Mamici noiembrie -decembrie 2007(9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramses spune:

Multumesc mult de raspunsuri!!
Va rog sa-mi spuneti si unde ati facut analizele,daca le-ati facut...ma intereseaza sa nu astept prea mult,sa nu fie aglomerat...
Ma intreb daca e cazul sa reiau unele analize pe care le-am facut la prima sarcina(toxo,CMV...)dar ,probabil,tot medicul trebuie sa ma ghideze.Pupici!

Ramona si bambina-Sara
http://photos.yahoo.com/ramonahirbu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataro spune:

Ramona, ca sa beneficiezi de analize gratuit trebuie musai trimitere de la medicul de familie. Altfel, se plateste absolut orice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataro spune:

Fetelor, va doresc sarbatori fericite si linistite.
Ne revedem miercuri, eu am o minivacanta si plec in provincie la parinti.

Va pup si sa fiti sanatoase si voi si bebeii.

Cata 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Cata sarbatori fericite alaturi de cei dragi

anca 9+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramses spune:

Am deja trimitere de la medicul de familie pt analizele astea uzuale de sange,dar sunt cam dezorintata ca nu stiu unde sa merg...La Cantacuzino cred ca e foarte aglomerat...unde mergeti voi?!

Ramona si bambina-Sara
http://photos.yahoo.com/ramonahirbu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Va urez si eu Paste fericit, sanatate si multe bucurii alaturi de cei dragi!

7+

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Eu am o foame de lup. Ma abtin cat pot sa nu devin inca din primele saptamani o Oricum, mananc in reprize cate putin si des. Legat de alimentatie si discutia fetelor din Italia, se pare ca e o adevarata moda acolo sa speli fructele si legumele proaspete cu solutie de bicarbonat de sodiu si apa. Si cumnata sora-mii, italinca a facut la fel anul trecut. oricum preventiv mi-am luat si eu niste pliculete de bicarbonat. Am descoperit Kiwi-ul!! La mine inlocuieste lamaia pentru greturi. E usor sa-l mananci cu lingurita taiat pe jumatate si nici nu inghiti coaja contaminata cu cine stie ce virusi. Voi in ce saptamana va programati pentru eco-ul de la 12 sapt? Veti face TT-ul pana la urma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

fetelor ..dragi mamici...eu m-am apucat de bagaje....vroiam sa va urez la toate SARBATORI FERICITE!!
va pup si va urez din suflet multa sanatate, fericire, pace si liniste in casele si sufletele voastre!! sa ne dea Dumnezeu bebei sanatosi, sarcini usoare si duse la capat fara probleme!!!!
DOAMNE AJUTA!!!
PASTE FERICIT!!!...si daca imi permiteti pt ca nu o sa am cum sa intru ....HRISTOS A INVIAT!!!!!!!!!!!!!...sa auzim numai de bine!!

ROXANA 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinutza80 spune:

Buna fetelor! Sper ca sunteti bine toate si bebeii vostri la fel. Eu scriu cam ra, pentru ca n-am net acasa si la serviciu intru rar, cand am timp. In legatura cu TT-ul, l-as face doar daca se vede ceva in neregula la ecografia 3D de la 12 saptamani (morfologie fetala), pe care vreau s-o fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebika spune:

fetelor dragutelor eu de azi sunt oficial gravida,am facut BHCG care a iesit ieri 1461,si am facut si eco vaginala unde am vazut un punctulet mic de tot,deci sarcina inca e f mica ca sa se vada,in rest sunt ok
multi pupici la burtici si la bb -usi si ptr cele care pleaca in concediu de Pasti le doresc un P aste fercit alaturi de cei dragi,sa le aduca sfanta sarbatoare a invierii domnului pace in suflet ,multa sanatate si lor si lor

pozenunta31.07.2004
vine bb
ADRIANA 4+

Mergi la inceput