANETTE chiar, nu ar fi mai bine sa dai fuguta la medic???? eu sunt mai panicoasa din fire, as merge macar sa ii spun ce si cum, isi da si el cu parerea si te vede :) pupic dulce ti e si lui Iris.
LA MULTI ANI DRAGALASEI ANA DELIA, pentru implinirea unei lunisoare din viata ei!!!!! la mai multe, apoi la mai multi ani, sa te faci mare, sa te joci cu fratiorul tau Silviu, sa faceti prostioare!!!

MIHAELA las' ca trece, asa era Paul cand l-am dus la cresa si s-a facut bine acolo
deci e spre bine, sper eu si la Diana.
Am visat azi-noapte ca eram invatatoare intr-un sat vecin cu oraselul de provincie Moreni, si eram asa de fericita si incantataaa, toti copiii ma iubeau si eu pe ei, ce vis frumoooooos! ![]()
OTILIA, AIME

OTI multumesc mult, mi-e greu sa cred ca arat a pushtoaica la 60 de kilograme,
, dar slabesc eu!
acum deocamdata am alte prioritati, insa si slabitul e pus undeva pe lista
si pe Paul l-a invatat taica-cu cum se merge cu picioarele pe rotile de la bicicleta si numai asa ar face!
uite dovadaCOPILUL MARE si apoi COPILUL MIC ![]()
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
onitza spune:
Am citti mesajul tau Danette, ce bine ca te duci la medic! si eu la fel ca tine gandeam , imi doream libertate, sa simt ca fac ceva util si in afara de a creste copilul, adica sa am un serviciu...dar acum mi-am schimbat sentimentele, gandurile nu neaparat, adica in continuare imi fac planuri de a merge la serviciu incepand cu septembrie, insa daca vine bebe 2 intre timp, stiu sigur ca ma voi bucura, cu toate greutatile care vin , are Doamne-Doamne grija de noi!
daca e sa fii insarcinata, eu cred ca pe parcurs, te-ai schimba sufleteste si te-ai bucura de viata din tine, sunt convinsa ca pana la urma te-ai linisti si ai accepta ce ti-a fost scris. 
MIHA
, pupam si noi ochiosul Robert si burticuta! 
Onitza si
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
cassandra spune:
Dragi mamici sunteti tare dragute.Multumim mult pt aprecieri. Citindu-va pe voi cu toate problemele pe care le aveti ma faceti sa trec mai usor peste ale mele.
Danette, sper sa nu fie nimic serios iar bb sa vina cand te vei simti tu pregatita.
Eveline, avem o bucatica de teren pe care visam sa ne construim o casuta mica mica, dar din pacate nu mai devreme de 4-5 ani. Deocamdata am plantat niste copacei si mai iesim si noi sa ne mai aerisim. Foto e facuta acolo si lui Dragos tare ii e drag sa se joace si sa ne imite. Ar fi dragut sa ne intalnim cu piticii, dar de acum pe la vara.
Ana Delia sa cresti mare si sanatoasa alaturi de fratiorul tau.
eveline spune:
Cassandra, unde anume aveti terenul?
Te intreb pentru ca gardul din stanga imaginii e IDENTIC cu al meu si ar fi chiar culmea...
Ana si Bianca-iubita
cassandra spune:
Eveline, terenul nostru e spre Ipotesti iar gardul din foto e chiar al tipului de la care am cumparat. Oricum ar fi super sa fie in aceeasi zona cu al tau.
andreap spune:
Buna dimineata si "Hristos a inviat" la toata lumea.Azi am trecut un pic pe la birou..dar am pierdut asa de mult din ce s-a scris incat mi-e ffff greu sa citesc tot.Am citit numai de Danette..felicitari mamico,sa dea Domnul da fie bine.;dar daca testul spune "DA',putin probabil sa nu fie sarcina.Si eu am avut niste sangerari prin sapt.5-8,dar s-a rezolvat,fara
deloc si parca ceva medicamente.bafta!..si nu plange....un copil e o binecuvantare,nu???
Miha,si tu esti
???sau am inteles eu gresit?
fetelor,incerc pe scurt sa va spun ce am facut:am tratat sinuzita si otita a Pitesti...cu ampicilina si gentamicina.Am venit in Buc mai bine,adica fara febra si dureri de urechi,dar fara sa aud bine cu urechea dreapta.dupa nenumarate vizite prin spitale,dupa interventii super dureroase facute pe viu la timpan,scos puroi etc,s-a ajuns la urmatoarea concluzie:hipoacuzie brusc instalata.adica e efectat nervul de la urechea interna,nu prea se mai poate face nimic.plus infectie care se pare ca inca exista undeva in spatele timpanului,deci probabil va urma inca o operatie 'pe viu'
,deoarece am senzatia de ureche infundata.Asta e!Eu fac tratament in continuare,sper numai sa aud macar asa cum aud acum cu asta
,sa nu fie mai rau,adica sa nu mai aud deloc cu ea.Aaaaaaaa...si inca ceva:gentamicina pe care mi-au dat-o la Pitesti de poate sa fi provocat aceasta 'surzenie',deoarece 3 dt.din Buc mi-au spus 'gentamicina e moarte curata ptr.ureche,vindeca alte infectii si te lasa surd'....acum eu nu ma pricep,dar daca ei spun...
va pup,sper sa fiti sanatosi cu totii,ne mai auzim
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
andreap spune:
gata Miha,m-am lamurit!Esti!Sa fie intr-un ceas bun,sa fiti sanatosi cu totii,sa ai o sarcina usoara si un BBlus sanatos si frumos!
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
onitza spune:
BUNA... sunt FELIS!!!!!!.... 
Va pup pe toate... sunt la o cafea la ONITZA... eu nu am calculator... la 2ziledupa ce mi l-a facut acrapat iar... acu vrem sa ii schimbam hardul dar pana una alta din cauza asta nu am net... de maibine deosaptamana si nici nu stiu cd voi avea... Tot din aceasta cauzanici nu am avut cum sava citesc...
Ce mi-a mai zis PAXELA... MIHA... felicitari
mi-a zis ca estiinsarcinata...
sarcina usoara si bb sanatos...
ANDREEA... am citit mesajul tau ca era tocmai postat... SANATATE muuuuulta si sa speram ca nu va mai fi nevoie de o alta operatie si ca totul va fi bine...
ANA-DELIA...
pt o lunisoara... 
DANETTE... poate totusi e ciclu peste sarcina... 
Va pup... Felis
Onitza si
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
ochi_verzi spune:
ANDREEAP,
Imi pare rau ca treci prin asa ceva.Poate ca dupa ce tratezi bine infectia, va fi OK.Sanatate multa!
Si eu am citit intr-o revista, ca gentamicina afecteaza auzul(dar la copii).Ei sunt mai sensibili. Gandeste pozitiv! Este cel mai bun tratament!

si SANATATE!
http://community.webshots.com/user/tincadiana