Mascarpone
Raspunsuri - Pagina 2
Pepsi spune:
eu as spune ca nu, nu e deloc acelasi lucru, si nu are deloc acelasi gust nici aceeasi consistenta, mascarponele e mai mult spre o smintina grasa si dulce!
Flavia
31+ David
si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
Guguluff spune:
Am gasit si eu inainte de sarbatori dar am luat o tzeapa... Aveau numai Prodlacta si cand sa pun la crema de tort, gust si era AMARA. Noroc ca am gustat si din a 2-a cutie care era ok. Pe viitor ocoliti va rog firma asta ca dai aiurea 5 ron pe cutie. Asa e cu firmele romanesti care nu au nici un standard de calitate, fiecare lot e diferit.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
Balbina spune:
Eu am facut de citeva ori Tiramisu cu smintina scursa in loc de mascarpone. Smintina de 20% grasime, prefer de la Milli, o pun intr-o sita in care am asternut tifon in 2 straturi, si las la scurs in frigider timp de 6-8 ore. Iese ca o pasta cremoasa, cu gust cumva de frisca, nu stiu cum sa explic. Stiu ca nu e mascarpone, e mai mult un cream cheese, dar Tiramisu facut cu ea a fost de fiecare data delicios si a incintat pe toata lumea ce a gustat din prajitura.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
greierash78 spune:
Am sa incerc retzeta ta, Balbina!Multzumesc!
ppv shi Sara Ioana(7 octombrie 2004)
pozele noastre:http://photos.yahoo.com/greierash78
greierash78 spune:
Aseara am fost in Kaufland!
Ghici ce am gasit? MASCARPONE!
In wk viitor voi face tortul tiramisu!
ppv shi Sara Ioana(7 octombrie 2004)
pozele noastre:http://photos.yahoo.com/greierash78
numeioana spune:
Nu radeti de mine.... Mascarpone se poate manca asa, cu lingurita??
Ioana
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Balbina spune:
quote:
Originally posted by numeioana
Nu radeti de mine.... Mascarpone se poate manca asa, cu lingurita??
Ioana, nu prea. Mascarpone are o consistenta untoasa si nu prea merge sa o savurezi ca pe o brinzica dulce. Dar daca vrei tare, poti incerca si sa vezi singura, daca e pe gustul tau sau nu.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
numeioana spune:
Mi-ai dat o veste proasta... N-am facut niciodata Tramisu, dar am mancat si-mi place. Stiu ca se amesteca cu galbenusuri, frisca sau altceva, dar credeam ca e buna si asa... ca mi se facuse o poftaaaa![]()
Ioana
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Balbina spune:
quote:
Originally posted by numeioanaMi-ai dat o veste proasta... N-am facut niciodata Tramisu, dar am mancat si-mi place. Stiu ca se amesteca cu galbenusuri, frisca sau altceva, dar credeam ca e buna si asa... ca mi se facuse o poftaaaa
Ioana
Pai cumpara si gusta, mai stii, poate chiar iti place.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
printze spune:
Fetelor haideti sa va spun reteta mea de tiramisu cu smantana, care iese super si are acelasi gust.
4 galbenusuri se freaca cu 7 linguri zahar bine pana se topeste zaharul. Se adauga 500g smantana grasa si un pliculet gelatina dizolvata in prealabilin 50 ml apa rece si apoi topita la bain marie sau la microunde. Se da la rece.
4 albusuri se bat spuma cu 2 plicuri praf de frisca. Cele 2 compozitii se amesteca. Piscoturile (400 g) le insiropam in cafea tare cu rom. Deasupra eu prefer sa cern putin ness in loc de cacao.
E super si e am testat-o de multe ori, de fapt doar ce-am terminat o tava. 
Pofta buna!
printze