Impresii din timpul.. si de dupa..SUPERDIETA(cap5)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Azi am inceput super dieta. Nu m-am cantarit dar o sa o fac luni.
azi mananc doar portocale.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by an-k

Azi am inceput super dieta. Nu m-am cantarit dar o sa o fac luni.
azi mananc doar portocale.

Esti in listutza

SPOR LA SLABIT CU SUPERDIETA

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Rezultate SUPERDIETA

Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Se pare ca si eu azi am pofta mai mult de fructe: dimineata ananas, la pranz 2-3 linguri de supa-crema (nu am avut pofta de mai mult) si o salata de ananas si kiwi. Seara ma pun sa fac o supa (pe care de fapt trebuia sa o fac ieri) dar o voi manca doar maine. Pentru cina am sa imi fac o salata maaare, si poate o sa pun si o conserva mica de ton in suc propriu.

An-k - bine ai venit, in sfarsit! Eu rezist relativ bine. Si eu luni vreau sa ma cantaresc.
Sa aveti o dupamasa faina.

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">ROCK&JAZZ PENTRU CONNAISSEURS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna seara.

Sunt franta de oboseala azi am mancat mai nica mai ceva ca la dieta.ce ziceam eu ca dau in toate nica nu mi-a trebuit.

Bun venit la noile fetele.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

'Neata la

Fetele ..cintarul meu a inregistrat deja o "crestere " : "+400gr"..
asa ca revin la 64 de kg ...

De suparare ..am dat startul la "ciocolata " ...
bine doar citeva bucatzele ..dar totusi ..e ciocolata

Sa nu faceti ca mine ..
Ca vin kg inapoi si la voi

Rezultate SUPERDIETA

Mergi la inceput

Si ca sa va tin la curent cu noile alimente introduse :

ieri :
lapte integral
piept de pui "la greu"
porumb dulce (la cutie)

azi :
miere (in sucul de lamiie de dimineata)
ciocolata citeva bucatzele
nuci cu miere ...yami..yami ..ce bune au fost
inca citeva patratele de cioco

....si lista s-a inchis pe ziua de azi

Rezultate SUPERDIETA

Mergi la inceput

Si ca pedeapsa ..

Promit ca la fiecare kg luat peste targetul propus ...
sa imi adaug -usori ..ca i-as merita din plin ..

Aaaaaa..ma gindeam ca finalistele ..of course ...
cine vrea si poate ..sa intre macar o data pe saptamina..
sau la doua saptamini si sa ne dea de veste
daca a mai luat sau pierdut kg ..
ar fi interesant sa vedem cum stam la o luna ..sau 2 dupa SUPERDIETA..

Cred ca ar fi un FEED-BACK foarte relevant ..PAREREA MEA

Rezultate SUPERDIETA

Mergi la inceput

mamidestefan, nu am avut timp sa scriu dar o sa te rog sa modifici la mine inceputul dietei de maine. Din pacate am renuntat chiar in prima zi, pentru ca nu am avut timp dimineata sa mananc, am uitat sa-mi fac pachet, si la ora 2 in drum spre casa m-am protapit intr-un kebab...stiu... sa-mi fie rusine!
Dar de maine incep dieta din nou dar cu cateva modificari- o adaptez putin la gusturile si programul meu. Raportez de pe acum abaterile, sa se stie de ce poate voi slabi mai lent- sau nu.
-Voi bea cele 2 pahare cu apa dimineata pe stomacul gol cu spirulina- dar nu voi astepta jumatate de ora ca sa iau md, pt ca asta inseamna ori sa ma trezesc mai devreme ori sa mananc pe fuga chiar inainte de-a iesi pe usa, ceea ce nu-mi convine.
-Voi manca mamaliga pentru ca mi se pare mult mai sanatoasa/ naturala decat porumbul conservat (cu toate ca nici de la el n-o sa ma dau in laturi pt o salata.
- Acum eu as manca- nu stiu daca e voi deci intreb- conserva de peste in sos tomat???
- Avocado??
- in supa o sa pun smantana lichida extra light cu 5% grasime, pt ca la mine supa trebuie sa aina ori smantana ori un cub de ceva sa-mi placa- si cred ca smantana e mai sanatoasa (dar o sa pun cam 3 linguri la o oala)
- o sa fac sport- eliptica+ abdomene + brate (greutati) sau mers la sala. Minim 20 min pe zi.
- ceai verde, de mustetel o sa beau in prima parte a zilei iar in a doua parte mai mult apa.

