Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 7
Ariadna30 spune:
kokorina, am vazut cateva din pozele tale...n-am avut timp sa le vad pe toate. Is tare frumusei piticii.....poza in care sunt asezati pe o paturica alba...e mortala!
Lavinia_P spune:
Neatza,
Mirona,,eu stau undercover asa nu se mai supara nimeni ca nu raspund la intrebari.Am admirat si eu poze luna VI-mama ce succes! (ce trece timpul)-Karina seamana tare cu tine.
Propun: BBei suparati!
Chris, tu ai o poza de la botez cu alex dormind care mi-a placut mult.de ce nu o pui?
Ariadna, eu sunt de mult pe aici si tot mai patesc sa numi se raspunda.Chiar saptamana trecuta am intrebat de o salteluta Chicco si nu am primit nici o reactie.
Fetele, azi oprimesc.. SIC!
"minunea mea"
Donia spune:
Lavinia, faina ideea cu bebei suparati! Deja am in minte o poza de-a lui Cristi. De-as avea timp sa o pun, doar...
Chris, la schimbarea garzii iti ofer scutecul plin cu flori, proaspat si parfumat
La multi ani si o viata lunga pe care sa o traiesti frumos!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
alexandra_25 spune:
Buna dimineata,asa cum v-am promis nu am putut sa plec inainte de a-mi lua ramas bun...!
Asa ca dragele mele va doresc un PASTE FERICIT,sa aveti parte de multe oua rosii si cozonaci si sa nu uitati ca
BUCURIA vine din lucruri marunte, LINISTEA vine din suflet,
CALDURA SARBATORILOR vine din inimile noastre!
PASTE FERICIT si aste este pentru voi Surpriza
Va pupic pe toate dulce de tot si o sa-mi fie dor de voi!
alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti
Azi fac 4 luni....yupiiiii
aka spune:
Chris80
sa fi sanatoasa, iubita si sa te bucuri de bebelusa ta .
Monica de Maria Cristina (20.12.2006)
Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3
printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
bebinuta spune:
Chris si tuturor sarbatoritilor din luna aprilie
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
ruxandra_sb spune:
Ghris!!
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
anateo2004 spune:
buna fetelor!ne-am intors si noi de doua zile si de atunci tot spal si calc nu se mai termina.sper ca macar in ziua de Pasri sa nu mai fac treaba.a fost bine,me-am odihnit psihic,ca fizic era cam imposibil.ne-am plimbat mult,am vazut si zapada,era asa de multa ca fimea m-a pus sa fac om de zapada.
seba s-a obisnuit in brate,asa ca sunt terminata,daca il pun jos plange pana se invineteste.iainte de a pleca a inceput sa rada cu zgomot,iar la hotel a exersat la greu,radea la toata lumea,iar de Florii s-a intors de pe burta pe spate.cam astea sunt noutatile.
nu o sa pot recupera ce a-ti scris,iar dupa Pasti sunt ocupata ca pe 14 avem botezul-apropo nu am cu ce ma imbraca,dar nici nu vreau sa-mi iau ceva,din dilema asta nu stiu cum voi iesi.iar dupa botez,saptamana urmatoare pe 22 are loc petrecerea pt ziua lui Teo.am invitat deja 15 copii,noroc ca o facem la o casa care se ocupa cu astfel de evenimente ca altfel.oricum de 3sapt ii caut,Teodorei costumatie pt botez si ziua ei,si spre disperarea lui Stefan tot cumpar si nu ma opresc
La multi ani! Chris80 si celorlati sarbatoriti.
am pus poze mai noi in album,pe cele de la munte o sa le pun zilele astea.www.flickr.com/photos/siliescu
a_deju spune:
Chris !!!!!!!!!
multi multi pupici, tot ce-ti doresti si.. petrecere frumoasa :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
ruxandra_sb spune:
Si pt noi e ultima zi pe forum, inainte s-o luam inspre munti.
Oare cum o sa ma descurc si cum o sa rezist fara voi, dragele mele?? Off, off.
Apropo de bazdaci , si Grigore i-a avut azi-noapte. Sper sa fie doar atat si nu altceva.
Acum o sa dau tare cu spalat rufe, facut liste, bagaje, lalalalala, dar tot sper sa mai apuc s-arunc un ochi.
4 luni
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!