Mamici noiembrie -decembrie 2007(9)
Raspunsuri - Pagina 17
ancadragoman spune:
Cata TT este o analiza de sange care se face imediat dupa o ecografie si se compara niste valori.Vezi ca este subiect separat despre TT
anca
9+
vine bebe....
poze
oana_r spune:
neata fetelor
eu ca si ieri ma simt foarte bine,ceva nu e in regula
nu mai am stari de ameteale,de moleseala,nu mai vomit,nu ma mai doare capul,au disparut toate astea,sper ca totul sa fie bine.
10+ si matei 
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
ancadragoman spune:
Nu ai ptr ce si daca esti din Buc vezi ca TT se face la Giulesti,daca vrei iti dau numarul si intrebi.
anca
9+
vine bebe....
poze
cataro spune:
Anca, doctorita mea m-a trimis la Medlife, e in aceeasi curte cu spitalul Cantacuzino, unde lucreaza ea. O sa ma duc acolo, sper sa fie bine, pentru ca am intrat pe forumul cu TT si am vazut o gramada de fete carora le-a iesit testul prost si totusi au facut copii sanatosi, iar altele care au avortat si s-a dovedit ca fatul era in regula.
Cata
8+
pussi spune:
cataro trebuie sa fi optimista! nu te mai lua dupa tot ce citesti! Tu si BB -le tau sunteti bine si sanatosi!
PUSSI
4+ 

cataro spune:
Pussi, ai dreptate, trebuie sa fim optimiste. Suntem cele mai frumoase viitoare mamici si bebeii nostri cei mai sanatosi.
ancadragoman spune:
Oana eu zic ca nu ai de ce sa te ingrijorezi,nici eu nu am mare lucru,ba chiar ieri mi s-a parut ca mi s-au lasat sanii,dar azi si-au revenit si am vb cu o fata de pe forum care este in 5 luni si mi-a zis ca incet incet durerea de sani dispare.
Cata acest test eu stiu ca este mai mult statistic si ca de cele mai multe ori valorile sunt eronate.
anca
9+
vine bebe....
poze
Ramses spune:
Buna fetelor cu burtici!!! Cred ca ma alatur voua pt. ca se pare ca voi avea un bebelus prin noiembrie-decembrie...Am fost luata cam prin surprindere si nu stiu precis UM,4 februarie,cred si colac peste pupaza,doctorita mea e in concediu pana in mai...
Asa ca apelez la voi sa-mi amintiti ,va rog,ce analize se fac ,unde le faceti,cate din ele sunt gratuite?!
Mai am o intrebare:luati acid folic sau tardiferonfol?!Cate grame?
Eu am programare abia pe 17 mai la dr.Mihalache de la CFR2 cu care am nascut si primul copil dar pana atunci sa-mi fac macar niste analize...
Va pup si va urez sarcina usoara!
Ramona si bambina-Sara
http://photos.yahoo.com/ramonahirbu
cataro spune:
Anca, testul eu zic ca o sa iasa bine,pt. ca n-am probleme in familie, ma ingrijoreaza putin placenta cazuta, dar m-ai imbarbatat tu si o sa fie bine.
Cata [Gravi] 8+