Mamici noiembrie -decembrie 2007(9)
Raspunsuri - Pagina 5
bb_yasmi spune:
anca mie de la 7 sapt mi-a spus ac e sarcina unica, eu am intrebat special, pt ca si la mine erau sanse mari de gemeni, doar ca eu nu imi doresc si nu mi-am dorit nicodata gemeni!!
Roxana, 3 carti am si eu aks si toate sunt diferite in ceea ce priveste saptamanile si lunile de sarcina, oricum asa ca medie scria ca maxim din sapt 11 intri in luna a 3-a.
pufuletz, eu zis sa mai mergi al un alt eco, asa pt linistea ta!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
9 +
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png
poza eco bb 8 +
bb_yasmi spune:
fetelor eu cand i-am vazut inimioara era un punct alb care batea tare!! la voi cum a fost???
9 +
poza eco bb 8 +
ancadragoman spune:
Eu inca nu i-am vazut inimioara ptr ca am facut eco prea devreme,abia astept sa il vad acum dupa Paste
anca 9+
vine bebe....
poze
oana_r spune:
Pufulet,imi pare rau ca te-am nelinistit.
stai linistita,daca era vreo problema iti spune medicul.si sunt convinsa ca mare lucru tu nu ai inteles de la ecograf,ci din ce ti-a spus medicul.eu la matei mergem la acelasi medic ,dar avea un ecograf normal si mare lucru nu intelegeam,mai mult imi explica ea pe ecran ce se vede.
10+ si matei
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
irina_stef spune:
fetelor va rog ajutati-ma!m-au sunat de la spital si mi-au zis ca ceva nu e in regula cu analizele mele si sa ma duc la ei.am fost val-vartej pana acolo,am zis ca-mi rup gatul pe strada,si mi-au zis ca am infectie urinara si mi-au prescris MONUROL 3g o singura doza,adica doar un plic de medicament.contine fosfamicina(trometamol).am fost la farmacie si acolo surpriza,mi-au zis ca e cam periculos medicamentul asta in timpul sarcinii.ce sa fac?alta parere nu am unde sa cer,voi stiti ceva de asta ca sunt disperata.in rest toate analizele au iesit bine dar cu infectia asta o iau razna
9+
-IRINA-
ancadragoman spune:
Irina nu stiu ce sa iti raspund dar eu zic sa intri la mamicile mai burtoase decat noi ca poate au trecut si ele prin asta si stiu ce sa iti spuna
anca 9+
vine bebe....
poze
bb_yasmi spune:
off Irina, nu te stresa, fii calma, fa cum ti-a zis Anca, intra si intreaba la mamicile cu sarcina mai inaintata, sigur tre sa fie una care sa iti raspunda!!
fetelor mie imi este pofta de o shaorma dar mie frica sa mananc, ca cine stie ce contine!!! akuma bag un iaurt cu corn si imi imaginez ac e shaorma
9 +
poza eco bb 8 +
ancadragoman spune:
BB eu decand sunt insarcinata am mancat 2 ,ultima chiar ieri si ce buna a fost......
anca 9+
vine bebe....
poze
danangie spune:
Buna fetelor,
IRINA dar ai facut o urinocultura? MONUROL trebuie luat cu precautie in gravidanza si doar sub supravegherea medicului.Eu dintodeauna am suferit de cistite. Acum vreo 2 zile mi-a venit din nou. Am baut foarte multa apa si nu ma mai ustura cand urinez.....in schimb.....ma simt imflamata jos.....si cateodata am mancarimi. Nu am scurgeri. Am inceput de ieri sa fac spalaturi vaginale cu ceai de musetel plus o juma de lingurita de bicarbonat de bucatarie. Sper sa-mi treaca. Oricum ieri am facut urinocultura si vom vedea ce am. Am sa-ti spun daca acest tratament cu ceai de musetelsi bicarbonat va functiona de data aceasta. De obicei a functionat mereu.
Fetelor si eu am fost Marti la eco. Si am ramas xtrem de dezamagita si speriata. Eu Marti eram in in 6 saptamani si o zi de gravidanza. Dar de la conceptie aveam doar 4 saptamani si o zi.Si deci......nu s-a vazut mai nimic. Dati un ochi la mine la BEBICA si veti vedea puntuletul. E normal ca acest sa fie asa mic? La 4 sapt. si o zi? Cica din toate cercetarile care le-am facut si pe toti care am intrebat( ma refer prieteni, colegi, cunostinte) la 4 sapt. si o zi nu ai ce vedea. Ca atunci abia se "cuibareste", abia atunci isi formeaza radacinile. Problema e ca dobitoaca aia de doctorita a zis ca pentru 6 saptamani si o zi .....sarcina e mica.....si ca ar fi trebuit sa se vada ceva.....si ca e posibil sa fie sarcina orpita din evolutie......deci eu nu stiu daca doctorita stia ca de fapt fatul avea doar 4 saptamani si o zi si nu 6 saptamani si o zi.
A mai facut cineva eco asa devreme?
DANA 6 +
BEBICA
POZELE MELE
ancadragoman spune:
Dana eu am facut la 6 saptamani si cateva zile si la fel nu am vazut decat sacul,asa ca stai linistita ca bb e bine dar e mic
anca 9+
vine bebe....
poze