Mamici noiembrie -decembrie 2007(9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_id spune:

da
1 pe sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Am facut si eu 6 una la 2 zile din cauza petelor pe care le-am avut.

anca 9+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

PETRO pe unde esti? Ce mai faci? Cum a mers vizita la doctor? Eco ai facut?

DANA 6 +

BEBICA

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikilina spune:

Salut! ma bucur sa va cunosc.Am avut UM pe 15 FEB deci azi se implinesc 7 saptamani. Povestea mea de pana acum e destul de trista. am avut 5 ani in care m-am tot plimbat pe la medici care nu-mi dadeau nici o speranta ca voi ramane insarcinata. la ultimul control mie mi-au spus ca am un fibrom de 4 cm si sotul avea sub 1 mil de spermatozoizi deci nu mai ramanea decat sa-mi fac in martie operatie pentru fibrom si apoi sa incep tratamentul pentru VITRO. Insa nu a mai fost cazul pentru ca minunea s-a intamplat. Insa fibromul e inca acolo si mi-e foarte teama mai ales ca medicul m-a avertizat inca de la inceput ca s-ar putea sa am probleme din lui. Oricum speranta moare ultima, si, cum a fost un dar de la Dumnezeu, am incredere ca totusi nu a vrut doar sa ma amageasca. Prima ECO a fost la 6 saptamani bb era mult prea mic. Dr. mi-a spus ca sacul are 1 cm si ca bb era un punct mic alb in sacul ala mic si negru. Mi-a dat atunci si Gravibinol 1/saptamana (care ustura pt ca e uleios dar nu cum te sperie lumea prin forumuri) si mi-a zis ca poat lua No-SPA oricand am dureri mari.DR a zis ca pana trece perioada critica nu are sens sa ne grabim si nu mi-a dat setul de analize pe care ar trebui sa mi le fac(fapt ce ma sperie si mai tare). Despre mine ce sa va zic? ma doare burtica din cand in cand, mananc cat pentru 2 si nu stiu cat am pofte si cat mi le induc singura... si greturi am ajut ceva dar nu am dat la rate pana acum... in schimb ma dor sanii si cand merg si abia suport sutienul pe mine.
Pa pa si abia astept sa mai vorbim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Kikilina bine ai venit,te-am trecut pe listuta

anca 9+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna, sunt o viitoare mamica de noiembrie-decembrie, a prima data cind scriu aici si nu prea stiu ce trebuie sa fac. O prietena, Danangie, a venit deja de ieri, dar eu n-am fost pe faza, din pacate. Le doresc tuturor mamicilor sarcina usoara si sanatosi.

Mergi la inceput

Ah, vad ca v-ati trecut si ultimul ciclu: pai 25 februarie, deci data de venire pe lume a bebelusului ar trebui sa fie pe 2 decembrie, asta daca nu o ia inainte

Jasmin 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Dragi burtici!
A sosit momentul si pentru mine sa-mi fac bagajelul de la aspirante si sa ma mut la aceasta Odisee!! Sa dea DD sa fie intr-un ceas bun!!! Am o sarcina optinuta prin FIV si azi am aflat ca e gemala! Valoare BHCG 772 in Z13 dupa ET, pentru multe dintre voi....date cam ciudatele! Cu alte cuvinte U.M. 08.03.2007 si 13.12.2007!
Sunt multe fete pe care le stiu de la aspirante, colege de stimulare la FIv si inclusiv de la diete pt. slabit.asa ca sper ca cele noua luni care le vom petrece impreuna sa fie deosebite asa cum aceasta perioada e minunata in viata fiecareia dintre noi!
Despre simptome..din Z6 arsuri pe gat, dunga neagra de pe burtica..si mai nou urinari frecvente. Ma mai doare burtica din cand in cand ! Pofte si greturi nu am deloc...

va pup pe toate!!!

PUSSI 3+

Mergi la inceput

Roxana, ce chestie: vad ca si tie ti se jupoaie pielea de pe miini. Am observat si eu ieri asta, la mina dreapta, ma intrebam de la ce fi.

Ieri am fost si eu pt prima data la medic si au vrut sa-mi faca ecografie, dar mi-a spus doctorita ca la patru saptamini nu se vede decit un punctulet de 7 mm si sa revin peste doua saptamini.
Ceea ce e foarte ciudat este ca si doctorita care m-a consultat , si cea de la eco m-au intrebat daca vreau copilul, ccea ce este absolut prostesc. Mai povesteau si alte fete ca au fost intrebate acelasi lucru. Voi ce parere aveti?

Jasmin 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Kikilina, Jasmin, Pussi bine ati venit in grupul nostru, sarcini usoare va doresc si bebei sanatosi si la termen.

Burticoase, eu va urez de pe acuma un Paste Fericit! (cum de altfel cred ca veti avea) si multa lumina in suflet si in viata. Sa petreceti sarbatorile pascale fara greturi, arsuri, varsaturi, ameteli si mai stiu eu ce, intr-un cuvant sa fiti sanatoase si voioase.

Eu intru in concediu pana pe 11 si nu stiu cat timp voi avea sa mai intru pe aici, dar cu gandul voi fi mereu langa voi.

Va pup pe toate.

Anca 9fix
Vine bebe

Mergi la inceput