Maine ma cantaresc si ma masor, si incerc sa intru si sa scriu in fiecare zi rezultatele si meniul si o eventuala abatere(sper sa nu fie cazul), daca nu o fac va rog sa ma trageti de maneca/ scuturati/ strigati- pentru ca de data asta chiar vreau sa merg pana la capat.

Va pup si de maine sunt pe baricade impreuna cu voi, inca nu stiu meniul de maine dar cu siguranta voi manca praz. Intru mai pe seara si il scriu.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by an-k

mamidestefan, nu am avut timp sa scriu dar o sa te rog sa modifici la mine inceputul dietei de maine. Din pacate am renuntat chiar in prima zi, pentru ca nu am avut timp dimineata sa mananc, am uitat sa-mi fac pachet, si la ora 2 in drum spre casa m-am protapit intr-un kebab...stiu... sa-mi fie rusine!
Dar de maine incep dieta din nou dar cu cateva modificari- o adaptez putin la gusturile si programul meu. Raportez de pe acum abaterile, sa se stie de ce poate voi slabi mai lent- sau nu.
-Voi bea cele 2 pahare cu apa dimineata pe stomacul gol cu spirulina- dar nu voi astepta jumatate de ora ca sa iau md, pt ca asta inseamna ori sa ma trezesc mai devreme ori sa mananc pe fuga chiar inainte de-a iesi pe usa, ceea ce nu-mi convine.
-Voi manca mamaliga pentru ca mi se pare mult mai sanatoasa/ naturala decat porumbul conservat (cu toate ca nici de la el n-o sa ma dau in laturi pt o salata.
- Acum eu as manca- nu stiu daca e voi deci intreb- conserva de peste in sos tomat???
- Avocado??
- in supa o sa pun smantana lichida extra light cu 5% grasime, pt ca la mine supa trebuie sa aina ori smantana ori un cub de ceva sa-mi placa- si cred ca smantana e mai sanatoasa (dar o sa pun cam 3 linguri la o oala)
- o sa fac sport- eliptica+ abdomene + brate (greutati) sau mers la sala. Minim 20 min pe zi.
- ceai verde, de mustetel o sa beau in prima parte a zilei iar in a doua parte mai mult apa.

Maine ma cantaresc si ma masor, si incerc sa intru si sa scriu in fiecare zi rezultatele si meniul si o eventuala abatere(sper sa nu fie cazul), daca nu o fac va rog sa ma trageti de maneca/ scuturati/ strigati- pentru ca de data asta chiar vreau sa merg pana la capat.

Va pup si de maine sunt pe baricade impreuna cu voi, inca nu stiu meniul de maine dar cu siguranta voi manca praz. Intru mai pe seara si il scriu.

Spirulina ..cred ca e OK...si eu am luat spirulina ..si nu cred ca a interferat in sens negativ ..
Pina si apa ..daca o bei ..cind te ridici din pat ...si pina iti faci toaleta..si te echipezi ..tot mai trec vreo 20 de min ..
cel putin cam asa imi ia mie ..si eu cred ca si 20 de min sunt OK ...daca nu se poate 1/2 de ora
Cu porumbul din conserva ..eu "m-am cam ars" ..am avut vreo 4 zile de stagnare dupa o salata in care am bagat porumb...iar despre mamaliguta ..cred ca depinde si de cantitate ..PAREREA MEA
Conserva in sos tomat ..eu mi-a cumparat ..dar nu am indraznit sa o desfac si sa o maninc ..nici macar acum
cred ca la AVOCADO ..E LIBER !!
De grasimi ..sub orice forma ..eu am fugit ..
SPORT ..CEAI VERDE ..."LA GREU" ...CA VOR CRESTE EFICIENTA SUPERDIETEI...SI VOR MAI ARDE DIN CALORIILE DIN "ABATERI"

TE SUSTINEM SA REUSESTI PINA LA CAPAT
LA CIT MAI MULTE KG DATE JOS

Rezultate SUPERDIETA

Mergi la inceput

Mamidestefan, merci mult. O sa revin cu meniul.

Mergi la inceput