Cosmetice Guerlain
Raspunsuri - Pagina 2
dicirstea spune:
Sorry, nadyana, nu m-am uitat ca nu esti din Buc. Nu stiu sa va spu exact drumul, ca am fost o singura data, dusa de cineva, si e teribil de intortocheat, pe stradute inguste. Dar ma voi duce inca o data si o sa memorez traseul. In principiu e cinva la intrarea in complex, care ar trebui sa te intrebe de sanatate, dar daca te duci cu nasul pe sus, ca si cum ai fi de prin partea locului sau o mare vedeta, te lasa in pace. Cum v-am zis, am fost cu cineva care stia locul, dar cand am ajuns acolo, tocmai a aparut Raduleasca, a blocat niste locuri de parcare si un acces la magazine, cu ditamai masina ei de teren, iar cand a venit sa o roage sa isi mute masina a inceput sa faca o galagie
de ne-a lasat cu gura cascata, iar paznicul si-a bagat coada intre picioare si a plecat
. Asa ca... furati metoda.
P.S.: Se plateste in euroi.
dicirstea spune:
Am mai facut un drum inainte de Pasti, tot nu stiusa va zic exact; sunt 2 intrari una din fata parcului :e indicator spre Satul Francez la stanga, dar se depaseste, se merge pana in capat si se face la stanga, dupa prima la stanga e complex "Le Club" la strada. Pe peretele din stanga, la parter e Geta Voinea Salon, si pe perete e o sageata verde care arata spre subsol, dar nu scrie nimic, acolo e; si una dinspre scoala herastrau, intrarea e dupa cladirea Romtelecom imediat stanga si iar imediat dreapta pana in capat ( paralel cu drumul principal, in fata cladirilor de birouri)n aici nu mai stiu pe ce starad se face stanga, dar la un moment dat se vede iar un indicator la stanga catre satul francez, iar acest drum da fix in fata la "Le Club". In fata complexului e o cabina a agentului de paza, dar daca esti decent nu te baga in seama.
carolinah spune:
Nadyana, de ce nu iti comanzi produse Guerlain de pe www.strawberrynet.com ? Este mult mai ieftin.
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
nadyana spune:
dicirstea
nu sunt din Bucuresti, dar daca merg acolo, pot merge si pe la duty free-ul de care spui.
carolinah
in nici un caz nu le iau din magazin pt. ca sunt exagerat de scumpe.Poate am sa comand si de pe www.strawberrynet.com dar nu cred ca imi iau crema de la Guerlain, pt ca vad ca nimeni nu e incantat peste masura de aceste cosmetice.Chiar nu stiu de ce vanzatoarea mi-a spus ca ar fi cele mai bune
Acum m-am gandit sa-mi achizitionez crema de ochi aquamilk de la Lancaster.Este doar pt hidratare si cearcane.Mi-am luat si crema de ochi de la Forever Living, este ffff buna, intra in piele f bine, hidrateaza si pretul este unul normal, cu 2 mil imi iau 3
Doar ca vreau si ceva pt. luminozitatea ochilor si asta de la Lancaster scrie ca ar avea si proprietatea de a da luminozitate zonei din jurul ochilor.Eu nu am avut cearcane niciodata, dar acum am
poate si din cauza faptului ca am fost si putin stresata in ultimul timp, iar felul cum maninc lasa mult de dorit
Acum o sa procur ceea ce vreau din duty free si urmatoarea data cand imi mai cumpar ceva poate am sa fac comanda pe www.strawberrynet.com pt. ca am citit pe forum ca fetele care au comandat au fost multumite.Dar in nici un caz nu o sa le cumpar de la noi sa dau o gramada de bani asa aiurea.Vad ca pe www.strawberrynet.com au majoritatea produselor, ba chiar multe care poate nu sunt la noi si cred ca nu poti risca sa nu fie originale.
De asta este bine sa auzi si alte pareri de la fetele care au folosit..
Va pup pe toate
si va multumesc pt. raspunsuri
nikole spune:
De la Guerlain am avut doar parfumuri, care sincer merita toti banii.Mi-a placut cel mai mult SAMSARA, e un parfum foarte puternic de seara, mie mi se potriveste perfect!
Cosmetice nu am avut, insa din ce am vazut pe la reprezentante si am testat, rujurile , si ceva glossuri mi s-au parut diferite de alte marci, cremoase, consistente si un luciu super...si culorile sunt vibrante, chiar mi-au placut, insa scumpeeeee...
24+
haine gravidutzaaa
nadyana spune:
Nikole!Ma bucur ca te vad!Eu pana acum nu am folosit nimic de la aceasta firma, dar cred ca am sa merg sa testez niste parfumuri.In afara de cel de seara de care spuneai, ce mi-ai recomanda?
dicirstea spune:
Nikole, de unde sunt hainutele alea de gravi asa dragute? Mor dupa bluzita aia tricotata, rosie.
nikole spune:
quote:
Originally posted by nadyanaNikole!Ma bucur ca te vad!Eu pana acum nu am folosit nimic de la aceasta firma, dar cred ca am sa merg sa testez niste parfumuri.In afara de cel de seara de care spuneai, ce mi-ai recomanda?
Nadyana draga eu altul nu am avut, decat niste testere date de vanzatoarea de la magazin, nu mai retin ce parfumuri erau, vreo 5 imi daduse, insa stiu ca erau fresh,de zi, miros primavaratec, persistente, mi-au placut.
Dicirstea, bluzita cea tricotata portocalie, e cadou de la prietena mea care a nascut si ea recent(de fapt cateva luni bune in urma), cred ca e cumparata de aici, ca e mare moda cu tricoteurile.Nu e speciala pentru gravide, e bluza obisnuita numai ca se potriveste perfect sarcinii!
Iar blugii sunt blugi obisnuiti doar ca au talia joasa, de la Junker din tara.
24+haine gravidutzaaa
clyo spune:
pe langa Samsara, eu mai am de la ei perlele Meteorites, sunt super incantata, merita toti banii.